Cele mai fierbinți imagini cu Flori Raiciu! Asistenta tv este ilegal de sexy la piscină! FOTO

Flori Raiciu și-a expus formele sexy la piscină, într-un pictorial de sezon.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Zilele trecute, Flori Raiciu și-a expus formele sexy la piscină, într-un pictorial de sezon. Echipată cu un costum verde de baie, Florentina Raiciu s-a fotografiat provocator, adunând într-un scurt interval un număr record de like-uri și complimente, majoritatea venite din partea bărbaților. 

Citeste si: Cele mai sexy imagini cu Simona de la ”Puterea Dragostei”! A arătat tot la piscină FOTO EXCLUSIV

Citeste si: De ce e în continuare virgină Simona de la ”Puterea Dragostei”! Frumoasa vorbește, fără inhibiții, despre acest subiect! Dezvăluiri exclusive!

În urmă cu ceva vreme, Flori Raiciu a avut probleme cât se poate de serioase cu kilogramele, dar nu a cedat și, când a conștientizat că formele ei sunt în pericol, a început un regim draconic pentru a reveni la formă care a consacrat-o. “În urmă cu câteva luni, ajunsesem la o greutate nu tocmai lăudabilă... Stres, neatenție, eram foarte delăsătoare, nu pot spune că am ținut vreodată un regim drastic, nu asta este soluția! Ci o alimentație echilibrată, la ore fixe, cel puțin 2 litri de apă, multă disciplină, odihnă, sport de cel puțin trei ori pe săptămâna, o informație de baza, stimulând corpul prin efort îl forțezi să se adapteze și să activeze procese de vindecare. Stimulezi inima, circulația, creierul, sinteză nutrienților, etc.. Masaj, pentru a relaxa mușchii, drenaj limfatic, circulația sângelui, eliminarea toxinelor și bineînțeles, multă voință! Cheltuiam bani pe toate prostiile, însă nu mă gândeam la corpul meu, el merită o atenție la fel de mare că și părul, unghiile, etc.. Cum făceam toate lucrurile astea săptămânal, așa pot avea grijă să merg la sala, în parc, să am grijă ce mănânc, pentru că astfel te vei simți mai bine... Pielea va arată altfel, în interior se vor produce multe schimbări”, a povestit Florentina Raiciu, încântată că eforturile ei au avut rezultatele dorite și, în sfârșit, a revenit la formă care a consacrat-o în lumea showbiz-ului mioritic.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate