Cel mai bogat rrom din ţară a fost filmat în timp ce dansează printre mobilele din aur şi statuetele din vila sa! Puiu Englezu are o avere greu de estimat! VIDEO

Puiu Englezu a dansat printre mobilele din aur din vila sa din Hunedoara.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Puiu Englezu a dansat printre mobilele din aur, la o petrecere organizată în vila sa uriaşă din Hunedoara. Familia celui mai bogat rrom din ţară s-a strâns în sufragerie, acolo unde se află fotolii şi mese suflate în aur, dar şi statuete aurite. (vezi unde se ascunde Puiu Englezu de coronavirus)

Citeste si: Florin Salam s-a bătut cu soția lui, Roxana Dobre, la 2 dimineața! Scene incredibile: "Avea halucinații! Și-a scos hainele de pe el și..."

Citeste si: Jador de la „Puterea Dragostei” s-a tatuat. Cu gândul la cine și-a făcut tatuajul

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Imagini FABULOASE cu noua vilă a Denisei Răducu din Ștefănești! Sora artistei a ridicat casa în care visa să se mute regretata solistă FOTO EXCLUSIV

Puiu Englezu şi rudele sale au dansat în spaţiul îngust dintre obiectele de mobilier, dar lucrul acesta nu i-a deranjat prea mult. Puiu Englezu are o avere uriaşă, greu de estimat, făcută din afaceri cu fier vechi. Acesta are doi băieţi, cărora le-a ridicat câte o vilă în curtea din Hunedoara unde se află şi vila sa.

Puiu Englezu a dansat printre mobilele din aur. E prieten cu Nicolae Guţă

În case, toate mobilele sunt poleite cu aur, la fel şi gardul, care este suflat cu aur. Puiu Englezu s-a remarcat şi prin bijuteriile purtate de el si femeile din familie, cea mai de preţ fiind o cravată din zale de aur.

Puiu Englezu are o relaţie apropiată cu Nicolae Guţă, pe care îl invită frecvent la vila sa din Hunedoara, pentru a cânta la evenimentele din familie. Şi Nicoleta Guţă, fiica manelistului, a susţinut mai multe recitaluri în casa uriaşă a lui Puiu Englezu. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Uite cum arată patul de aur al lui Puiu Englezu, cel mai bogat rrom din  ţară!  Baldachinul e încărcat cu bijuterii!

Cel mai bogat rrom din ţară şi-a tăiat porcul lângă gardul suflat cu aur al vilei sale! VIDEO

Mănâncă varză murată cu trei ore înainte de culcare! Ce se va întâmpla în organismul tău: efectele sunt miraculoase

Fiul lui Nicolae Guţă îşi vinde jeep-ul: “Preţul vi-l spun în privat”

Fiul celui mai bogat rrom din ţară a băut şampanie la bustul gol, în curtea unde Puiu Englezu a ridicat trei vile aurite! FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies