Cel mai sincer interviu: Mitică Dragomir a fost condamnat la închisoare şi a avut probleme de sănătate: ”Am stat trei zile la reanimare”

Autor: A.V.

În 2018, Mitică Dragomir a trecut printr-o perioadă destul de grea. S-a luptat cu justiţia, a avut probleme de sănătate, dar a trecut cu brio peste toate obstacolele din viaţă. Mitică Dragomir a vorbit pentru Teo Show, într-un interviu exclusiv.

”Am avut un an destul de greu. Am trecut de două procese foarte grele. Găsisem o judecătoare care mi-a dat ani grei de puşcărie, fără măcar să fi cunoscut pe vreunul din aceşti oameni care au ataşat procesul meu la nişte evazionişti, la 56 de evazionişti.

Am dat la Curtea de Apel peste nişte judecători corecţi care au vrut să afle adevărul. S-a demonstrat că nu aveam nicio legătură cu acest proces. Eu mi-am strigat nedreptatea, şi atunci au vrut să mă bage la puşcărie. Se putea atunci, se putea numai pe un telefon: <<ia-l şi bagă-l>>. Nu mai conta dacă eşti sau nu vinovat. După a patra amânare, am cedat, mi-a scăzut imunitatea, m-am dus vreo trei zile pe la reanimare. Am dat peste nişte medici foarte buni. Acum sunt <<very strong>>”, a povestit Mitică Dragomir.

Totodată, Mitică Dragomir a povestit că drumul în viaţă, până la vârsta pe care o are, nu a fost unul uşor şi că a trebuit să facă sacrificii. De asemenea, bărbatul a mărturisit că oriunde a lucrat, a lăsat mereu în urmă un lucru de care să se bucure toţi.

”Eu am fost un ţăran autentic, plecat de la ţară. Am fost 20 de ani preşedinte de club, 20 de ani preşedinte la Ligă. Pe unde am trecut, am făcut ceva. Am trecut pe la fotbal, am făcut stadioane, am trecut la Ligă, am făcut clădirea Ligii. Acum sunt pe locul 36. Am fost primul vice-preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, l-am ajutat pe Mircea Sandu, am făcut două baze sportive de nivel mondial, Buftea şi Mogoşoaia.

Am muncit şi am făcut de dimineaţă până seara”, a continuat Mitică Dragomir.

Cât despre cei dragi, Mitică Dragomir a vorbit deschis şi sincer despre relaţia spectaculoasă pe care o are cu familia, dar şi cu soţia sa.

”Am 52 de ani de căsătorie, am băieţi, nepoţi, toţi au învăţat carte. Eu am ştiut să fiu cap de familie, pentru că am plecat de la coada vacii şi am făcut totul singur.

Am avut un curaj nebun, muream de foame şi mă lăudam de palate. Dacă n-ai noroc de nevastă bună, nu faci nimic în viaţă”, a spus Mitică Dragomir.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mara Bănică e distrusă: ”Să ai grijă de noi, Daniel Pitei! Şi iartă-ne pe toţi! Aşa cum ştiu că şi pe tine te-a iertat bunul Dumnezeu!”

Cum sa tii bradul de Craciun verde saptamani in sir. Cum trebuie sa fie trunchiul si ce trebuie sa-i pui la baza suportului

Iubitul Anei Otvoş, la Exatlon în sezonul 3?! L-a pregătit deja! Prima imagine cu el în echipamentul Războinicilor

Horoscop Zilnic Vineri 23 Aprilie 2021: Ziua aceasta vine cu energie pozitivă, realizări și bucurii

Cine i-ar putea lua locul lui Iohannis?! Dezvăluirea serii în politică! Este surpriză totală

S-a aflat adevărul! Cu cine a fost căsătorită Denise Rifai? Vedeta OBLIGATĂ să recunoască

EXCLUSIV EVZ. Clotilde Armand şi-a măturat curtea palatului de 4 milioane de euro, din Bucureşti. Filmare de colecţie VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies