Cele mai RAZBUNATOARE zodii! Nu te pune RAU cu ele!

Cum reactionezi cand oamenii te supara cu ceva? Te confrunti cu ei, te distantezi fata de ei, pretinzi scuze din partea lor sau, pur si simplu renunti? Sau, poate, te razbuni?

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Cand auzi cuvantul razbunare, parca te trec niste fiori. Parca ai in minte imaginea durerii, a terorii si chiar a torturii uneori.fara descriere

Este recomanat sa descurajezi sentimentul de razbunare intrucat nu face deloc bine organismului. Prin nevoia de razbunare nu il pedepsesti doar pe cel care ti-a gresit, ci si pe tine insuti. Pana la urma, karma actioneaza!

Vei afla mai jos care sunt cele mai razbunatoare zodii. Ar fi bine sa nu te pui cu ele. Sunt foarte razbunatoare si nu se vor lasa pana cand nu-ti vor plati “datoria”. 

Citeste si: Horoscop WEEKEND 25-27 ianuarie 2019. Mesaj important din Univers, cu Luna in Balanta!

Scorpion: Misiunea vietii lui este sa te distruga

Daca te-ai pus rau cu un Scorpion, mai in gluma, mai in serios, angajeaza-ti un bodyguard. Nu vei mai dormi bine noaptea. Razbunare este al doilea nume al unui Scorpion.

Scorpionii vor face tot posibilul sa se razbune pe cei care i-au gresit la un moment dat in viata. Nu au in minte decat planuri, strategii despre ce sa faca pentru a-i umili, pentru a-i face sa sufere. Singura dreptate pe care o accepta este razbunarea. Doar asa simte ca si-a platit datoriile, cand cel care i-a gresit si-a primit rasplata meritata.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate