Vedete

Cea mai sexy ispită intră în grevă! Bianca Roman se implică într-o acțiune civică fără precedent din România

Bianca Roman este una dintre ispitele care, de-a lungul anilor, a făcut senzație în emisiunile în care a apărut, lipsa ei de inhibiții și felul ei de a fi făcând-o celebră în toată țara.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Cu toate acestea, Bianca Roman pare să demonstreze că nu este doar un chip frumos, o domnișoară care poate înnebuni orice bărbat dintr-o privire, ci că se implică, cu adevărat, în problemele care chiar contează în România.

Citeste si: Trei ispite de la „Insulă”, dezvăluite! Este o surpriză pentru toată lumea

Citeste si: Ce legătură are Răzvan, noul concurent de la Puterea Dragostei, cu ispita Andy

Citeste si: Au vrut la ispite iar acum dau în judecată emisiunea! Mai mulți participanți de pe ”insulă” vor despăgubiri pentru umilințele din Thailanda

Mai exact, Bianca Roman a anunțat, de curând, că se alătură protestului #șîeu, cel care se va desfășura sub sloganul ”România vreau autostrăzi”, din 15 martie. Și, mai mult decât atât, ca om de afaceri, Bianca se va alătura protestului cu toate capacitățile pe care le deține.

”Am decis, ca pe 15 martie, la ora 15:00, să oprim complet activitatea timp de 15 minute în studioul nostru de înfrumusețare din Braşov! Această acțiune civică este o formă simbolică prin care subliniem lipsa numărului suficient de autostrăzi din România. Prin sistarea completă a activității în punctele noastre de lucru ne alăturăm milioanelor de români care suferă de pe urma lipsei autostrăzilor. Considerăm că motorul unei economii puternice și competitive este antreprenoriatul. Cerem sprijinirea antreprenoriatului și dezvoltarea infrastructurii de transport în România prin proiectarea și realizarea de autostrăzi care să conecteze complet țara noastră. Știm foarte bine că indiferent de culoarea politică, preferințe și convingeri, toți cetățenii își doresc autostrăzi, iar astăzi ne alăturăm acestei inițiative civice și susținem afirmația: România vrea autostrăzi”, a fost postarea făcută de Bianca Roman prin care și-a anunțat aderența la protest.

Greva a pornit la ideea unui afacerist din Suceava

Ștefan Mandachi a anunțat, într-un videoclip postat pe youtube, că a făcut un calcul și, până acum, a pierdut un an și jumătate din viață la volan, parcurgând mai mult de 500.000 de kilometri în 15 ani de când are permis de conducere, dar și că în ultimii 30 de ani, pe șoselele din România au murit 60.000 de oameni, echivalentul populației unui oraș precum Alba Iulia. "În data de 15 martie, pentru 15 minute, începînd cu ora 15 eu suspend activitatea celor 40 de restaurante. Pentru autostrăzi, fii solidar. Provoacă măcar trei persoane să își întrerupă activitatea", îndeamnă Ștefan Mandachi. Omul de afaceri Ștefan Mandachi a declarat că ceea ce face este un act civic. ”Ideea nu a venit brusc,nu este un gest spontan. Ideea a venit pe fondul unei frustrări colosale pe care am acumulat-o în calitate de șofer pe șoselele din România. Și nu numai pe potecile pe care le avem, ci și pentru autostrada. Pentru că în momentul în care circuli 20 de minute pe autostrada și reintri pe un drum cu 50 de kilometric frustarea crește", a explicat afaceristul din Suceava care a anunțat că, pe 15 martie va dezveli și un monument pentru autostradă. Protestul afaceristului a prins imediat în România, cu atât mai mult cu cât, în ultimii ani, realizările autoritățuilor la nivelul infrastructurii lipsesc. Astfel, oameni de afaceri și lanțuri de magazine și restaurante s-au alăturat actului civic, iar mai multe primării și consilii locale au decis să intre, pentru 15 minute, în grevă, urmând ideea ”România vrea autostrăzi”.

 

Bianca Roman a făcut-o praf pe Bianca Drăgușanu

”Băăăăiiiii!!! Te-am plăcut într-o oarecare măsura până am văzut asta, sunt șocată! Cum să ai doar atât în cap, cum să nu vorbești engleza, la nivel conversațional măcar??? Mi-e silă de ce am văzut, dacă mai aveai puțină apreciere din partea unora, în 3 minute ai pierdut-o și pe aia! Îi compătimesc pe cei de lângă tine...feeling disgusted (simțindu-se dezgustată, n. red.)”,a  fost postarea făcută de ispita Bianca Roman după ce a văzut comportamentul Biancăi Drăgușanu din emisiunea Asia Express.

Galerie foto