Cea mai sexy cântăreață de la noi, de mână cu noul iubit, la club! Cu cine se iubește Raluka Video exclusiv

Raluka a fost întotdeauna o femeie discretă, mai ales atunci când vine vorba de viaţa personală, motiv pentru care, de-a lungul timpului, a vorbit cât a putut de puțin despre relațiile pe care le-a avut.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere


In articol:

Paparazzii WOWbiz.ro au avut parte de o surpriză uriașă, într-una dintre serile trecute când, la malul mării, într-unul dintre cluburile de fițe de pe Litoral, și-a făcut apariția Raluka, cu iubitul ei cel nou, de mână...

Citeste si: Ce au făcut Raluka și Ana Baniciu cu banii câștigați în Asia! Acum nu mai au niciun șfanț

Citeste si: Raluka are un mare complex fizic! Ar da orice să poată scăpa de această problemă

Citeste si: Bombă în showbiz! Raluka s-a despărţit de logodnic? De ce nu s-a ştiut nimic până acum

Cântăreața Raluka, una dintre cele mai sexy apariții din mondenul românesc, și-a petrecut, ca mai toată lumea bună din showbiz, minivacanța de Paște și 1 mai, la malul mării, prin cluburi. Și, spre seară, Raluka a decis să se afișeze cu noul ei iubit, bărbatul care i-a luat locul logodnicului pe care l-a părăsit în iarna anului trecut, semn că artista a decis să treacă peste dezamăgirea avută. Ținându-se de mână, cei doi s-au îndreptat spre intrarea din club, fără să își dea drumul la degete nicio secundă, în ciuda faptului că înghesuiala era destul de mare și că trebuiau să aștepte pentru a putea ajunge la ușă.

fara descriere

Îmbrăcată într-o rochiță scurtă, care îi punea de minune în valoare picioarele frumoase, bine lucrate la sală, Raluka a fost cea care a ”aranjat” intrarea în clubul extrem de aglomerat, zâmbindu-le celor din jur, în timp ce iubitul ei, îmbrăcat casual, cu un sacou, s-a mulțumit doar să dea din cap.

Raluka, despărțire de logodnic chiar înainte de Crăciun

Chiar înainte de Crăciun, Raluka, una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi, și bărbatul cu care s-a iubit mai bine de doi ani au pus capăt relației. ”Suntem amândoi scorpioni cu ascendent în scorpion. Deci s-a terminat. Niciunul nu lasă de el. Dar avem o regulă pe care o respectăm de fiecare dată. Indiferent cât de tare ne certăm pe timpul zilei, nu ne culcăm niciodată supărați unul pe celălalt. Orice ar fi, la final de zi ne luăm în brațe și dormim așa. În plus, eu întotdeauna cred că adevărul este undeva la mijloc. Nu cred că doar unul poate fi vinovat sau doar unul poate avea dreptate", mărturisea Raluka în cadrul unui interviu dat pentru Oana Turcu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate