Vedete

Cine e bărbatul extrem de apropiat de Ana Laura, mexicanca de la Exatlon, care trăieşte o idilă cu Iulian Pîtea! Cum s-au pozat cei doi şi ce mesaje îi trimitea tânăra

Ana Laura Gonzalez, frumoasa mexicancă de la Exatlon, care i-a furat inima războinicului Iulian Pîtea, are mulţi fani în ţara ei.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Ana Laura Gonzalez are doar 19 ani şi a devenit cunoscută în România după ce războinicul Iulian Pîtea de la Exatlon a făcut o pasiune pentru ea. Cei doi, la fiecare întâlnire de la meciurile internaţionale Exatlon, dintre Mexic şi România, au creat momente romantice: s-au sărutat, s-au îmbrăţişat, iar pentru toată lumea a devenit evident că se leagă o poveste de dragoste.

Ana Laura este campioană la surf, sport pe care îl practică încă din copilăre. Pe conturile ei de socializare, sunt numeroase imagini cu tânăra pe placa de surf, dar şi înconjurată de copii, ea iubind să le dea acestora lecţii de surf.

Fanii din Mexic spun că, până acum, ea nu a apărut în prezenţa vreunui bărbat. Cu o singură excepţie: fratele ei.  Antonio este şi el sportiv, el practicând baschetul. În postările sale, Ana Laura dovedeşte cât de apropiată este de fratele ei. ”Am început să fac surf pentru tine, să mă antrenez şi să concurez. Ai fost întotdeauna sursa mea de inspiraţie.  Ai jucat uimitor, ai lăsat totul pe teren, aşa cum m-ai învăţat s-o fac”, îi scria Ana Laura lui Antonio, atunci când echipa acestuia a ajuns campioană naţională.

Ana Laura este concurentă în echipa Faimoşilor de la Exatlon Mexic. Între ea şi Iulian Pâtea, războinicul de la Exatlon România pare că este începutul unei frumoase poveşti de dragoste.

Galerie foto  Urmatorul articol