Scene HALUCINANTE la mormântul lui Răzvan Ciobanu! Un bărbat misterios plânge în hohote după designer şi vorbeşte singur! "L-am întrebat dacă pot să-l ajut cu ceva" EXCLUSIV!

Răzvan Ciobanu, scene halucinante la mormântul lui! Un bărbat a plâns în hohote la locul de veci!

Autor: Lili Lascar

In articol:

Trecerea în neființă a lui Răzvan Ciobanu a șocat pe toată lumea și cei care îl cunoșteau nu contenesc să vorbească despre golul pe care creatorul de modă l-a lăsat în urma lui.

La înmormântarea regretatului designer au venit foarte mulţi oameni care-i îi apreciau munca şi stilul, dar şi vedete care-l iubeau şi îl considerau prieten foarte bun.

Citeste si: Ce s-a întâmplat la parastasul designerului Răzvan Ciobanu! Laura Vicol a spus totul: ”Eu cred că Răzvan este încă aici”

Printre persoanele publice care au plâns la căpătâiul creatorului de modă şi s-au rugat pentru sufletul lui s-au numărat Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu, Oana Roman şi soţul ei, Ilinca Vandici, Alin Gălăţescu, Rita Mureşan şi Vica Blochina.

Citeste si: Noua lege a asociațiilor de proprietari. Mii de români sunt afectați! Urmează controale în blocuri?- bzi.ro

Câteva flori se regăsesc şi acum la locul de veci al controversatului prinţ al modei româneşti, iar la mormântul lui, devenit loc de pelerinaj după mediatizarea intensă din ultima lună, se reculeg zilnic tot felul de oameni. Unii l-au cunoscut, alţii nu!

Citeste si: Ce era de fapt obiectul misterios de pe fața lui Răzvan Ciobanu! Mulți au crezut că este o mască, dar în realitate...

Un vârstnic care merge în fiecare zi la cimitirul din Ferentari, unde se odihneşte soţia lui, chiar lângă locul de veci al designerului, ne-a povestit acum două săptămâni că, aproape în fiecare zi, un bărbat misterios merge, în jurul orei 19, la locul de veci şi plânge.

Răzvan Ciobanu, scene halucinante la mormântul lui! "Vă spun eu, pentru ăştia care rămân în urmă e greu, nu pentru cei care se duc"

" Eu vin mereu la cimitir şi stau câteva, deseori până seara. Îi citesc ziarul soţiei mele, Dumnezeu să o ierte, şi îi mai povestesc ce se întâmplă în politică, pe la emisiuni...Aşa mă simt eu mai aproape de dânsa chiar dacă mulţi poate mă vor lua în derâdere.

Văd mereu tot felul de bărbaţi bizari la mormântul lui Răzvan Ciobanu, că e aproape de cel al soţiei mele. Au haine lucioase, pantaloni mulaţi şi căciuli ciudate...Deh, stilul ăsta şui, de neînţeles al tinerilor. Mai e însă un domn, care pare om serios...Pe el l-am văzut de multe ori la mormânt. E tânăr, destul de înalt, se îmbracă normal, simplu, în culori închise şi stă la locul de veci minute bune. Suferă, săracul, se vede că a ţinut la răposat. Înainte să plece, mereu aprinde o candelă, are un ritual. Toate candelele pe care le vedeţi acolo sunt aprinse de el. Mie, sincer să fiu, nu mi-a plăcut de Răzvan Ciobanu absolut deloc, dar omul ăsta chiar mă impresionează", a declarat bărbatul cu două săptămâni în urmă.

Ei bine, l-am reîntâlnit pe domnul respectiv şi zilele trecute, lângă mormântul soţiei sale. Atunci ne-a mărturisit că i s-a făcut milă de tânărul despre care vorbeam mai sus pentru că l-a văzut, recent, plângând în hohote.

" Pe cei din familia lui nu i-am văzut de multe ori, dar băiatul ăsta nu cred că a lipsit mai mult de două zile. L-am auzit plângând în hohote într-o seară. M-am dus uşor la el şi l-am întrebat dacă pot să-l ajut cu ceva. S-a uitat la mine şi mi-a răspuns stins "nu, dar vă mulţumesc mult pentru intenţie". Pare un om educat. Am observat că, de multe ori vorbeşte la locul de veci, singur... probabil îşi imaginează că Răzvan e lângă el. Vă spun eu, pentru ăştia care rămân în urmă e greu, nu pentru cei care se duc", a spus bărbatul.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Răzvan Ciobanu i-a cerut 200.000 lei lui Cristi Pascu pe motiv că l-a defăimat! Designerul avea o datorie de 2.000 euro la hair-stylist

Părinţii lui Răzvan Ciobanu au reacţionat după declaraţiile menajerei fiului lor: „Dumnezeu să-i ierte pe cei care îţi terfelesc numele”

Oana Roman, dezvăluiri cutremurătoare despre Răzvan Ciobanu! Vezi ce spune vedeta despre familia designerului! "Am vorbit cu părinţii lui" EXCLUSIV

Horoscop Zilnic Marți 15 Iunie 2021: Berbecii trebuie să elimine anumite persoane din viața lor

Anunțul momentului despre PFIZER! Este bomba zilei. Vestea a venit chiar acum

BOMBĂ în SHOWBIZ! Cine este tatăl copilului Andreei Mantea? S-a aflat adevărul! Nu este Cristi Mitrea!

S-au aflat toate efectele Pfizer. Un expert rupe tăcerea. Toți cei care s-au vaccinat trebuie să știe

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies