
In articol:
Gabriela Simion a făcut, acum cinci ani, senzație prin felul ei de a fi la MasterChef, toată lumea remarcând-o pentru felul în care arată și pentru felul în care gătea, chiar dacă nu a câștigat marele premiu. Iar acum, la atâția ani de la eveniment, Gabriela a decis să facă un gest care, probabil, va rămâne în memoria fanilor ei, ea pozând goală.
Citeste si: Aida Parascan, show pe canapea, cu decolteul la vedere! ”Şi pisicuţei mele îi place” VIDEO
Plecată într-una dintre desele ei vacanțe exotice, Gabriela Simion, convertită după experiența de la MasterChef la blogging, pare să se bucure din plin de experiențele pe care le trăiește pe meleaguri străine.
Ajunsă la aproape 40 de ani, blondina care s-a făcut remarcată în emisiunea culinară, pare să fi descoperit secretul tinwereții veșnice, motiv pentru care, fără inhibiții, își răsfață fanii de pe conturile ei de socializare, cu fotografii care mai de care mai fierbinți.
Citeste si: Calendar ortodox 9 iunie 2023. Ce sfânt este cinstit vineri?- stirilekanald.ro
Iar de curând, plecată în Insulele Maldive, Gabriela Simion a luat o decizie care, probabil, i-a surprins pe cunoscuții ei, ea profitând din plin de peisajele paradisiace de acolo și pozându-se aăproape goală. Evident, la modul artistic, acoperindu-se, cu dibăcie, pentru ca fotografiile cu pricina să nu fie motiv să rămână fără conturile de socializare, dar suficient de explicit pentru ca toată lumea să priceapă că este topless.
Gabriela Simion a renunțat la cariera după 14 ani de muncă în corporații
”Sunt fostă concurentă MasterChef, concurs care m-a ajutat să îmi găseasc vocația și în urma căruia am decis să renunț la o carieră de corporatistă clădită în mai bine de 14 ani de experiență. Deși la momentul în care am decis să mă înscriu în acest concurs aveam o carieră la care majoritatea femeilor puternice visează, am decis să demisionez pentru a-mi urma hobby-ul care se transformase într-o vocație. Decizia mea a luat prin surprindere o mare parte dintre oamenii din jurul meu, însă numărul de evenimente și petreceri private la care am gătit ulterior au demonstrat că a fost o decizie bună”, este prezentarea pe care Gabriela Simion și-o face pe propriul blog.