Chef uriaș pentru Ștefania de la ”Puterea Dragostei”! ”Nu știe nimic de petrecerea surpriză”

Vedete

Chef uriaș pentru Ștefania de la ”Puterea Dragostei”! ”Nu știe nimic de petrecerea surpriză”

Adelin și Ștefania de la ”Puterea Dragostei” își trăiesc povestea de dragoste și după eliminarea lor în reality-show-ul prezentat de Andreea Mantea, relația lor fiind din ce în ce mai solidă.

Iar seara de vineri a fost una cu totul și cu totul specială pentru cei doi foști concurenți de la ”Puterea Dragostei”, mai ales pentru că Ștefania și-a serbat ziua de naștere, ea împlinind 22 de ani.

Citeste si: Dacă aude ce vrea Larisa de la el, Adrian fuge de la ”Puterea Dragostei”! ”Îl aștept ca să...”

Citeste si: Imagini halucinante din Casa Puterea Dragostei: Adrian a sărit să o lovească pe Bianca. Ce s-a întâmplat

Citeste si: Adrian și Bogdan de la ”Puterea Dragostei”, la un pas de o bătaie zdravănă! ”Ce crezi că sunt eu? Prostul tău?”

”Ștefania a împlinit 22 de ani. Și, normal, i-am pregătit, din timp, câteva surprize. Ca să nu bănuiască nimic, de joi noaptea, i-am dat cadoul, un parfum pe  care ea și-l dorea de mult timp, destul de scump. Dar, Ștefania habar nu avea că i-am pregătit o petrecere surpriză, într-un local celebru din București și că am invitat mai mulți amici de-ai noștri, dar și concurenți de la ”Puterea Dragostei” cu care ne-am înțeles noi mai bine… Plușica, Daniel, None, Andy, și alții”

, ne-a spus, în exclusvitate, Adelin.

Normal, localul cu pricina, ales cu mare grijă, este și localul favorit al Ștefaniei când vine vorba de distracție, cu atât mai mult cu cât frumoasa fostă concurentă este amatoare de distracție și de dans. ”Am închiriat o masă și, normal, vom dansa toată noaptea. Mai trebuie să văd cum o duc acolo, să nu se prindă, dar cred că o să îi zic că am o urgență, că trebuie să mergem până în Drumul Taberei dintr-un motiv oarecare…”, ne-a spus, nerăbdător să vadă cum va reacționa Ștefania la surpriza pe care i-a pregătit-o Adelin.

Plușica, printre invitații la petrecerea surpriză pentru Ștefania

Plușica a fost prezentă la petrecerea-surpriză organizată de Adelin pentru iubita lui, Ștefania. Aceasta a fost, bineînțeles, foarte fericită să își vadă prietena din casa "Puterea Dragostei".

Cu toții s-au distrat de minune, au dansat, imaginile video pe care vi le oferim în exclusivitate de la petrecerea-surpriză organizată pentru Ștefania fiind fabuloase.

Citeste si: Tavi Colen, mărturisiri despre situația financiară după ce a plecat din trupa Talisman. „Ne dădeam seama că nu ne ajung banii de două banane, ci doar de una.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: "E cumva o glumă?!" Cum a apărut Kate Middleton pe coperta unei prestigioase publicații din Anglia- radioimpuls.ro

  

Ștefania și Adelin au fost descalificați de la ”Puterea Dragostei”

Premieră în show-ul ”Puterea Dragostei”! Doi concurenţi au fost descalificaţi şi au părăsit casa. Singura regulă a emisiunii este ca fetele şi băieţii să nu se întâlnească în afara casei nesupravegheaţi.

Andreea Mantea a întrebat dacă e cineva care nu ştie această regulă. Adelin a răspuns că el şi Ştefania s-au întâlnit acasă, în Bucureşti. ”Am fost împreună într-un magazin. Am văzut că a apărut o poză cu noi”. Cea care a făcut dezvăluirea şi a semnalat prezenţa pozei a fost Bianca. Aceasta a recunoscut fapta şi a fost criticată de toţi cei din casă. Andreea Mantea a făcut anunţul. Pentru că au încălcat regula casei de la ”Puterea Dragostei”, Ştefania şi Adelin au fost descalificaţi.
Îmi pare rău că trebuie să vă dau această veste. Îmi pare sincer rău, dar sunteţi descalificaţi”, a spus Andreea Mantea.