Ce au făcut Raluka și Ana Baniciu cu banii câștigați în Asia! Acum nu mai au niciun șfanț

Ce au făcut cele două prietene cu banii câștigați în competiție?

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Raluka și Ana Baniciu au fost câștigătoarele primului sezon desfășurat în Asia. Cele două au încasat împreună nu mai puțin de 30.000 de euro! La un an după ce au câștigat, însă, cele două nu mai au un șfanț! Oare ce au făcut cu banii?

Raluka, într-un interviu acordat unui post de televiziune, a mărturisit că artista și prietena ei, Ana Baniciu, nu au mai rămas cu niciun ban după un an de la primul sezon.

„Cum era să mai avem după un an de zile banii din Asia Express? Păi ce fel de femei suntem noi? Ce crezi? Noi mai facem bani şi din alte lucruri, cum ar fi… din muzică!”, a mărturisit Raluka pentru un post tv.

Citeste si: Ce făcuse tânăra de 18 ani de la un liceu de prestigiu din Capitală cu o zi în urmă, înainte de a muri de meningită

Citeste si: Alina Vidican și-a găsit ocupație la Miami! Fosta soție a lui Cristi Borcea a făcut schimbări importante in viața ei

Citeste si: Mesajul lui Alexandru Bobicioiu de la Puterea Dragostei după ce a fost criticat pentru că a sărutat-o pe Deea! "Intențiile mele au fost..."

Din cei 30.000 de euro pe care cele două i-au câștigat, statul a reținut 16%, adică 4800 de euro. Astfel, suma de 25.200 de euro a fost împărțită în două, fiecare încasând 12.600 de euro.

Ce voiam să facă cu banii, de fapt?

„Noi în mare ne-am gândit să ne luăm apartament în același bloc, vom fi vecine, practic! Eu cu o parte din bani vreau să renovez și casa părinților mei, pentru că i-am mutat de curând lângă București. Noi suntem din Deva”, a mărturisit atunci Raluka.

„Banii practic îi vom investi în noi. Oricum, pentru noi banii nu au fost niciodată miza de la Asia Express”, a adăugat Ana Baniciu.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: