Cele mai sexy imagini cu Alina Pană! Războinica a făcut furori la malul mării

Alina Pană, fosta Războinică din primul sezon al show-ului Exatlon, pare decisă să își înnebunească fanii și, de ceva vreme încoace, cum vvara abia a început, a început să pozeze în ipostaze care mai de care mai fierbinți.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Iar când a fost vorba de fotografii, Alina Pană nu a făcut, nicio secundă, rabat de la senzualitate, dovedind, dacă mai era nevoie, că îşi merită cu prisosinţă renumele de cea mai sexy concurentă de la Exatlon.

Citeste si: Imagini fierbinți cu Alina de la Exatlon și un bărbat misterios! Fosta ”războinică” a ”incendiat” plaja

Citeste si: Apropiere suspectă între Alina Pană, fosta concurenta „Exatlon”, și Giani Kiriță. Avem imaginile în exclusivitate! VIDEO

Citeste si: Alina Pană are un nou iubit! Dezvăluiri EXCLUSIVE despre bărbatul care i-a furat inima senzualei Războinice

Astfel, cu cele mai mici costume de baie din garderobă, de culoare albă, pentru un contrast și mai puternic cu pielea perfect bronzată, fosta “Războinică” de la Exatlon s-a relaxat pe plajă, privind marea. Şi, la un moment dat, focoasa ”Războinică” s-a ridicat de pe șezlong și, fără să stea prea mult pe gânduri, a transformat o ședință foto într-un moment de senzualitate debordantă. Lăsându-se fotografiată din spate, cu picioarele lungi, fără picătură de celulită, în prim plan, dar fără să neglizeze să lase la vedere faptul că are un bust impresionant și o privire care ar putea împinge în păcat și un sfânt, Alina Pană a lăsat, voit, de amorul artei, și câteva fire de nisip să i se lipească de piele.

fara descriere

Mai mult chiar, la un moment dat, a decis că este cazul să se fotografieze și în intimitatea camerei de hotel, purtând doar o bustieră, abia ieșită din duș – la care, din imagini, s-ar putea crede că a folosit doar apă rece - lasând astfel la vedere multă… piele, formele sugerate sub respectiva ținută fiind de natură să înnebunească orice bărbat.

 

 Alina Pană are iubit

“Nu mai sunt la vârsta la care, dacă cineva mă abordează, să îmi și dedic timpul pentru el, să ne vedem. Am fost abordată, e adevărat, de mai mulți bărbați cunoscuti, dar nu sunt chiar așa ușor de impresionat și nu ne-am văzut. M-am mai documentat și eu pe internet (râde, n. red.), dar am spus "pas" la fiecare invitație”, ne-a recunoscut Alina Pană cu ceva vreme în urmă. Doar că, pare-se, de curând Alina Pană s-a răzgândit cu privire la viața de ”burlăciță” și acum are un iubit. ”Da, am un iubit. Ne cunoaștem de 17 ani și... acum s-a legat. Nu pot să spun prea multe despre el, momentan, suntem la început. Da, m-am lăsat cucerită”, ne-a explicat senzuala Alina Pană. Mai mult decât atât, recunoaște frumoasa Războinică, cei doi au devenit un cuplu fără să aibă, neapărat, o mulțime de gesturi romantice. ”Nu, nu mă cucerește un bărbat cu flori sau întâlniri romantice. Mă cucerește cu felul lui de a fi, iar el a reușit asta, m-am lăsat cucerită”, ne-a mai explicat, râzând, Alina Pană, precizând însă că nu este îndrăgostită până peste cap de respectivul bărbat.  

Ce trebuie să aibă bărbatul ideal pentru Alina Pană

Când vine vorba de bărbatul ideal, frumoasa Alina Pană devine… pretențioasă. Iar asta pentru că bărbatul care o vrea alături de el trebuie să îndeplinească mai multe condiții. Și condițiile puse de frumoasă "Războinică" nu sunt chiar ușor de ignorat. “În primul rând, un bărbat care vrea să fie lângă mine trebuie să mă respecte. Și, important din cale afară, să mă facă să îl respect. Adică, să fie un om cu care să am ce discuta, să nu mă plictisesc. Apoi, trebuie să aibă simțul umorului, să fie spontan și să fie și, cât de cât, arătos. Apoi, iar asta contează, să fie inspirat, să înțeleagă ce îmi doresc. Și să fie stabil emoțional, pe mine nu mă interesează relațiile care să nu fie serioase”, a spus, în exclusivitate, pentru Wowbiz.ro, Alina Pană.

fara descriere

Mai mult chiar, recunoaște focoasă “Războinică” care a impresionat în timpul Exatlon România, bărbatul ideal trebuie să mai aibă ceva. “Trebuie să mă facă să mă simt, cu adevărat, bine alături de el. Când trebuie să fie serios, responsabil, să simt asta, iar când vine vorba de relaxare, să mă facă să zâmbesc, să mă facă fericită”, ne-a mai spus Alina Pană.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate