Cine e, de fapt, croitoreasa de la Românii au talent, care a reușit să primească primul Golden Buzz

Ana Maria Pantaze este concurenta care a primit primul Golden Buzz în noul sezon al emisiunii Românii au talent, după ce i-a impresionat pe jurați cu vocea ei.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere


In articol:

Ana Maria Pantaze este concurenta care a primit primul Golden Buzz în noul sezon al emisiunii Românii au talent, după ce i-a impresionat pe jurați cu vocea ei.
Croitoreasa în vârstă de 38 de ani este din București și, până să ajungă la Românii au talent, viața i-a fost presărată de momente dificile.
Femeia a povestit că trăiește din salariul modest de croitoreasă, iar de câțiva ani și-a dezvoltat pasiunea pentru muzică.

"Nici acum nu îmi dau seama cum. Am început cântând prin casă, prin baie, fredonând, pe urmă am ajuns la karaoke. Lumea a început să spună că am voce și că ar trebui să fac ceva cu ea, dar am zis că eu vin «de fun» la karaoke, nicidecum să impresionez pe cineva. M-au împins de la spate prietenii: «Du-te, du-te și fă ceva!». Și m-am dus. (n.r.: râde)”, a mărturisit concurenta.

Ana Maria Pantaze, o viață plină de greutăți

În copilărie, părinții Anei Maria Pantaze au vrut să o îndrume și dansuri clasice, însă din cauza costurilor prea mari ale cursurilor și echipamentelor, ea a fost nevoită să renunțe la visul său măreț și orice fel de carieră artistică.

“Timpurile erau altfel. Atunci când eram eu mică era mai greu, trebuia să dai foarte mulți bani și părinții mei nu au avut bani atât de mulți, încât să mă trimită la o școală de canto. Prima oară am făcut balet, pe urmă de la balet m-am dus la dansuri clasice, după aia m-am dus în croitorie pentru că nu am mai avut bani să continui. Și ăsta a fost jobul pe care l-am continuat”, a mai povestit Ana Maria Pantaze.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate