China vrea să distrugă SUA. Arma letală pregătită este una străveche

Americanii fac una dintre cele mai puternice dezvăluiri din ultima perioadă. China deține arma ca să distrugă SUA.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

China vrea să distrugă SUA. Arma letală pregătită este una străveche
China vrea să distrugă SUA. Arma letală pregătită este una străveche


In articol:

După conflictul armat cu India, de la graniță, China a schițat un plan prin care să îi distrugă pe americani fără să existe victime în cadrul unui conflict armat. China a dezvoltat un nou tip de arme, bazate pe o idee străveche, notează The Washington Post. 

Presa americană dezvăluie faptul că autoritățile de la Beijing poate să lase SUA fără curent și orice înseamnă dispozitive electronice.

Armele cu impulsuri electromagnetice (EMP) nu sunt o noutate, fiind activ folosite în diferite sisteme de luptă. Dar China vrea să devină prima țară din lume care a echipat un proiectil hipersonic cu un astfel de dispozitiv cu microunde.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

”China fie se pregătește să desfășoare fie a desfășurat deja arme hipersonice care, în principiu, pot fi dotate cu focoase EMP nucleare sau non-nucleare, ceea ce ar amplifica substanțial pericolul unui atac neprevăzut asupra forțelor americane din Oceanul Pacific sau asupra teritoriilor Statelor Unite”, scrie The Washington Post, citând un înalt oficial al SUA - Peter Pray - responsabil al National Security Agency, Agenția americană pentru securitate națională.

China pregătește apocalipsa pentru SUA

Amănunte despre războiul care se duce, momentan, doar în culise oferă și britanicii. The Sun citează un raport al unui grup de reprezentanți ai industriei de apărare și ai administrației SUA și afirmă că administrația chineză pregătește o adevărată apocalipsă pentru SUA. Chinezii ar fi construit tehnologii ce-i permit să proiecteze și să construiască o armă spațială capabilă să distrugă toate bazele aeriene ale SUA, dar și 90% din locuitorii țării.

China vrea să distrugă SUA. Arma letală pregătită este una străveche
China vrea să distrugă SUA. Arma letală pregătită este una străveche

Potrivit The Sun, planul va fi pus în aplicare cu ajutorul unei rețele de sateliți, rachete și arme cu impuls electromagnetic, pe care chinezii le dezvoltă în prezent. Detonată în aer, arma nucleară generează o undă de energie, care va scoate din funcțiune întreaga aparatură electronică și rețelele de alimentare cu energie electrică. Etapa următoare a planului presupune ”distrugerea” internetului.

”Având în vedere faptul că Statele Unite au devenit, practic, dependente de tehnologiile digitale, odată scoase din funcțiune se va instala haosul, în societate și economie. În aceste condiții, 90% din populația Americii ar putea avea de suferit”, scriu autorii raportului citat de The Sun.

Galerie foto 
Citește și:

Bilanț Covid-19, 23 septembrie! Cel mai mare număr de infectări cu virusul COVID-19

Alexandru Rafila, despre o nouă stare de urgență: „Dacă se vor lua măsuri...”

Ea este tanti Anica, bătrânica din Bacău care a reușit să îl impresioneze pe Papa Francisc! Chipul femeii a fost pus pe o carte de rugăciuni

Fierul și mașinile din curtea lui Gheorghe Dincă au fost scoase la licitație! Cu cât s-au vândut obiectele

Dezvăluiri incredibile! Tatăl lui Emi Pian, la mila celorlalți deținuți din pușcărie! ”Îl duc la baie și îl spală ca pe un copil mic”. Nicolae Duduianu are 77 de ani, două...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies