Cel mai bogat rrom din ţară îşi vinde maşina! Vezi câţi bani cere Puiu Englezu!

Amicii lui Puiu Englezu ştiu că cel mai bogat rrom din ţară îşi vinde maşina.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Nu mai e un secret că cel mai bogat rrom din ţară îşi vinde maşina. „Vând Audi A8 Quattro, preţ 3.800 de euro”, a postat Puiu Englezu, fără a mai da şi alte detalii despre una dintre multele maşini din curtea vilei sale din Hunedoara.

Citeste si: Nicolae Guta a fost ingropat in bani de Versace, fiul lui Puiu Englezu! Bancnotele de 50 si 100 de euro au fost date la foc automat! VIDEO

Citeste si: Cel mai bogat rrom din tara are un nepot mai tare decat el! Pustiul conduce o masina suflata cu aur si are alti trei bolizi de lux in curtea vilei!

Citeste si: Dupa ce l-a umilit pe Nicolae Guta cu bogatia sa, Puiu Englezu l-a complexat si pe Mos Craciun! Cel mai bogat rrom si-a numarat teancurile cu bancnote de lire sterline langa brad!

Cel mai bogat rrom din ţară îşi vinde maşina. Gardurile vilei lui Puiu Englezu sunt suflate cu aur

Puiu Englezu are o avere uriaşă, greu de estimat, făcută din afaceri cu fier vechi. Acesta are o vilă uriaşă în Hunedoara, pe care amicii au comparat-o cu Catedrala San Pietro, gardurile fiind suflate cu aur, la fel ca mobila din interior.  (vezi ce cadou fabulos i-a făcut Puiu Englezu soţiei sale)

fara descriere

Cel mai bogat rrom din ţară îşi vinde maşina. Puiu Englezu are o cravată din zale de aur 

Nu mai e un secret că cel mai bogat rrom din ţară îşi vinde maşina. Puiu Englezu s-a remarcat şi prin bijueriile purtate de el si femeile din familie, cea mai de preţ fiind o cravată din zale de aur, pe care a etalat-o şi la o nuntă la care a cântat Nicolae Guţă, unul din prietenii săi apropiaţi.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate