Cine este amanta din Gorj care a fost filmată de soția bărbatului infidel. Au fost prinși goi pușcă în mașină! Detalii rușinoase au ieșit la iveală

Un clip video realizat de o soție nervoasă din Gorj a devenit viral în acest weekend.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere


In articol:

Un clip video realizat de o soție nervoasă din Gorj a devenit viral în acest weekend. Imaginile publicate pe rețelele de socializare surprind momentul în care o gorjeancă își surprinde în mijlocul acțiunii soțul cu...amanta.
Femeia cu care a fost prins bărbatul a trăit umilința vieții sale, mai ales că soția i-a luat hainele și a trimis-o acasă dezbrăcată.

S-a aflat cine este amanta din mașină

fara descriere

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Soția înșelată ar fi avut un plan bine pus la punct. Ea își suspecta de ceva vreme bărbatul că ar călca strâmb, așa că a început să îl urmărească. Ferm convinsă că mașina a devenit cuibușorul lor de nebunii după ce a observat că au parcat autoturismul și nu a ieșit niciunul din el, femeia a pornit camera video a telefonului și a mers spre ei hotărâtă să-i filmeze.

Potrivit celor care au văzut filmarea pe diverse site-uri locale, amanta ar fi de meserie asistentă la un spital din apropierea locului unde a avut loc înregistrarea. Mai mult, ea ar fi și căsătorită.

Soția s-a simțit la final la fel de umilită

Soția înșelată a insistat să o ducă pe amantă dezbrăcată acasă la soțul ei, pentru a o face de râs și în fața lui. Discuțiile, însă, au degenerat, iar soțul infidel a început să facă scandal și să ia apărarea amantei.
El i-a adresat mai multe cuvinte jignitoare propriei sale soții, apoi i-a ordonat femeii să returneze hainele presupusei asistente medicale din Gorj.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate