Christian Sabbagh şi Iulia s-au căsătorit în secret, dar ce a urmat e demn de Cartea Recordurilor! Prezentatorul TV, mărturisiri uimitoare: ”Sper să îi fiu alături până la finalul vieţii!

Christian Sabbagh, prezentatorul ştirilor de la Kanal D, a trăit într-o zi emoţii uriaşe, întrucât nu doar că s-a căsătorit în secret, însă a devenit şi tătic de fetiţă.

Autor: T.S.
La doar câteva ore după ce s-a căsătorit în secret cu Iulia, aleasa inimii sale, Christian Sabbagh a devenit tată de fată. Micuţa Anais a venit pe lume puţin după ora 12 noaptea. 
 
”Zi de zi lucrez cu oamenii, îi ajut, dar viaţa mea privată e viaţa mea privată. Consider că nu eu sunt important, aşa că nu am considerat că trebuie să o împărtăşesc cu publicul.
Publicul meu are nevoie să prind nişte infractori şi nu e nevoie să apar şi eu. Nu aş face în viaţa mea circ, pentru că sunt lucruri prea intime, care ar trebui să rămână între mine şi Iulia.Soţia mea merită orice. Sper să îi fiu alături până la finalul vieţii. ”
, declara Christian Sabbagh după ce s-a căsătorit cu Iulia, care e mândră să se prezinte Iulia Sabbagh, dar consideră că mai bine sună numele micuţei şi anume Anais Marie-Claire Sabbagh.
 
Întrebat ce l-a determinat să se căsătorească atât de repede, Christian a dezvăluit că la sfârşitul săptămânii trecute a trecut prin momente dificile, întrucât Iulia a ajuns la spital. 
”Sâmbătă eram în Moldova, făceam o investigaţie, Iulia ajunsese de urgenţă la spital. Nu-i plătisem telefonul, nu-i lăsasem destui bani, era în pericol să nască.
Nu mi-aş fi iertat-o niciodată. Nu avea cine să mă înlocuiască la jurnal, nu ştiam cum şi unde să mă împart. Mereu m-am gândit la alţii şi mai puţin la familia mea. Iar după această experienţă mă gândesc dacă voi mai fi jurnalist, pentru că este mai important să fiu alături de familia mea. Medicii mi-au explicat că această stare a ei s-a datorat faptului că eram departe. Era cât pe ce să nască, iar când am văzut-o la spital, m-am simţit cel mai umil om de pe planetă.
Sunt un iresponsabil, degeaba îi ajut pe alţii, dacă pe ea nu o ajut. Nu am apucat să-mi văd copiii cum cresc, am avut două căsnicii ratate...Mă gândesc serios dacă mai merită să fiu jurnalist. Am ajuns aici pentru că am fost un egoist. N-aş vrea să creadă oamenii mă plâng, dar mereu m-am gândit la carieră. Naşterea e iminentă, aşa că ne-am dus să depunem actele şi a avut o adeverinţă de la medic, iar primarul a înţeles.
Am mers la ora 9.30, am depus actele şi ne-am întors la 13.00 şi ne-am căsătorit. ”
, a povestit Cristi. 

 

”Doamna doctor a zis că o să vorbească cu anestezistul şi într-o oră s-ar pregăti de operaţie. A fost un moment de panică, ai mei erau departe. Aveam scurgeri. Nu ştiam cum să acţionez, eram panicată şi speriată.”, a povestit Iulia, pentru WOWbiz. 
 
În urma acestei experienţe, Christian Sabbagh şi Iulia s-au căsătorit, având ca martori doi colegi de-ai jurnalistului. 
 
La scurt timp, însă, după ce au sărbătorit cununia civilă alături de câţiva prieteni, Iulia a ajuns la spital, unde a născut o fetiţă perfect sănătoasă.
 
La aproape 12 ore de la cununia civilă, Iulia, proaspăt soţia lui Christian Sabbagh, a născut o fetiţă perfect sănătoasă, iar Mădălin Ionescu a mers să-i fie alături. 
 
”Nu mă simt tocmai bine, dar când mă uit la ea, nu mai simt nimic. Pur şi simplu uiţi pe tot. Nu-mi vine să cred că e a mea. Christian a început să plângă când a văzut-o pe Anais şi am început şi eu să plâng.”, a mărturisit Iulia la scurt timp. 
 
”După interviu, la nicio oră, Iulia a intrat în travaliu. La un moment dat, în timp ce petreceam, Iulia mi-a spus să chem ambulanţa. A avut parte de acţiune. A venit o Ambulanţă, sirenele pornite şi cu o viteză nebună. Emoţii sunt şi acum, nici n-am dormit. Sunt ca o curcă beată. Sunt împlinit. Am asistat la naştere, am filmat. Am considerat că trebuie să fiu alături de ea. E un sentiment extrem de puternic. Simţi aşa, cum te scurgi, ca o lumânare. ”, a mai spus Christian la scurt timp după ce micuţa Anais a venit pe lume. 
 
”După ce aţi plecat voi, am ajuns aici la spital, a venit medicul, a văzut că este vorba de travaliu şi m-au pregătit pentru operaţie, iar la 00.43 a venit pe lume. A primit nota 10, a avut o greutate de 2, 75 kg. Am lăcrimat când am primit-o şi am simţit că mi se taie respiraţia, iar ea, în momentul în care m-a simţit pe mine, a tăcut din gură. Încă am dureri, dar doamna doctor spune că mâine va fi altfel. Alăptez, dar îi dăm şi suplimentar, pentru că e mâncăcioasă.”, a povestit Iulia. 
 
Emoţionat din cale afară, Christian Sabbagh a fost alături de Iulia, însă n-a putut să o ia în braţe, întrucât îi e teamă.”Nu am luat-o în braţe. Stau şi la distanţă. E ca un bibelou de porţelean. De dimineaţă mă tot uit şi mă minunez, de parcă n-ar fi a mea. Mă uit ba la ea, ba la fiică şi mă minunez.   
 
Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Andreea Bănică, mărturisiri emoţionante despre fiul ei: ”Nimic nu se compară cu...”

I-a dat de gol! Dan Negru, totul despre salariile prezentatorilor TV! Nu s-a putut abţine şi a dezvăluit ce sume încasează

Se implinesc 11 ani de la disparitia Laurei Stoica. Fratele regretatei artiste a facut declaratii emotionante: "Simt si acum prezenta ei de dincolo"

Horoscop Zilnic Joi 13 Mai 2021: Se anunță o perioadă bună din punct de vedere energetic și prosperă

Calendar Ortodox 13 mai 2021. Una dintre cele mai mari sfinte ale Bisericii. Te apără de viclenia duşmanilor

Surpriza anului! Țiriac se însoară din nou! I-a dat deja inelul: viitoare soție este și ea super celebră

Istoria secretă. Adevărul despre bomba atomică a lui Nicolae Ceaușescu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies