Cel mai bogat rrom din ţară şi-a tăiat porcul lângă gardul suflat cu aur al vilei sale! VIDEO

Vedete

Cel mai bogat rrom din ţară şi-a tăiat porcul lângă gardul suflat cu aur al vilei sale! VIDEO

Cel mai bogat rrom din ţară şi-a tăiat porcul în poarta vilei sale din Hunedoara.

Cel mai bogat rrom din ţară şi-a tăiat porcul acum câtva zile. Puiu Englezu nu a vrut să îl prindă Crăciunul nepregătit, astfel că s-a ocupat de tranşarea porcului cu multe zile înainte.( vezi cum arată jilţul de aur al lui Puiu Englezu)

Citeste si: Fiul celui mai bogat rrom din ţară a băut şampanie la bustul gol, în curtea unde Puiu Englezu a ridicat trei vile aurite! FOTO

Citeste si: Cel mai bogat rrom din ţară l-a umplut de bani pe Nicolae Guţă! Manelistul a cântat în curtea vilei lui Puiu Englezu! VIDEO

Citeste si: Cel mai bogat rrom din ţară îşi vinde maşina! Vezi câţi bani cere Puiu Englezu!

Operaţiunea a avut loc chiar în poarta uriaşei sale vile din Hunedoara, gardul din fier forjat fiind suflat cu aur. Un fiu al lui Puiu Englezu a filmat pârlirea porcului, făcută cu ajutorul unei butelii.

Cel mai bogat rrom din ţară şi-a tăiat porcul „Să-l mâncați sănătos, Domnu Puiu Englezu” 

„Sa-l mâncați sănătos, Domnu Puiu Englezu”, i-a urat un amic celui mai bogat room din ţară. Puiu Englezu are o avere uriaşă, greu de estimat, făcută din afaceri cu fier vechi. El a mai ridicat două vile în curtea palatului spău din Hunedoara, pentru fiii săi.

În case, toate mobilele sunt poleite cu aur, la fel şi gardul, care este suflat cu aur.

Puiu Englezu s-a remarcat şi prin bijuteriile purtate de el si femeile din familie, cea mai de preţ fiind o cravată din zale de aur.