Cine e Anca Sânpetrean de la Mireasa, sezonul 4. Concurenta a făcut furori printre băieții din casa Mireasa

Cine e Anca Sânpetrean de la Mireasa, sezonul 4. Află mai multe despre concurenta de la Mireasa 2021.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Cine e Anca Sânpetrean de la Mireasa, sezonul 4. Concurenta este una din cele nouă fete înscrie la Mireasa 2021, sezonul 4.

Cine e Anca Sânpetrean de la Mireasa, sezonul 4

Anca Sânpetrean s-a născut pe 20 aprilie 1994 la Tg Mureș. Când era mică, concurenta de la Mireasa, sezonul 4, visa să devină polițistă, precum sora sa.

Citeste si: Cine sunt concurenți de la Mireasa, sezonul 4. Băieții sunt pregătiți să se însoare în cadrul emisiunii Mireasa 2021 FOTO

”Mă numesc Anca, am 27 de ani, locuiesc în Târgu Mureș și sunt hairstylist. Sunt o familistă convinsă care nu a încetat să creadă că sinceritatea și încrederea trebuie să rămână albe la fel ca o rochie de mireasă”, a spus concurenta în prezentarea sa.

Anca Sânpetrean a fost căsătorită până în luna iunie a acestui an. Din punct de vedere profesional, Anca a urmat un liceu cu profil protecția mediului și o școală postliceală de asistente medicale.

”Partenerul aș vrea să fie sincer, loial, să îmi fie aproape în orice clipă, să mă înțeleagă și să mă susțină în tot ceea ce voi face”, a mai spus Anca.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

Anca Sânpetrean de la Mireasa, sezonul 4
Anca Sânpetrean de la Mireasa, sezonul 4[Sursa foto: Facebook]

Simona Gherghe, despre emisiunea Mireasa, sezonul 4

Simona Gherghe prezintă sezonul 4 din show-ul matrimonial Mireasa  și este pregătită să întâlnească noii concurenți, dar și să descopere povești de iubire intense.

“După câteva săptămâni de vacanţă, în care m-am deconectat total şi m-am bucurat din plin de timpul petrecut în familie, vă pregătim o mare surpriză. Ne întoarcem cu cel de-al patrulea sezon al emisiunii Mireasa. Sinceră să fiu, mi-e dor de orele petrecute în direct şi abia aştept să îi cunosc pe noii concurenţi, curajoşii care îndrăznesc să ne treacă pragul ca să-şi întâlnească

marea iubire!”, a declarat Simona Gherghe pentru a1.ro.

Show-ul matrimonail Mireasa, sezonul 4, pune la bătaie un premiu în valoare de 40.000 de Euro. Concurenții înscriși în competiție pentru a câștiga marele premiu pot fi văzuți pe micile ecrane în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00, dar şi sâmbăta, în gala săptămânală Mireasa, de la ora 13:45.

Citeste si: Cine este Marius Budin de la Mireasa, sezonul 4. Concurentul: ”Sunt instructor de fitness în orașul meu”

Mireasa, sezonul 4
Mireasa, sezonul 4[Sursa foto: Facebook]

Cine a câștigat Mireasa, sezonul 3

Liviu și Maria au câștigat marele premiu în valoare de 40.000 de euro, în finala Mireasa, sezonul 3, difuzată pe 1 august.

Deși, Maria și Liviu se cunoșteau de doar câteva luni, cei doi au trecut peste orice obstacol în cadrul emisiunii, chiar și peste faptul că părinții Mariei s-au opus relației, iar în cadrul finalei, s-au așezat în fața altarului și și-au jurat cuvinte pline de iubire.

Liviu a recunoscut că Maria este o femeie așa cum și-a dorit: ”Te iubesc așa cum nu am iubit pe nimeni niciodată”, a spus bărbatul în fața altarului.

Emoționată, Maria i-a declarat iubitului său: ”Din acest moment nu va mai exista tu și eu, ci doar noi” .  Totodată, femeia i-a mărturisit bărbatului său că este foarte recunoscătoare pentru iubirea pe care i-o poartă și că îl va iubi necondiționat.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Marius Budin de la Mireasa, sezonul 4. Concurentul formează un cuplu cu Maria Mariuța

Cine este Sebastian Nechifor de la Mireasa, sezonul 4. Concurentul a mai participat la Puterea Dragostei

Cine este Alexandru Brebenoiu de la Mireasa, sezonul 4. Concurentul se află într-o relație cu Ana Pungă

Astrologii anunță reușite! Au parte numai de succese în 2022

Legea certificatului verde din România se modifică complet! Alexandru Rafila a decis. Se schimbă forma

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Infidela Mihaela Rădulescu a fost prinsă în pat cu dansatorul Laurențiu. Ce va face Felix Baumgartner acum?

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies