Cine este bărbatul care l-a incendiat pe iubitul Oanei Radu

Cine este bărbatul care l-a incendiat pe iubitul Oanei Radu

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere
Astăzi, iubitul Oanei Radu a pierdut lupta cu viața, după ce în urmă cu aproximativ o lună a fost incendiat în scara blocului în care locuia mama tânărului.

Artista urma să se căsătorească peste câteva luni cu Alin, iar până în ultima clipă a sperat într-o minune, care nu s-a mai produs, din păcate.

Încă de la momentul atacului cu combustibil, Oana a vorbit despre atacator și a cerut să se facă dreptate. Tânărul care l-a atacat pe Alin a atacat-o, de asemenea pe mama lui Alin.

Citeste si: Doliu în sportul românesc și în cel din întreaga lume! A murit Chester Williams, o legendă a rugby-ului! A antrenat în România

Citeste si: Scandal de proporții în instanță între Andrei Tinu și fosta lui soție! Acuzații șocante ale femeii: "A produs cu fiica noastră un filmuleț cu tentă sexuală"

Citeste si: Cătălin Botezatu a fost operat! Designerul, la Terapie Intensivă!

„Era nebunul cartierului. Spunea că este Satana. Prietenul meu l-a ajutat mereu, a fost în casă la mama iubitului meu, a mâncat acolo. I-a dat cu o sticlă cu benzină în cap, a explodat şi a luat foc. În dimineaţa aceea s-au întâlnit şi i-a zis, ce faci, mă, te-ai făcut bucureştean? Dar el este un om pe care îl ştii că este nebun şi nu iei în seamă ce zice. Mi-e foarte rău. L-a transferat la Craiova întâi şi apoi cu un elicopter la Bucureşti. Sunt într-o situaţie disperată. Ştiu că dacă ar fi fost aici mi-ar fi spus să lupt", a spus Oana Radu.

Starea lui Alin s-a agravat, iar un picior i-a fost amputat

Starea lui Alin s-a agravat pe zi ce trecea. A fost ținut în comă pentru că nu ar fi suportat durerile din cauza arsurilor suferite și i s-a amputat și un picior. „Acum este în comă indusă, pentru că rănile i-ar face rău dacă ar fi treaz. Este între viaţă şi moarte. Încă nu ştim ce se va întâmpla, medicii sunt foarte rezervaţi. Medicii nu vor să ne dea speranţe şi nici nu vor să ne sperie. Sperăm să fie bine. Nu se poate să-l văd. El are imunitate zero, cu arsuri pe 75 % din corp şi este izolat şi protejat de mediul înconjurător", a spus Oana Radu atunci.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate