WOW

Cea mai fierbinte imagine cu Adrian de la Puterea Dragostei! Cum s-a fotografiat în casă

Adrian de la Puterea Dragostei a fost protagonistul unei imagini incredibil de fierbinți. Este realizată chiar în casa Puterea Dragostei.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

Adrian a apărut numai în lenjerie intimă, pe care și-a ridicat-o deasupra buricului, spre amuzamentul celor din casa băieților.

Totul a fost, evident, o glumă făcută de Adrian în casa Puterea Dragostei, însă imaginea a apărut pe internet și devine virală. "Adrian în carne și oase", a fost descrierea celui care a făcut publică imaginea cu concurentul de la Puterea Dragostei.

Adrian, mărturisire-șoc: ”Am făcut videochat pentru băieți!”

Adrian a dezvăluit că a făcut videochat pentru băieți, mărturisire șoc din casa Puterea Dragostei.

”Am lucrat 3 ani la bursă și câteva luni la videochat. La bursă am câștigat mai mulți bani. Recunosc, a fost o experiență pentru mine lucrul ăsta (n.r. videochat). Pentru că eram curios, tot auzeam că se fac bani. Eu nu am făcut”, a spus Adrian.

Întrebat de Andreea Mantea dacă a făcut videochat pentru fete sau pentru băieți, Adrian a șocat din nou cu mărturisirea lui. ”Pentru fete nu există categorie, adică băieți să facă pentru fete, nu. Băieții pentru băieți”, a răspuns Adrian într-una dintre galele de la Puterea Dragostei despre experiența lui în videochat.

E unul dintre cei mai populari concurenți din casa Puterea Dragostei

Adrian este unul dintre cei mai populari concurenți din primul sezon al show-ului Puterea Dragostei de la Kanal D. El este votat constatnt de susținătorii lui de acasă și ajunge des printre favoriții săptămânii.

A fost eliminat anterior din casă, dar a reintrat datorită voturilor celor de acasă. A făcut un cuplu cu Raluca, de care s-a despărțit, iar acum formează un cuplu cu Larisa, care nu se mai află în casa Puterea Dragostei. Adrian spune că își dorește ca ea să se întoarcă.

După ce a încheiat relația cu Adrian, Raluca a început o relație cu Ricardo. La un moment dat Raluca și Adrian fuseseră chiar logodiți. 

Citeste si: Mădălin None recunoaște că are mari probleme de sănătate! Anunțul fostului concurent de la Puterea Dragostei după eliminare

Citeste si: Hamude de la Puterea Dragostei, la un pas de moarte! Mașina în care se afla s-a răsturnat! Vezi când s-a întâmplat

Citeste si: Plușica de la Puterea Dragostei s-a filmat noaptea în mașina mentalistului! Simion R Ștefan: ”Poftim, bagă-ți acul în...”

Citeste si: Decizia BOMBĂ a lui Jador după ce Simina s-a luat la bătaie cu Mari! "Mă duc după ea în Turcia, să o iau acasă!" Cântăreţul e revoltat de ce s-a întâmplat!

 

Galerie foto