Roxana de la Puterea Dragostei se iubește în secret cu Hamude? A fost dată de gol! El este celebrul Habibi cu care vorbește mereu la telefon?

Roxana de la Puterea Dragostei a fost acuzată că ar avea o relație în afara casei, cu un tânăr pe care îl alintă Habibi.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Pe vremea când erau în casă, Viorela și Ștefan au adus dovezi potrivit cărora Roxana vorbea periodic la telefon cu Habibi, îi făcea declarații de dragoste și îi cerea voie să facă "prostii" cu Andy, cu care forma un cuplu atunci.

fara descriere

Hamude este celebrul Habibi al Roxanei?

Acum, fanii emisiunii Puterea Dragostei vin cu o ipoteză incredibilă. Mai mulți telespectatori sunt de părere că Hamude este Habibi, mai ales că Roxana și Hamude au tatuaje asemănătoare, care se completează reciproc.

Citeste si: Ce legătură are Răzvan, noul concurent de la Puterea Dragostei, cu ispita Andy

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei lămurește misterul pozelor controversate cu banana

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, criză de nervi: „Nu pot să cred am o asemenea repulsie”

Roxana are lângă ureche o inimioară și litera Q de la Queen, iar Hamude are aceeași inimioară și litera K de la King.

fara descriere
Viorela a adus dovezi că Roxana vorbește la telefon cu Habibi

Simina a povestit ce ar fi vorbit la telefon Roxana cu iubitul ei din afara emisiunii: Habibi, ești gelos? Mă lași să fac prostii cu Andy? Am auzit înregistrarea! Eu și Vio!

Roxana: Le las pe ele să comenteze, ele au vorbit.

Viorela: Vorbea la telefon cu cineva, căruia îi spunea Habibi. Puteam s-o înregistrez de mai multe ori, dar nu mi-a plăcut ce făcea față de Andy. Nu mi s-a părut corect față de Andy!

Roxana: Nu e adevărat!

Simina: Habibi, te iubesc! Asta îi spunea la telefon! Andy mi-a cerut să fac dragoste. Ești gelos? Habibi, tot pe tine te iubesc!

Roxana: Nu am nicio relație afară!

Hamude: Multe fete au câte un habibi, un bărbat ascuns, care le mai cumpără tricouri

Roxana: Rămâi cu cine vrei! Îi crezi pe ei, rămâi cu ei! Habibi nu e iubitul meu. Îi spun eu așa cuiva, dar nu e iubitul meu! Recunosc că am vorbit cu el. Nu am spus că îl iubesc! Crezi ce vrei!

Viorela a adus telefonul, iar Andreea Mantea a ascultat înregistrarea și a confirmat că discuțiile dintre Roxana și Habibi nu sunt ca între prieteni, ci mai degraba ca între iubiți. Mantea: Nu pot să mai ascult așa ceva!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate