Cele 3 semne rele de la nunta lui Bănică Jr cu Răduleasca: „De asta s-a ales praful de această căsătorie”

Cristi Brancu a dezvăluit care au fost cele 3 semne rele de la nunta lui Bănică Jr cu Răduleasca.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

S-a aflat care au fost cele 3 semne rele de la nunta lui Bănică Jr cu Răduleasca. Într-un material despre viaţa sentimentală a lui Ştefan Bănică Jr, Cristi Brancu s-a referit la momentul în care acesta a cunoscut-o pe Mihaela Rădulescu. "Într-o bună zi, însă, apare Mihaela Rădulescu. se desfăşoară o relaţie scurtă, tumultuoasă, vine, pleacă, după care în 1997, în vară, că omului îi place să se căsătorească în vară, se căsătoresc. Se produce o nuntă aşa cum se cuvine. Cu mai mulţi colegi: Mihai Constantin, Oana Pellea, Răzvan Vasilescu, Tania Budi, foarte multă lume.”, a scris Brancu pe blogul său. (vezi ce reacţie a avut Mihaela Rădulescu după ce a aflat că Lavinia Pârva este gravidă)

Cele 3 semne rele de la nunta lui Bănică Jr cu Răduleasca: "Rochia Mihaelei Rădulescu s-a rupt"

“Se desfăşoară o nuntă absolut normală, despre care ne putem da seama că au fost câteva semne pe care Ştefan nu le-a respectat, nici Mihaela nu le-a respectat şi poate de asta s-a ales praful de această căsătorie care a durat, practic, doi ani şi ceva. Pentru că la nunta care a fost la biserică, rochia Mihaelei Rădulescu s-a rupt şi a fost cusută pe ea o rochie stil Doina Levintza. După care Mihaela Rădulescu povesteşte că ea la nuntă a dansat mai mult cu scena, pentru că Ştefan era pe scenă. Ori se spune că acel cântăreţ care cântă la nunta lui nu o să aibă noroc.”, a mai dezvăluit Cristi Brancu.

fara descriere

Cele 3 semne rele de la nunta lui Bănică Jr cu Răduleasca: Au făcut o lună de miere la Marea Roşie"

Fanii ştiu acum despre cele 3 semne rele de la nunta lui Bănică Jr cu Răduleasca. „S-a mai întâmplat ceva. Al treilea semn care putea să însemne ghinion: au făcut o lună de miere la Marea Roşie, unde Mihaela Rădulescu a făcut scufundări, ocazie cu care Mihaela Rădulescu a avut nişte julituri fantastice. Practic, luna de miere n-a fost lună de miere. Într-o bună zi, Mihaela a zis că Ştefan n-a  mai venit acasă, ar fi fost ceva, ar fi încercat Ştefan să facă un divorţ mai dur. problema e că ea se îndrăgostise de Elan Schwartzenberg şi după cum ştiţi cu Elan nu e bine să glumeşti. Prin urmare, totul s-a încheiat aşa cum se cuvine”, a încheiat Brancu.  

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate