Vedete

Cea mai sexy patroana a unui club de fotbal din Romania spune ca va umple stadioanele! Blonda Ema Gavrila vrea sa promoveze cu Farul Constanta in prima liga!

Numita recent in fruntea echipei SSC Farul, cea mai sexy patroana a unui club de fotbal din Romania, Ema Gavrila, are planuri marete.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

De curand, Ema Gavrila a devenit cea mai sexy patroana a unui club de fotbal din Romania. Femeia de afaceri de 49 de ani a fost numita in fruntea clubului suporterilor constanteni, SSC Farul, aflat in Liga a II-a, de catre Adunarea Generala a membrilor cotizanti. “A candidat la un moment dat la primăria Constanţa, e fostă şefă a PSD Costineşti, s-a iubit cu fratele lui Radu Mazăre, Alexandru, şi deţine o firmă care exploatează aurul dintr-o mină din Baia de Arieş”, a scris Gazeta sporturilor despre Ema Gavrila. (vezi cum arata primarul care a jucat contra Rapidului)

Cea mai sexy patroana a unui club de fotbal din Romania: "Pentru ei am fost ultima solutie"

Intrebata de ce a venit de-abia acum la echipa, desi se implicase in proiect inca de anul trecut, Gavrila a explicat: “Aşa este, cred că pentru ei am fost ultima soluţie. Îmi dau seama de acest lucru. Nu vreau să mă îmbăt cu apă rece şi să spun că am fost o preferinţă a celor de la SSC Farul. Nu, am fost ultima soluţie. E de înţeles, sunt femeie!”. Intrebata daca va veni la meciurile echipie, noua patroana a raspuns: Cum să nu! Pe banca tehnică voi fi, jos! Poate nu m-aţi înţeles. În acest proiect e inima mea. E pasiune! O pasiune pentru sport, nu doar pentru fotbal. E viaţa mea!”.

Cea mai sexy patroana a unui club de fotbal din Romania: "Poate asa dam startul si vor mai veni femei"

Ema Gavrila este cea mai sexy patroana a unui club de fotbal din Romania. “Îmi place sportul, iar fotbalul e sportul rege. M-am gândit că e nevoie de o regină. Poate aşa dăm startul şi vor mai veni femei. Umplem stadioanele din România!”, a mai spus blonda pentru gsp.ro. “Vreau să duc echipa în Liga 1!”, a mai promis Ema Gavrila, care a fost, in trecut, protagonista mai multor pictoriale in care si-a etalat calitatile fizice.
 

 

Galerie foto