Vedete

Adrian și Bogdan de la ”Puterea Dragostei”, la un pas de o bătaie zdravănă! ”Ce crezi că sunt eu? Prostul tău?”

Astăzi s-a iscat un iz de ceartă între Adrian și Bogdan de la ”Puterea Dragostei”. Foarte protectivi cu familiile lor, scandalul a început de la o înjurătură.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Noi scântei în Casa Puterea Dragostei! Spiritele s-au încins în momentul în care s-a făcut referire la familii! Bogdan și Adrian au fost la un pas să se bată în Casa Băieților, toată cearta fiind iscată de subiectul ce trimite spre viața personală.

Citeste si: Seamănă leit! Fratele lui None de la ”Puterea Dragostei” frânge și el inimi. Uite cum arată

Bogdan: ”Frate, deci dacă vă pun eu în conversație cu toate fostele mele, numai cuvinte de laudă o să auziți despre mine. Că le-am respectat pe toate femeile din viața mea și le respect pe toate în continuare”

Adrian: ”Nu mai zi asta la televizor, că minți. Hai să-ți mai zic o chestie, tu ai gesturi de om nebun”

Bogdan: ”Le-am moștenit de la tatăl meu”

Citeste si: Imagini scandaloase cu Roxana de la ”Puterea Dragostei”! A fost pipăită în zona intimă de un concurent, în văzul tuturor

Adrian și Alexandru: ”Cine te-a violat”, ”Cine a umblat în tine?”

Bogdan: ”Bă, ce-s cu glumele astea?”; ”Tu nu vorbi despre familia mea! Eu îmi iubesc familia, ai grijă ce vorbești. Ce crezi că sunt eu? Prostul tău?”

Citeste si: Simina de la Puterea Dragostei, deranjată de afirmațiile lui None despre Simona

În acel moment, Bogdan s-a ridicat și a mers direct spre Adrian, pentru a-l „șifona”. Momentul a fost ”stins” destul de repede de băieții prezenți la conversația aprinsă dintre Bogdan și Adrian. Alexandru, Bogdan Mocanu, dar și Răzvan au fost cei trei băieți prezenți la discuție și au intervenit pentru a nu se ajunge la o bătaie pe cinste.

 

Galerie foto