Trei ispite de la „Insulă”, dezvăluite! Este o surpriză pentru toată lumea

Trei ispite de la Insulă au fost dezvăluite. Cine sunt cei care îi vor supune la tentații pe concurenții emisiunii.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

Mai este puțin până când vor fi cunoscuți noii concurenți de la emisiunea „Insula tentațiilor”. Până atunci, trei dintre ispitele emisiunii au fost anunțate.

La doar câteva luni după deznodământul șocant, în care Ionuț Gojman a respins-o pe Mirela Baniaș pentru a fi ispită în sezonul al cincilea al emisiunii, alte două ispite au fost dezvăluite publicului larg.

fara descriere

Cele două ispite au reușit să le sucească mințile concurenților în sezonul trecut. Prima dintre ele, Nicoleta Dragne, i-a demascat intențiile lui Ionuț Gojman, care a făcut orice pentru a fi remarcat și pentru a primi rolul de ispită în următorul sezon.

Citeste si: Îl mai știi pe Florin Pește? Ce mai face manelistul care a ajutat-o pe Denisa Răducu să se lanseze în muzică

Citeste si: Raluca Podea dă de pământ cu Florin Pastramă, aflat la „Ferma”: „Josnic și ieftin”

Citeste si: Anunțul serii! Simona Gherghe, înlocuită de la emisiune: „Viitorul prezentator...”

Citeste si: Anunțul serii! Simona Gherghe, înlocuită de la emisiune: „Viitorul prezentator...”

fara descriere

„Suntem 1% în relație. O să-mi păstrez brățara ca să ne facem o surpriză reciprocă.", a spus atunci Ionuț la "Insula Iubirii", când a început să se apropie de Nicoleta, fără să renunțe la brățara care îl lega de Mirela.

Ispita Nicoleta a reacționat imediat

„Cum să o dea el jos? Eu cred că, chiar dacă el a pus punct, el vrea să îi scoată ochii un pic ei când se întâlnesc. Să-i arate că el totuși nu a greșit cu nimic față de ea (nr. Mirela) și că ea, cea geloasă și un pic nebună, tot ea a picat. Ea îi reproșat lui chestii și ea a fost cea care a făcut lucrurile mult mai urât decât le-a făcut el. Asta cred eu că reprezintă brățara respectivă. O să și-o dea jos.", a spus și Nicoleta.

Cea de-a treia ispită care promite să îi ajută pe concurenți să se cunoască mai bine și să își dea seama de sentimentele pe care le au față de partenerul cu care ajung pe insula tentațiilor este Mircea.

fara descriere

Acesta a fost la un singur pas de a forma un cuplu cu Mirela, care l-a lăsat baltă în ultima emisiune și a încercat să se întoarcă la Ionuț Gojman.

Cu toate acestea, Mircea a păstrat o prietenie frumoasă cu Mirela, lucru care i-a adus mulți susținători acestuia.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate