Chitaristul Holograf a castigat primul loc la cel mai mare concurs de compozitii din lume. Romeo Dediu a avut cea mai buna piesa din 16.000

Romeo Dediu de la Holograf a castigat un concurs din America. Chitaristul a castigat primul loc la cel mai mare concurs de compozitii din lume.

Autor: L. S.

Chitaristul trupei Holograf a participat la cel mai mare concurs de compozitii din lume, in calitate de compozitor. Romeo Dediu s-a inscris cu doua piese compozitie proprie, iar in concurs au fost inscrise 16.000 de piese. La International Songwriting Competition, chitaristul trupei Holograf a castigat primul loc.

Una din cele două piese ale lui Romeo aflate în competiţie la categoria AC (Adult Contemporary) – intitulată “I Need Your Love” – a fost declarată câştigătoare de către juriul international de muzicieni strânşi la Nashville, Statele Unite, epicentrul concursului.

”Sigur că sunt fericit să aflu că melodia mea a ieşit câştigătoare. E un sentiment frumos”, a spus Romeo Dediu. Întrebat dacă remarcabilul succes îi va aduce melodia în repertoriul trupei în care cântă de 25 de ani,  Holograf, chitaristul ne-a răspuns că ”rămâne de văzut”, conform libertatea.ro.

”În numele tuturor celor de la Internaţional Songwriting Competition  şi al judecătorilor noştri, este o onoare să vă informăm că piesa “I Need Your Love” a câştigat primul loc în categoria AC (Adult Contemporary) pentru concursul International de compoziţii  pe 2017. Cu peste 16.000 de înregistrări din 140 de ţări, aceasta este o realizare remarcabilă, iar noi aplaudăm talentul de compozitor şi dedicaţia pe care o are pentru a ajunge la acest statut”, este comunicarea organizatorilor concursului care scoate la bătaie câştigătorilor categoriilor muzicale premii

în valoare de 150.000 dolari.

De când a intrat în Holograf, Romeo Dediu (acum în vârstă  de 45 de ani) a scos cu celebra trupă şapte albume de studio şi trei album live.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies