Cea mai sexy tenismenă din România a absolvit Facultatea! Andrada Surdeanu a sărbătorit evenimentul cu tatăl care a bătut-o la un turneu de tenis! FOTO

Amicii Andradei Surdeanu au aflat că cea mai sexy tenismenă din România a absolvit Facultatea.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Acum câteva zile, cea mai sexy tenismenă din România a absolvit Facultatea. Andrada Surdeanu (21 de ani) a fost studentă a Universităţii Ovidius din Constanţa, urmând  cursurile Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport. Ea i-a avut alături pe părinţii săi şi s-a fotografiat cu diploma care atestă că a absolvit cu brio. (vezi cât costă să închiriezi apartamentul de la malul mării al Simonei Halep)

Citeste si: Așa arată PARADISUL îndrăgitei Simona Halep! Imagini EXCLUSIVE cu vila de lux şi cu curtea superbă a sportivei! Aici se relaxează când are puţin timp liber! VIDEO!

Citeste si: Cumplit! O tenismenă celebră are cancer! Ea a fost adversara Simonei Halep

Citeste si: Ilie Năstase, declarație uimitoare după ce Simona Halep a învins-o pe Johanna Konta: „Îmi pare bine că a făcut-o să plângă”

Cea mai sexy tenismenă din România a absolvit Facultatea. Andrada Surdeanu a devenit cunoscută în 2014 

Andrada Surdeanu a devenit cunoscută în 2014, când avea 16 ani, după ce a fost bătută de tatăl ei, Lucian, care-i era şi antrenor, în timpul unui meci de tenis desfăşurat în Israel. După acel moment, Andrada a mai jucat tenis aproximativ doi ani, dar nu a progresat deloc, fiind mai mereu sub locul 1000 în clasamentul ITF. De la începutul lui 2017, ea nu se mai regăseşte în clasamente, ceea ce înseamnă ca a renunţat la sport.

fara descriere

Cea mai sexy tenismenă din România a absolvit Facultatea. Andrada s-a pozat mereu în ţinute îndrăzneţe 

Nu mai e un secret că cea mai sexy tenismenă din România a absolvit Facultatea. Andrada şi-a refăcut relaţia cu tatăl ei, în ciuda acelui incident. În ultimul timp, ea a strâns sute de like-uri datorită pictorialelor provocatoare de pe paginile de socilalizare. Andrada s-a pozat mereu în ţinute îndrăzneţe, care îi pun în valoare corpul, fiind complimentată de fani pentru calităţile sale fizice.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate