Cel mai mare viciu al Plușicăi de la ”Puterea dragostei”! ”Chiar nu te poți abține?”

Marina Plușica de la ”Puterea dragostei” are un viciu pe care nu-l poate ascunde.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Plușica de la „Puterea dragostei” are o mare pasiune pentru fumat, iar acest lucru pare să-i afecteze într-o oarecare măsură imaginea. Tânăra care tocmai a ieșit din ”Casa dragostei” apare în mai multe live-uri pe conturile de socializare trăgând cu sete dintr-o țigară, iar comentariile n-au întârziat să apară.

Citeste si: Încă o bătaie la Puterea Dragostei! Bogdan şi Alex s-au îmbrâncit şi s-au lovit cu picioarele! Imagini incredibile

Citeste si: None de la Puterea Dragostei, dezvăluiri: "Discuţiile mele cu Bianca în afara emisiunii au fost doar despre sex"

Citeste si: Cum arată Răzvan Ciobanu după ce şi-a făcut abdominoplastie! Şi-a operat abdomenul şi şi-a scos excesul de piele şi grăsime

”Urât obicei mai ai!” sau ”Chiar nu te poți abține când ești filmată?”, sunt doar câteva dintre întrebările venite din partea celor care au privit filmările cu Plușica.

fara descriere

Tânăra nu a răspuns provoărilor și a continuat să-și vadă de viciul ei, părând să se ghideze după proverbul ”cine mă place, mă place și așa”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate