Cine este, de fapt, noua iubită a lui What’s Up: „Simina și-a adus dușmanul în viață...”

Cine este, de fapt, noua iubită a lui What’s Up.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

What’s Up este îndrăgostit până peste cap de noua sa iubită, iar acum s-a aflat cine este femeia cu care artistul a înlocuit-o pe Simina.

Alice Badea și What’s Up trăiesc o frumoasă poveste de iubire care a început în urmă cu o lună, potrivit mărturisirilor făcute de artist. În vârstă de 33 de ani, blondina este profesoară de muzică şi co-fondator a două şcoli private de muzică din Bucureşti, potrivit cancan.ro.

Alice și artistul s-ar fi cunoscut datorită Siminei, fosta soție a lui What’s Up, care a adus-o în echipă.

Citeste si: Halit Ergenc si Berguzar Korel revin in casele romanilor, odata cu difuzarea celui de-al doilea sezon al serialului istoric „Patria mea esti tu”

Citeste si: Vești proaste despre Oana Roman! A fost externată din spital, dar se simte rău în continuare

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei a ieșit din emisiune: „Vai de capul ei”

Alice este violonistă şi a venit în echipă în locul unui alt instrumentist. Practic, Simina şi-a adus duşmanul în viaţă, fără să ştie ce va urma. Acum, cei doi merg împreună în concerte, cu aceleaşi maşini, sunt împreună peste tot. Încă n-au început să se afişeze pe la petreceri, dar este posibil să se întâmple şi asta, în curând”, au declarat apropiați de-ai artistului, potrivit sursei citată mai sus.

Iar acest lucru s-a și întâmplat, iar What’s Up a și vorbit despre noua sa relație și cât de fericit este cu iubita sa.

What’s Up și iubita s-au tatuat

„De peste 2 luni şi jumătate am terminat o relație de 9 ani și de o lună simt că mi-am găsit jumătatea. Niciodată nu e prea devreme să te îndrăgostești. M-am despărțit de Simina pentru că nu ne mai potriveam de o vreme bună iar acum sunt îndrăgostit şi da nu mă așteptam nici eu să se întâmple atât de repede, important este că sunt bine și că viața merge înainte”, a anunțat Marius Ivancea, cunoscut de către public ca What’s Up.

Cei doi au mers la un salon, unde și-au făcut un tatuaj identic pe degetul inelar.

În trecut, Alice, noua iubită a lui What’s Up, a colaborat cu cei mai mari artişti din România, printre ei numărându-se Antonia, Alina Eremia, Smiley, Paula Seling, Skizzo Skills, Deepside Deeyays şi JO.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate