Cine e bărbatul care a ajuns primul la spital după ce Daniela Crudu a fost bătută de iubit

Un bărbatul a aflat primul, duminică dimineață, că Daniela Crudu este la spital, bătută fiind de iubitul croat.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Duminică dimineață, Daniela Crudu a ajuns la Spitalul Universitar după ce fusese bătută de iubit. Bruneta se întorcea ci iubitul ei, după o noapte petrecută în cluburi, când, într-un moment de nervozitate, bărbatul a bătut-o. Speriată, Daniela Crudu a sunat la 112, iar poliția a găsit-o în zăpada, desfigurată. A fost transportată la Spitalul Universitar Municipal și preluată de medici.

Primul care a aflat de faptul că Daniela Crudu este la spital a fost vărul acesteia. ”Daniela nu avea telefonul la ea (n.red. acesta rămăsese la iubitul bătăuș), așa că cineva de la spital care a văzut-o, l-a sunat pe vărul nostrum. El s-a dus la spital primul și de acolo m-a sunat pe mine și mi-a spus”, a povestit Ana Crudu despre cum a aflat de bătaia încasată de sora ei.

Citeste si: Ce s-a întâmplat în restaurantul în care a petrecut Daniela Crudu! Imaginile de dinaintea bătăii sălbatice pe care a încasat-o VIDEO

fara descriere

De altfel, vărul lor a fost și cel care a însoțit-o pe Ana Crudu apoi acasă la Daniela, acolo unde era iubitul brunetei, care-și strângea lucrurile. A fost momentul în care Ana Crudu a intrat și în posesia telefonului Danielei.

fara descriere

Citeste si: Decizia socanta luata de Daniela Crudu, dupa ce a fost batuta cu bestialitate! Ce a decis bruneta in urma cu putin timp

Daniela Crudu a sunat la 112 după ce a fost bătută de iubit

După ce Daniela Crudu a sunat la 112 și a ajuns la spital, în urma agresiunii iubitului său, croatul a dat declarații polițiștilor. Pe numele lui s-a obținut un ordin de restricție preventiv, în ciuda faptului că Daniela Crudu a refuzat să facă plângere pntru vătămare. Potrivit ultimelor informații, croatul bătăuș le-ar fi spus polițiștilor că i-a dat o palmă, iar apoi, mai spune el, Daniela Crudu ar fi căzut și s-ar fi lovit la cap, informează kanald.ro.

Ana Crudu, sora Danielei Crudu, a afirmat că bruneta are fisură de piramidă nazală, dar nu și alte probleme. Nu a fost operată, dar va avea nevoie de o intervenție de reconstrucție la nas.

Citeste si: Ce a spus Anamaria Prodan după ce a aflat de bătaia încasată de Daniela Crudu? "Femeile din România au, în general, treaba asta..."

fara descriere

Iubitul croat al Danielei Crudu spune că nu a bătut-o 

Iubitul croat al Danielei Crudu a fost la spital, apoi sub supravegherea poliției și-a strâns lucrurile și a plecat din apartamentul brunetei. A fost momentul în care, Seco Dubravko, iubitul croat al Danielei Crudu, s-a întâlnit și cu Ana Crudu.

Deși, aceasta era nervoasă, croatul era calm.  ”Mi-a spus că dacă Daniela are nevoie de ceva, de bani, să-l sune. El nu consideră că e grav ce a făcut. A spus că dacă o bătea, nu mai ieșea din spital”, a povestit Ana, sora Danielei Crudu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate