retete
Cesur Durak

Vedete

Cesur Durak, cea mai bună rețetă care te scapă de constipație! Ce trebuie să știți?

Cesur Durak, specialist în nutriție, vă prezintă două rețete care te pot scăpa de constipație.

Constipația este o problemă digestivă cu care se confruntă foarte mulți români. Cauzele provin în urma unei alimentații nesănătoase. Din fericire, există foarte multe remedii naturiste care te pot ajuta să ai un tranzit normal. Cesur Durak, celebru specialist în nutriție, a venit în platoul Teo Show, acolo unde a prezentat două rețete prin care poți scăpa de constipație, fără a face o vizită la farmacie.

„Toate retele ajută pentru multe boli. Constipatia nu este o boala, este efectul unui stil de viață nesănătos. 

Avem curmale, caise, prune, ulei de măsline, suc de lămâie și apă. Punem un pahar de curmale, fără sâmburi, caise, prunele fără sâmburi, o linguriță de zeamă de lămâie și o linguriță de ulei de măsline. Adăugăm șase pahare de apă”, a explicat Cesar Durak.

Citeste si: Cesur Durak, specialistul în nutriție și detox, prepară crema de întinerire 100% naturală: „Garantat zece ani întinerirea”

Toate ingredientele au fost băgate la blender, iar rețeta este ideală pentru persoanele care se confruntă cu constipația. 

„Se poate consuma zilnic, aproape două-trei pahare, înainte și după masă”, a adăugat specialistul.

retete
Cesur Durak, la Teo Show [Sursa foto: Captura Video]

Cesur Durak, rețetă ideală împotriva constipației

Cesur Durak a mai prezentat o rețetă care poate ajuta pe oricine să scape de problemele provocate în urma unei alimentații nesănătoase. O rețetă turceasă care presipune lăsarea unei smochine în ulei de măsline, pentru 4-5 ore, ar putea fi soluția ideală! Specialiștii recomandă ca persoanele care se confruntă cu constipația să încerce mai întâi rețele naturiste, cu ingrediente bine alese, înainte de a apela la pastile sau alte metode laxative din comerț.

„Asta este o rețetă turcească. Lăsăm o smochină în uleiul de măsline, aproape 4-5 ore înainte de masă. Se mănâncă cu jumătate de oră înainte de somn. Ajută foarte mult pentru constipație. Își face efectul pentru a doua zi”, a dezvăluit specialistul Cesar Durak