Cine este Alex Stoica, noul concurent de la Puterea Dragostei. Tânărul a fost "războinic" la Exatlon

Cine este Alex Stoica, noul concurent de la Puterea Dragostei. În trecut a participat la Exatlon.

Cine este Alex Stoica, noul concurent de la Puterea Dragostei
Autor: Elena Popescu

In articol:

Cine este Alex Stoica, noul concurent de la Puterea Dragostei. Cel mai nou membru venit în casa Puterea Dragostei, a fost "războinic" la Exatlon, în sezonul al treilea.

Cine este Alex Stoica, noul concurent de la Puterea Dragostei

Alex Stoica, fostul concurent de la Exatlon, a intrat în casa Puterea Dragostei de la Kanal D. Fetele de la Puterea Dragostei au rămas impresionate de fizicul celui mai nou concurent venit în casa iubirii.

Alex Stoica, noul concurent de la Puterea Dragostei, a impresionat o țară întreagă cu performanțele sportive de care a dat dovadă la Exatlon România.

Concurentul a decis să participe la Puterea Dragostei fiindcă este pregătit să înceapă o nouă etapă a vieții sale și vrea să își găsească jumătatea.

Citeste si: O fostă concurentă de la Puterea Dragostei, susține că Jador este fals la Survivor România: ”În cele mai multe momente în care a apărut la tv, a jucat teatru”

Citeste si: Incendiar! Acuzații extrem de grave la adresa europarlamentarului Dragoș Benea!- bzi.ro

Cine este Alex Stoica, noul concurent de la Puterea Dragostei
Cine este Alex Stoica, noul concurent de la Puterea Dragostei[Sursa foto: Instagram]

Alex Stoica, sportiv încă din copilărie

Alex Stoica, cel mai nou concurent de la Puterea Dragostei, este un sportiv desăvârșit care și-a dedicat viața activităților sportive, încă din copilărie.

”De mic am făcut sport, de la 11 ani. Am făcut 8 ani de atletism, apoi după ce am terminat liceul am făcut un an de box și ulterior mi-am dat seama că era foarte târziu, cel puțin pentru mine, să fac box și mi-am dorit să mai fac un sport, ca să pot să ajung la Jocurile Olimpice, pentru că-mi plăceau

foarte mult. Și am făcut caiac al treilea sport, pe care l-am practicat câțiva ani, până în 2016. Apoi m-am lăsat pentru că au fost niște probleme la nivel de federație. Și de atunci am fost personal trainer și am încercat și partea de fitnnes, câștigând câteva premii la concursuri, la clubul unde activăm în Galați.”, a povestit Alex Stoica.

Cine este, de fapt, Meda de la Puterea dragostei! Legătura cu un celebru vlogger: „Nu știu dacă ea e o actriță atât de bună...”

Cine este Alex Stoica, noul concurent de la Puterea Dragostei
Cine este Alex Stoica, noul concurent de la Puterea Dragostei[Sursa foto: Instagram]

Alex Stoica a moștenit pasiunea pentru sport de la tatăl său

Alex Stoica și-a pierdut tatăl înainte de competiția Exatlon. Bărbatul a murit pe 30 august, de Sfântul Alexandru, și a fost înmormântat chiar de ziua de naștere a concurentului din echipa albastră, 3 septembrie, ziua în care el a împlinit 26 de ani.

„Atunci, în sezonul 3, am fost precum un cal, am stat două luni și jumătate, ăsta a fost scopul meu, măcar dacă nu mă vede tatăl meu, măcar mă vadă prietenii lui, familia etc. Îl visam de multe ori când eram în competiție. Când eram la baracă aveam un ritual al meu, mă rugăm la Dumnezeu și îmi ziceam mereu că vorbeam cu el și îl simțeam lîngă mine. Tata a făcut și el sport, probabil de la el moștenesc pasiunea pentru sport, competitivitatea, dorința de a fi mai bun și de a înfrunta orice obstacole”, a mai spus Alex Stoica.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

O fostă concurentă de la Puterea Dragostei, susține că Jador este fals la Survivor România: ”În cele mai multe momente în care a apărut la tv, a jucat teatru”

O ispită de la Insula Iubrii, la un pas de a fi violată! Dezvăluiri cutremurătoare: „Am fost sechestrată în baie...”

Prima imagine cu noua iubită a lui Bogdan Mocanu! Cum arată femeia pe care o ține ascunsă

Horoscop Zilnic Duminică 16 Mai 2021: Astăzi puteți simți o dorință puternică de a începe un nou proiect sau o nouă colaborare

Calendar Ortodox 16 mai 2021. Cei mai mari sfinți pe care i-a dat Moldova

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Începe un nou război mondial? Prima putere nucleară care i-a declarat război Israelului

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies