Cine este amanta din Gorj care a fost filmată de soția bărbatului infidel. Au fost prinși goi pușcă în mașină! Detalii rușinoase au ieșit la iveală

Un clip video realizat de o soție nervoasă din Gorj a devenit viral în acest weekend.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere

Un clip video realizat de o soție nervoasă din Gorj a devenit viral în acest weekend. Imaginile publicate pe rețelele de socializare surprind momentul în care o gorjeancă își surprinde în mijlocul acțiunii soțul cu...amanta.
Femeia cu care a fost prins bărbatul a trăit umilința vieții sale, mai ales că soția i-a luat hainele și a trimis-o acasă dezbrăcată.

S-a aflat cine este amanta din mașină

fara descriere

Soția înșelată ar fi avut un plan bine pus la punct. Ea își suspecta de ceva vreme bărbatul că ar călca strâmb, așa că a început să îl urmărească. Ferm convinsă că mașina a devenit cuibușorul lor de nebunii după ce a observat că au parcat autoturismul și nu a ieșit niciunul din el, femeia a pornit camera video a telefonului și a mers spre ei hotărâtă să-i filmeze.

Potrivit celor care au văzut filmarea pe diverse site-uri locale, amanta ar fi de meserie asistentă la un spital din apropierea locului unde a avut loc înregistrarea. Mai mult, ea ar fi și căsătorită.

Soția s-a simțit la final la fel de umilită

Soția înșelată a insistat să o ducă pe amantă dezbrăcată acasă la soțul ei, pentru a o face de râs și în fața lui. Discuțiile, însă, au degenerat, iar soțul infidel a început să facă scandal și să ia apărarea amantei.
El i-a adresat mai multe cuvinte jignitoare propriei sale soții, apoi i-a ordonat femeii să returneze hainele presupusei asistente medicale din Gorj.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate