Cel mai dificil moment din viața Andreei Balan! Cântăreața a povestit tot pe vlog | DEZVĂLUIRI

Cel mai dificil moment din viața Andreei Balan! Artista a povestit tot într-un vlog! Cum a ajuns in boscheti cu Amna și mai ales... de ce.

Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

Amuzându-se alături de Amna, Andreea Bălan a dezvăluit că, uneori, a fost pusă în situații cât se poate de dificilă, ca artistă și ca femeie, chiar la concertele pe care le avea de susținut.

Citeste si: Andreea Bălăn și Amna, declarații-șoc despre divorț și relații eșuate! Ce spune artista despre divorț și despre bărbați! ”Există iubire după iubire”

Citeste si: Andreea Bălan, măsuri dure pentru George Burcea! Ce trebuie să facă actorul la fiecare trei luni

Citeste si: VIDEO! Andreea Bălan, petrecere nebună de ziua ei! Cum l-a exclus definitiv din viața ei pe George Burcea din 2 vorbe

”Am făcut pipi în locuri publice”, a recunoscut Andreea Bălan, iar Amna a dezvăluit că a fost și ea pusă în asemenea situații. ”Sunt concerte unde nu ai toaletă publică. N-ai! N-ai! Nici măcar un wc-uț din ală! Și atunci, ce faci? Te duci într-un boschet. Asta înainte să intri pe scenă. Oamenii se așteaptă ca tu să levitezi și tu.... De fapt veneai din boschet, după...

Și noi, și dansatoarele”, a spus Andreea Bălan, râzând cu gura până la urechi. Iar Amna, care a pățit-o și ea, povestea lucruri asemănătoare. ”Nu ți s-a întâmplat să urci pe scenă cu frunze pe toc?”, a întrebat Amna, provocând și mai tare râsul Andreei Bălan.

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

 

Și, dacă tot a venit vorba de situații stânjenitoare, Amna și Andreea Bălan au dioscutat și despre filmele pentru adulți. Iar dacă Amna a recunoscut că s-a uitat la asemenea producții, Andreea Bălan, fără să susțină că este pe de-a-ntregul sinceră, susține că nu a văzut așa ceva. ” Nu am văzut, nu, nu, nu!”, spunea Andreea Bălan, amuzându-se, dar Amna a dat-o de gol: ” Asta minte, mă! Vă zic eu că minte”. Iar discuția celor două s-a finalizat, după dezbateri... aprinse, ca să nu le spunem fierbinți, cu Andreea Bălan încrucișându-și degetele și menționând că nu s-ar fi uitat la asemenea producții.

Și, dacă tot a venit vorba de subiecte mai apropiate de erotism, atât Andreea Bălan, cât și Amna, au negat că ar fi făcut vreodată dragopste în mare sau în piscină. Cu toate acestea, explicațiile date păreau surprinzător de bine documentate... ”Este prea incomod. E nasol, nu ne place... Bănuiesc că e incomod”, a spus, râzând cu lacrimi, Andreea Bălan, susținută de Amna cu explicații la fel de amuzante, chiar dacă nu tocmai credibile.

Andreea Bălan, despre divorțul de George Burcea!

Andreea Bălan a vorbit, într-un dialog spumos cu Amna, despre despărțirile din viața ei și, chiar dacă nu a făcut referiri explicite la bărbații din viața ei, a povestit cum a reușit să treacă de perioada grea de la începutul acestui an, separarea ei de George Burcea având loc acum mai bine de șase luni.

”Am suferit după o despărțire! Grav! Și nu o dată! Asta e viața. După cum vedeți, ne găsiți divorțate, cu copii, asta e viața”, a spus Andreea Bălan. Mai mult decât atât, Andreea Bălan a vorbit și despre faptul că, adeseori, femeile sunt judecate pentru că își refac viața. ”Trăim în țara în care dacă ești fericită după un divorț, ți se dă în cap! Trebuia să mai plângi, de ce nu ai plâns mai mult... Le place suferința, vor să ne vadă la pământ să suferim. Și, dacă te ridici și arăți că nu mai suferi, ei zic că trebuia să suferi mai mult”, spune, realistă Andreea Bălan.

 

Andreea Bălan, o optimistă după divorțul de George Burcea: ”Există iubire după iubire!”

Andreea Bălan a ținut să puncteze un lucru esențial cu privire la viața femeilor de după divorț. ” Vreau să dăm un mesaj pentru femeile divorțate pentru că sunt foarte multe femei divorțate care au impresia că la divorț s-a terminat viața. De abia începe viața! Un divorț nu înseamnă că este sfârșitul vieții, chiar dacă ai și unul sau doi copii, însemană că așa a fost viața, cu bune și cu rele și că trebuie să  mergi înainte. Evident că este o perioadă mai plină de suferință în prima parte, dar după aceea se vindecă rănile și mergi mai departe, există iubire după iubire. Nu se termină viața așa... Există viață după divorț, există lucruri frumoase, te regăsești pe tine, poți fi fericită și singură... Nu încetați să sperați, să iubiți și să vă iubiți”, a mai spus Andreea Bălan.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Dan Negru, mesaj dureros după moartea artistului Adi Bărar! "Încă nu cred asta..."

Cine este Valentin Andrieș de la Mireasa sezon 3! Actor și vlogger, concurentul a făcut o mărturisire cutremurătoare: "Sunt nevăzător"

Dominic Fritz, contre cu Voiculescu și Cîțu pe tema vaccinării! Timișoara a ajuns cel mai mare focar de COVID-19 din țară

Horoscop Zilnic Luni 8 Martie 2021: Berbecii trebuie să fie atenți, Leii vor fi dați peste cap

Demisia momentului în România! A RENUNŢAT la postul cald de parlamentar. Se alătură echipei de la Guvern

Cum arată și cu ce se ocupă acum fiica lui Emil Boc? Cezara Boc este extrem de frumoasă și este vedetă și pe Tik Tok

E incredibil ce i-a făcut Prinţul Charles lui Harry. Interviul care zguduie Familia Regală

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies