Cine este bărbatul acuzat că a ucis 60 de câini prin înfometare? Imagini apocaliptice la un adăpost de lângă Braşov FOTO

Închisoare pentru proprietarul adăpostului din Prejmer (judeţul Braşov), cel care a lăsat 60 de câini să moară de foame şi de sete – asta cer aproape 8.000 de oameni printr-o petiţie online.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Scene desprinse din filmele de groază lângă Braşov! 60 de câini dintr-un adăpost amenajat în locul fostului abator din Prejmer au fost găsiţi într-o stare avansată de descompunere, lăsaţi să moară de foame şi de sete de cel care trebuia să aibă grijă de ei. Printre aceştia se numără şi căţelul proprietarului, care l-a însoţit pe acesta peste tot în ultimii ani. Ca printr-o minune, au fost găsiţi şi 14 supravieţuitori.

Ieri, în căutarea lui Bogdan C. au plecat atât poliţiştii, cât şi iubitorii de animale care l-au sprijinit cu bani în intenţia declarată a acestuia de a salva animalele fără adăpost. În jurul orei 16, automobilul acestuia a fost găsit de un iubitor de animale pe o stradă din Braşov.

Aproape 8.000 de oameni cer înschisoare pentru proprietarul adăpostului printr-o petiţie online. Acesta este acuzat că este autorul unui adevărat genocid pe care l-a pus la cale în ultimele luni. În tot acest timp, bărbatul a solicitat şi a primit donaţii atât din ţară, cât şi din străinătate. În ultimele luni, acesta ar fi refuzat să mai comunice cu cei care îi lăsaseră animalele şi să le trimită fotografii cu acestea. El a refuzat şi accesul celor care au încercat să vină personal să verifice starea câinilor. Culmea este că la adăpost au fost găsite sute de kilograme de hrană pentru animale şi zeci de cutii de hrană umedă!

Câinii salvaţi au fost mutaţi într-un adăpost din Braşov (fotografii: Andreea Huszar).

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate