Cine este cea mai geloasă zodie. Posesivitatea ei este copleșitoare

Dacă ai o relaţie cu o persoană posesivă, s-ar putea să fie antrenant la început, dar trebuie să știți că nu este ceva sănătos.

cea mai geloasa zodie
Autor: Alexandra Nistor

In articol:

Posesivitatea poate indica un anumit nivel de pasiune. Cu toate acestea, nu e sănătos să fii controlat de cineva în măsura în care ajung să îţi fie frică să faci orice mişcare pe cont propriu. Dacă eşti gelos, e posibil să nu ai încredere în partener şi să încerci să îl păstrezi lângă tine comportându-te ca şi cum ar fi proprietatea ta.

Dacă eşti posesiv, e posibil să vrei să elimini orice risc de gelozie sau de concurenţă, chiar dacă nu ai niciun motiv să îţi faci griji.

Cine este cea mai posesivă zodie

Scorpionul este fruntașul zodiacului la capitolul gelozie. Suferința zodiei izbucnește că un adevărat tsunami, fără că măcar să știi ce a provocat-o. Este cu ochii pe ține când trimiți mesaje, îți analizează tonul vocii când vorbești la telefon și poate ucide din priviri colegă de serviciu care te-a complimentat la petrecerea firmei. Nu suportă competiția pe plan sentimental, vrea să fie singură destinatara a atenției tale. Ferește-te să o rănești, fiindcă nu uită niciodată. Atunci când un nativ Scorpion crede că se întâmplă ceva și își pierde încrederea în tine, îi va fi aproape imposibil să te ierte, chiar dacă îi vei dovedi loialitatea. Poate fi o persoană misterioasă și secretoasă, iar acest lucru îi afectează și încrederea în persoanele apropiate.

Citeste si: Cele mai bune iubite ale zodiacului. Tu pe ce loc te clasezi?

Citeste si: „La sfârșit, din cutie, fiul meu să...” Monica Tatoiu, despre ultima sa dorință în viață!- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Berbecul și Fecioara, în topul zodiilor posesive

Impulsivul Berbec se poziționează pe locul doi al acestui clasament. Poate pune în scenă un adevărat spectacol, numai pentru că ai zâmbit într-un fel anume sau ai vorbit prea mult cu cineva. E drept că îi plac dramele, deci nu de puține ori reacționează exagerat tocmai că să atragă atenția asupra lui. Dar nu trebuie să-l iei în serios, îi trece repede, dacă îl asiguri că el e singurul stăpân al inimii tale.

Ba chiar se poate că nu e rău să-l faci gelos din când în când, că să-și păstreze interesul. Berbecul este un nativ pătimaș, se implică trup și suflet în relația de dragoste și este foarte posesiv și dominator. Pentru el, dragostea, căsnicia, familia sunt sfinte și foarte rar se întâmplă că un Berbec să își înșele partenerul de cuplu. De aceea, gelozia lui ajunge la paroxism, când află că este înșelat, mințit și trădat.

Citeste si: Caracteristici zodii: cele mai bune sotii. Zodia nascuta sa fie nevasta

Fecioara este genul de om care controlează totul. Pentru nativul din Fecioară, totul trebuie să fie ordonat, pus la punct, bine planificat dinainte, inclusiv relația de dragoste care nu are voie să se abată de la cursul ei. Minciunile, trădarea, nici măcar micul flirt nu trebuie să apară. Totul merge lin, până când capătă o suspiciune cât de mică, apoi îți va cerceta cu meticulozitate fiecare gest, fără că tu să bănuiești nimic și va îmbrățișa o gelozie grandioasă. Își păstrează rațiunea și nu reacționează fără un motiv întemeiat. Fecioara nu concepe ca și cineva să îi strice lumea ei perfect ordonată. Ea păstrează aparențele și încearcă să găsească soluții, dar că regulă generală, nu o minți și nu încerca să o păcălești, fiindcă nu e deloc naiva. Cine o trădează este imediat părăsit.

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Rugăciune pentru examene! Ce să rostești pentru a avea mintea limpede

30 de trăsături de caracter ale femeilor din zodia Taur. Cum iubesc nativele din Taur

Horoscop 29 iunie 2022: Zodia vedetă a zilei: Ei sunt nativii bântuiți de trecut! Cine primește în viața sa o dragoste mai veche

Zodiile câștigătoare ale lunii Iulie. Vor avea parte de reușite mari și importante

Vestea serii despre Monica Pop! Ce s-a întâmplat cu celebrul medic (VIDEO)

Jador, de urgență la spital! Artistul a avut nevoie de perfuzie la primele ore ale dimineții

Calendar Ortodox, 29 iunie. Sfinții Petru și Pavel, ocrotitorii celor lipsiți de libertate. Ce nu-i bine să faci astăzi

CTP: „Eu nu mă simt mândru pentru David Popovici. Nici România nu are de ce să fie mândră!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies