Cine este Daria Batschi, FINALISTA de la Românii au Talent 2021, sezonul 11

Cine este Daria Batschi, FINALISTA de la Românii au Talent 2021! Andi Moisescu a apăsat butonul auriu în preselecţii pentru Daria.

Daria Batschi, FINALISTA de la Românii au Talent 2021!
Daria Batschi, FINALISTA de la Românii au Talent 2021! [Sursa foto: Instagram]
Autor: Elena Popescu

In articol:

Cine este Daria Batschi, FINALISTA de la Românii au Talent 2021! Concurenta a primit al cincilea Golden Buzz în preselecţiile din sezonul 11.

Andi Moisescu a apăsat butonul auriu, care a trimis-o pe fată, direct în semifinală.

Daria Batschi a trecut de etapa semifinală, iar acum este finalistă la Românii au Talent 2021.

Cine este Daria Batschi, FINALISTA de la Românii au Talent 2021!

Daria Batschi are 15 ani și este elevă la un liceu de artă din București. Concurenta a prezentat în semifinala de la Românii au Talent 2021 un număr spectaculos. Daria a cântat la harpă o piesă de-a trupei Metallica.

Citeste si: Cine este Rareș Trufea, FINALISTUL de la Românii au Talent 2021

Finalista de la Românii au Talent 2021 studiază la harpă încă din clasa a 5-a. Cel mai mare vis al Dariei este să ajungă solistă la harpă, dar și profesor.

"Este foarte important pentru mine să fiu aici.

Mereu mi-am dorit să fiu pe o scenă mare şi să fac un lucru mare. Mă bucur că am ocazia să o fac aici, în ţară, pe o scenă de la mine din ţară. Se poate face foarte mult spectacol cu harpa.

Am plâns de la atât de multă fericire, am plâns. Am avut emoţii. Întotdeauna am avut o problemă cu încrederea în sine, ce spune cel de lângă mine...Faptul

că Andi m-a trecut în semifinală dându-mi Golden Buzz-ul şi am avut atât de multă încredere în mine încât să fac asta...chiar pot. Am destulă încredere în mine. Cred că se poate ca harpa să câştige un concurs de talente. Simt că ăsta e limbajul meu, muzica, adică dacă îmi e greu să vorbesc este pentru că muzica e prima mea limbă şi după aceea vin celelalte", a spus Daria în semifinale.

Citeste si: Finalişti Românii au Talent 2021! Cine sunt cei cinci concurenţi din prima semifinală, care s-au calificat în finala sezonului 11 FOTO

Daria Batschi, FINALISTA de la Românii au Talent 2021!
Daria Batschi, FINALISTA de la Românii au Talent 2021! [Sursa foto: Instagram]

Daria Batschi: "Harpa nu e deloc plictisitoare"

În preselecţiile de la Românii au Talent 2021, Daria Batschi mărturisea că instrumentul la care cântă nu este unul plictisitor, ba din contră, este elegant şi deosebit.

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

”Harpa nu este deloc plictisitoare, din contră, e un instrument elegant, e ceva mai deosebit, nu găsești oriunde harpist. Sunt foarte puține persoane care cântă la harpă sau au înclinații de genul ăsta și e un instrument aparte. Am descoperit harpa în clasa a cinci a când am dat admitere la George Enescu. Voiam să dau la pian, dar a trebuit să dau la alt instrument. Pian ar fi trebuit să fac din clasa întâi, așa că mi s-a dat o listă de instrumente printre care mi s-a dat și harpa, am să o văd și am zis că nu mai vreau să văd și alte instrumente, fiindcă îmi place harpa și vreau să rămân la harpă. Au unrmat concursuri și recitaluri, am cântat la Ateneu, foarte frumos a fost. Vreau să fiu solistă și profesoară”, a spus Daria Batschi-Beleca în preselecţii.

Citeste si: Când va avea loc finala de la Românii au Talent 2021? Vezi pe ce dată se va afla câştigătorul sezonului 11

Daria Batschi, FINALISTA de la Românii au Talent 2021!
Daria Batschi, FINALISTA de la Românii au Talent 2021! [Sursa foto: Captură TV]

Andi Moisescu a apăsat Golden Buzz

Andi Moisescu a apăsat butonul auriu în preselecţii și a trimis-o pe Daria Batschi, direct în semifinală. Nimeni nu se aștepta la un asemenea moment, însă Andi a simțit că trebuie să o facă. 

Citeste si: Cine este Dean Bowman, finalistul de la Românii au Talent 2021, sezonul 9. Newyorkez-ul: „Îl sărbătoresc pe Dumnezeu prin muzică!”

”Mi-ai schimbat percepția asupra acestui instrument, ai fost o întreagă orchestră”, a spus Andra.

”E o îmbinare de rafinament de sensibilitate pe care o vezi în felul în care se îmbracă, în felul în care stă, cum cântă. Arta și cultura trebuie subvenționate pentru că s-ar putea ca acolo să ne găsim liniștea. Vreau să o întreb dacă ea este dispusă să răscolilm lumea, să îi punem pe oameni pe gânduri, să le oferim un semn de exclamare și să zică, poate că harpa nu ține de trecut, poate că genul ăsta de muzică, poate că astea sunt lucruri care țin de trecut, poate asta e cheia noastră spre viitor. Aș vrea să subvenționez acest act artistic al tău cu un buton auriu”, iar acela a fost momentul în care Andi Moisescu a apăsat Golden Buzz, iar concurenta a izbucnit în lacrimi de fericire, neînțelegând ce i se întâmplă.

Daria Batschi, FINALISTA de la Românii au Talent 2021!
Daria Batschi, FINALISTA de la Românii au Talent 2021! [Sursa foto: Instagram]

Andi Moisescu, vrăjit de tânăra harpistă

Andi Moisescu a apăsat Golden Buzz, fiindcă a vrut să susțină actul artistic, dar și pentru că i s-a părut că Daria îl merita pe deplin.

”Am simțit chemarea asta, m-a vrăjit felul în care ea cânta și mi-a plăcut întotdeauna să încerc să transform imposibilul în posibil și cred că am avut puțină dreptate”, a mai spus Andi Moisescu.

Daria Batschi, FINALISTA de la Românii au Talent 2021!
Daria Batschi, FINALISTA de la Românii au Talent 2021! [Sursa foto: Instagram]

Daria Batschi a rămas fără cuvinte, după ce a primit butonul auriu și a început să plângă de fericire. Fata nu se aștepta ca momentul său să aibă un asemenea impact, fiind pentru prima dată pe o scenă atât de mare și importantă.

”Sunt foarte emoționată, nu înțeleg ce s-a întâmplat acolo, sunt total pe altă planetă. Nu am idee dacă a fost real ce s-a întâmplat sau dacă doar am visat. Nu îmi amintesc ce s-a întâmplat, e totul în ceață. M-am emoționat, dar emoționat e puțin spus, doar că nu îmi găsesc cuvintele. Înseamnă foarte mult, mereu mi-am dorit să ajung pe oscenă mare și să se întâmple un lucru mare. E prima mea experiență de genul ăsta ți sunt foarte uimită și mândră de mine”, a spus Daria, după ce a primit Golden Buzz de la Andi Moisescu.

Cine sunt finaliştii aleşi în prima semifinală Românii au Talent 2021

Din cei peste 300 de concurenţi, doar 24 de concurenţi au ajuns în cele două semifinalele live de Românii au Talent 2021. ZECE dintre aceştia au trecut direct în semifinale, fiindcă au primit Golden Buzz din partea unui jurat sau prezentator, iar ceilalţi 14 semifinalişti au fost aleşi riguros de către juraţii şi prezentatorii emisiunii.

În prima semifinală live de la Românii au Talent 2021 au performat următorii concurenţi: Dragoş Pădeanu, Bianca Purice, Sara Şmighelschi, Acro Mystic Duo, Duo Turkeev, Rianna Rusu, Andrii și Bogdan Kalashnyk, Narcisa Ungureanu, Ana Maria Mărgean, Daria Batschi Beleca, GIM şi Rareş Trufea.

Însă, doar CINCI dintre aceştia au câştigat un loc în marea finală a emisiunii şi vor avea şansa de a pune mâna pe marele trofeu în valoare de 120. 000 de euro. 

Cei CINCI FINALIŞTI votaţi în prima semifinală live de la Românii au Talent 2021 sunt: Duo Turkeev, Daria Batschi Beleca, Ana Maria Mărgean, GIM şi Rareş Trufea.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Rareș Trufea, FINALISTUL de la Românii au Talent 2021, sezonul 11

Când va avea loc Marea Finală Românii au Talent 2021? Cine sunt concurenţii propuşi pentru Premiul de Originalitate

Finalişti Românii au Talent 2021! Cine sunt cei CINCI concurenţi din prima semifinală, care s-au calificat în finala sezonului 11 FOTO UPDATE

Horoscop Zilnic Sâmbătă 19 Iunie 2021: RACII au parte de o situație care poate lua o întorsătură favorabilă pentru ei

BOMBA zilei în showbiz! De data asta, chiar e DESPĂRȚIRE: Eu nu suport așa ceva

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Plan diabolic al Rusiei. Putin a stabilit cum atacă Kiev şi Odesa

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies