Cine a câștigat Românii au Talent 2022? Darius Mabda este dublu CÂȘTIGĂTOR la Românii au Talent, sezonul 12

Cine a câștigat Românii au Talent 2022? Vezi cine a fost favoritul publicului spectator.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Cine a câștigat Românii au Talent 2022? Vezi cine pleacă acasă cu marele premiu în valoare de 120.000

de euro, dar și cu titlul de Cel mai talentat român din acest sezon al competiției.

Cine a câștigat Românii au Talent 2022?

Marea finală de la Românii au Talent 2022 a avut loc vineri, 27 mai 2022, de la ora 20:30, iar în finalistul care a obținut cele mai multe voturi din partea publicului a fost desemnat câștigător.

Darius Mabda este câștigătorul Românii au Talent, sezonului 12, și pleacă acasă cu premiul în valoare de 120.000 de euro.

Pe locul doi s-a clasat Emanuel Ion, care pleacă acasă cu premiul în valoare de 20.000 de euro, în timp ce Martina Meola se califică pe locul 3 și primește un premiu în valoare de 10.000 de euro.

Citeste si: Cine este Darius Mabda, finalistul de la Românii au Talent 2022. Dansatorul a câștigat Premiul de Originalitate la Românii au Talent, sezonul 12

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

Cine au fost finaliști de la Românii au Talent, sezonul 12

Cei 11 FINALIȘTI de la Românii au Talent 2022 au fost: Zametheea, Raisa Radu, Alex Dowis, Gabriela Dincă, Martina Meola, Darius Mabda, Aurel Niamțu, Ciocîrlan Bianca, Emanuel Ion, Ana Maria Mircea și X-Treme Brothers.

 • Zametheea s-a clasat în finala de la Românii au Talent 2022, după un număr impresionant de spoken word poetry, care i-a făcut pe oameni să o voteze.
 • Raisa Radu a ajuns finalistă la Românii au Talent 2022 în urma voturilor publicului. În audiții, concurenta a primit Golden Buzz din partea lui Mihai Bobonete, după ce le-a arătat juraților că are o voce incredibilă.
 • Alex Dowis a ajuns în finala de la Românii au Talent 2022, fiindcă a impresionat publicul cu un număr de artă stradală. Concurentul din Cehia a primit în preselecții un Golden Buzz din partea lui Smiley și Pavel Bartoș.
 • Gabriela Dincă, finalista de la Românii au Talent, sezonul 12, visează să devină o mare gimnastă și să reprezinte România cu mândrie. Concurenta de doar 10 ani provine dintr-o familie patru copii și o mamă contabilă, care acum se ocupă de creșterea și educația lor.
 • Martina Meola s-a calificat în finala de la Românii au Talent 2022, după un moment spectaculos de interpretare la pian, prezentat în semifinala de la Românii au Talent, sezonul 12. 
 • Darius Mabda a ajuns finalist la Românii au Talent 2022, dar a și câștigat Premiul de Originalitate, în valoare de 10.000 de euro, după un dans spectaculos.
 • Aurel Niamțu i-a impresionat pe jurați cu vocea sa, dar mai alesa pe Andra, care a apăsat Golden Buzz și l-a trimis pe concurent direct în semifinala competiției de la Românii au Talent, sezonul 12.
 • Bianca Maria Ciocârlan are 12 ani și este finalistă la Românii au Talent 2022. În audiții, concurenta a reprodus pe hoverboard piruete desprinse din patinajul artistic pe care nu le mai poate executa pe gheață din cauza unei accidentări.
 • Emanuel Ion are 16 ani și vine din satul Nazarcea, județul Constanța. Finalistul de la Românii au Talent, sezonul 12, este nevăzător din naștere, însă are un dar deosebit, acela de a cânta la instrumente muzicale.
 • Ana Maria Mircea are 12 ani și vine din Brăila. Finalista de la Românii au Talent, sezonul 12, este extrem de talentată și de aceea a venit în emisiune, pentru ca toată lumea să îi descopere vocea minunată.
 • X-treme Brothers au primit wild-card din partea juraților de la Românii au Talent 2022 și astfel s-au calificat în finala de la Românii au Talent, sezonul 12.

Citeste si: Cine este Alex Dowis, finalistul de la Românii au Talent 2022. Andi Moisescu: ”Este ceva foarte rar în lumea asta”

Darius Mabda

Darius Mabda

[Sursa foto: Instagram]

Cine a câștigat Premiul de Originalitate la Românii au Talent 2022

Pentru Premiul de Originalitate, în valoare de 10.000 de euro, au fost desemnați patru concurenți: DJ Hugo Arthur, Alex Dowis, Eva Nicolescu și Darius Mabda. Însă cel din urmă a fost marele câștigător ales de public.

Darius Mabda are 13 ani și este din Oradea, însă studiază la o școală de coregrafie din Cluj. Concurentul de la Românii au Talent 2022 a muncit un an, făcându-și singur coregrafia pe care a prezentat-o pe scena de la Românii au Talent, sezonul 12.

Cel mai mare vis a lui Darius Mabda, finalistul de la Românii au Talent 2022 ,  este să ajungă pe marile scene ale lumii și să fie un dansator de succes. 

Citeste si: Gina Pistol și Smiley au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă! Primele imagini de la eveniment- kfetele.ro

Citeste si: Calendar ortodox 27 mai 2023. Ce sfânt este cinstit sâmbătă?- stirilekanald.ro

Citeste si: Cum și-au făcut apariția socrii Ginei Pistol la nunta vedetei cu Smiley! Mama cântărețului, mai ceva ca vedetele de la Hollywood- radioimpuls.ro

Citeste si: Cine este Emanuel Ion, finalistul de la Românii au Talent 2022. Concurentul: ”Mâinile mele sunt ochii mei”

”Mă numesc Darius Mabda, am 13 ani și sunt din Oradea. Mă ocup cu dansul. Tatăl meu este la pensie, a fost polițist, iar mami este secretară la o firmă de construcții.

Mă uitam la televizor și vedeam alți copii care dansează și mi-a plăcut foarte mult și i-am înnebunit pe părinții mei până m-au dus la dans, acum cinci ani. Am fost dintotdeauna atras de dans, atunci când auzeam muzică simțeam o plăcere și îmi venea să dansez tot timpul.

Acum stau singur la Cluj la internatul școlii de coregrafie. Mama mă sună în fiecare zi, mă întreabă mereu dacă am mâncat, dacă m-am odihnit, dacă mi-am făcut temele, este foarte îngrijorată pentru mine.

Cel mai mare vis al meu este dacă o să devin balerin, e să ajung la Teatrul Balșoi, iar dacă mă duc pe dans contemporan vreau să ajung în Canada. Mă antrenez în fiecare zi între două și patru ore. Muncesc pentru că îmi place ceea ce fac”, a spus Darius în preselecțiile de la Românii au Talent, sezonul 12.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Astăzi are loc FINALA Românii au Talent 2022! Află cine sunt cei 11 finaliști de la Românii au Talent, sezonul 12

Premiu Originalitate Românii au Talent 2022. Vezi cine a câștigat premiul în valoare de 10.000 de euro

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit civil. Primele imagini de la eveniment | GALERIE FOTO

Două copile de 11 şi 12 ani se jucau în faţa porţii când au fost izbite în plin de o maşină condusă de un şofer începător

Calendar ortodox 27 mai 2023. Ce sfânt este cinstit sâmbătă?

„Am dormit în dric două ore.” Ce s-a întâmplat cu Anamaria Prodan în urmă cu o zi? Vedeta are o nouă achiziție

Primele imagini cu Gina Pistol în rochie de mireasă! Frumoasa vedetă a spus marele "Da"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies