Cine e femeia cu care a fost găsit Alex Bodi în casă de mascații DIICOT? Cum a reacționat milionarul în fața forțelor de ordine și ce obiect periculos i s-a găsit în locuință! EXCLUSIV!

La scurt timp după ce a fost dus la sediul DIICOT Craiova, s-a aflat și cu cine a fost găsit Alex Bodi în casă atunci când au intrat mascații peste el!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

 


In articol:

Cu cine a fost găsit Alex Bodi în casă atunci când au intrat mascații peste el? Șoc total în această dimineață! Alex Bodi a fost ridicat de mascați și dus la sediul DIICOT Craiova pentru audieri. Omul de afaceri este considerat suspect într-un dosar de trafic de persoane, printre care și minore, mai mult decât atât, surse judiciare susțin că ar putea fi chiar ”mâna dreaptă” și nu un  ”simplu locotentent” a lui Adrian Tâmplaru, unul dintre liderii lumii interlope din Sibiu și totodată nașul său de cununie dintr-o căsătorie anterioară.

Cu cine a fost găsit Alex Bodi în casă atunci când au intrat mascații peste el?

Surse judiciare susțin că în momentul descinderii în vila lui Bodi din Tunari, afaceristul a fost luat prin surprindere, dar, cu toate acestea, a reacționat normal. Din spusele oamenilor legii, se pare că fostul soț al Biancăi Drăgușanu nu ar fi opus rezistență, nu a avut deloc o reacție ciudată, așa cum se întâmplă de multe ori în astfel de cazuri, dimpotrivă, chiar a fost liniștit și cooperant pe toată perioada percheziției, în urma căreia s-ar fi găsit ceasuri scumpe, bani și - Atenție! - o macetă!!!

Citeste si: Bianca Drăgușanu, prima declarație după ce Alex Bodi a fost luat de DIICOT! Mesajul neașteptat al vedetei: "Eu nu știu nimic ..."

Citeste si: Alex Bodi a călărit iapa pe care o prețuiește mai mult decât pe toate bunurile sale: „Peste orice mașină și orice avion” VIDEO

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit: „Aveți idee în ce context am putut fi mințită de două persoane penibile?”

Citeste si: Victor Ciutacu, săltat de Poliție?! S-a trezit cu „mascații” la ușă - evz.ro

Citeste si: Bill Gates a anunţat data când se va termina pandemia de COVID-19. “Oamenii ar trebui să înțeleagă…” - bzi.ro

Daria Radionova era cu Alex Bodi în momentul percheziției?

Cu cine a fost găsit Alex Bodi în casă atunci când au intrat mascații peste el? Aceleași surse judiciare susțin că, la fața locului, împreună cu Alex Bodi, ar fi fost o tânără din Republica Moldova, care, după toate indiciile descrierii, (înaltă, șatenă), ar fi nimeni alta decât Daria Radionova, femeia cu care bărbatul parea hotărât să își întemeieze o familie după căsnicia cu scântei avută cu Bianca Drăgușanu.

De altfel, frumoasa femeie s-a filmat și aseară, într-un bolid de lux, iar mai apoi pe canapeaua lui Bodi, iubitul său. Daria a scris și un mesaj emoționant, pe contul ei de Instagram, cel mai probabil pentru celebrul afacerist. ”Până la sfârșitul drumului”, a menționat Daria, într-un InstaStory, din mașina de fițe, iar pe fundal se auzea o melodie lentă. Ulterior, ea a vrut să răspundă și curiozităților fanilor, însă n-a mai apucat. Din fotografia postată pe rețeaua socială, în urmă cu nouă ore, se putea observa canapeaua lui Alex Bodi, semn că cei doi se aflau împreună, înainte ca mascații să dea buzna în vila afaceristului.

Cu cine a fost găsit Alex Bodi în casă atunci când au intrat mascații peste el și ce au spus oamenii legii?

Cu cine a fost găsit Alex Bodi în casă atunci când au intrat mascații peste el? După cercetările de la fața locului, Alex Bodi a fost ridicat de autorități pentru mai multe audieri, în cazul dosarului de trafic de persoane, iar în acest moment el se află la sediul DIICOT Craiova.

”La data de 11.11.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Craiova au efectuat un număr de 23 de percheziții domiciliare, pe raza județelor Ilfov, Brașov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu și Vâlcea într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane și proxenetism.

Din datele existente s-a stabilit, în esență că, la scurt timp după destructurarea unei grupări conduse de membru marcant al lumii interlope(grupare specializată în traficul de persoane și proxenetism), suspectul în cauză (unul dintre locotenenții persoanei mai sus menționate), în timp ce se afla deținut într-un penitenciar, în perioada 2008 - 2011, împreună cu alți trei deținuți au folosit rețelele sociale în scopul recrutării unor tinere care practicau prostituția și, inducându-le în eroare, fie cu promisiunea unui viitor comun (metoda loverboy), fie cu identificarea unui loc de muncă avantajos, respectiv profitând de starea lor de vulnerabilitate (situație materială precară, naivitate, lipsă de educație - factori determinanți pentru respectivele tinere în alegerea practicării prostituției), le-au convins să se prostitueze în beneficiul lor.

Sub coordonarea liderului, s-au pus bazele unei grupări infracționale specializate, în principal, în traficul de persoane, trafic de minori și proxenetism și în secundar în șantaj (consecință a plății unor taxe de protecție). După ce au ieșit din penitenciar, în scurt timp, la gruparea infracțională au aderat alți 12 suspecți împreună cu care au recrutat și alte victime, le-au transportat și adăpostit în state occidentale (Germania, Spania, Italia, Marea Britanie, Elveția), și le-au constrâns să practice prostituția în favoarea lor, în diverse cluburi de profil. Victimele care, după ce erau transportate în străinătate, refuzau să practice prostituția erau sechestrate și supuse unor violențe extreme (chiar și unor violuri), pentru a fi determinate să nu mai opună rezistență. În cele mai multe cazuri, victimele au fost ținute în imobile închiriate de către liderul grupării, au fost transportate zilnic la locurile unde erau obligate să practice prostituția, erau permanent controlate/supravegheate, iar sumele de bani erau luate în totalitate de membrii grupării.

În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că tinerele au fost exploatate cu precădere în cluburi de noapte sau locații închiriate pe teritoriul Germaniei, pe raza orașelor Berlin, Bonn, Stuttgart și Frankfurt (Germania), dar și pe teritoriul altor state europene (Italia, Spania, Marea Britanie, Cehia, Elveția, Austria). Unele dintre victime au fost vândute altor traficanți în scopul exploatării, persoanele care le-au preluat primind și informații în legătură cu victima, comportamentul acesteia pe perioada cât a fost exploatată, informații despre familie, toate acestea în scopul de a fi șantajată pentru a fi exploatată și controlată cu mai multă ușurință. Au fost și situații în care făptuitorii nu au mai reușit să dețină controlul asupra victimelor, chiar și după aplicarea unor corecții fizice, caz în care pentru a le determina să nu fugă sau să revină la domiciliile lor din țară, le-au solicitat diferite sume de bani pe care victimele nu au avut posibilitatea să le achite, fiind, astfel, obligate să continue activitatea de prostituție.

O mare parte din sumele de bani obținute astfel de către membrii grupării ajungeau la liderul acesteia care, ulterior, le-a investit în diverse imobile din țară și din străinătate. Liderul grupării obișnuia să perceapă victimelor taxe de protecție pentru desfășurarea unor activități licite/ilicite, „locotenenții săi” recurgând, deseori, la șantaj pentru colectarea acestora. Taxele erau colectate cu ocazia unor petreceri organizate de către acesta. La sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova vor fi conduse, în vederea audierii, un număr de 18 persoane. Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Direcției de Combatere a Criminalității Organizate și al luptătorilor Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale din cadrul I.G.P.R. La percheziţii participă polițiști de la combaterea criminalității organizate din Brașov, Olt, Gorj, Sibiu, Vâlcea, Giurgiu, polițiști de la acțiuni speciale din cadrul I.P.J. Dolj, I.P.J. Olt, I.P.J Giurgiu, precum şi jandarmi. Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, se menționează în comunicatul oficial.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată cine este bărbatul care a intrat la închisoare din cauza Andreei Esca!

Decizie majoră pentru toată România. Orban a luat decizia. E anunțul nopții

Șocul anului: Căsnicie cu probleme uriașe: Gabriela Firea anunță: Divorț! L-am lăsat singur și am plecat”

Decizie fără precedent a Biancăi Drăgușanu. Vedeta se mută din România, după ce fostul ei soț a fost săltat de DIICOT

Bianca Drăgușanu, decizie de ultimă oră după ce l-au săltat pe Alex Bodi! ”O iau pe Sofia și...” EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies