Cine este Estera Buble, sora Lidiei Buble. Cele două au format una dintre cele mai puternice echipe de la Asia Express 2021

Cine este Estera Buble, sora Lidiei Buble. Cele souă surori au făcut echipă la Asia Express 2021.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Cine este Estera Buble, sora Lidiei Buble. Cele două participă la Asia Express 2021, sezonul 4 și vor putea fi văzute din toamnă pe micile ecrane.

Emisiunea Asia Express, sezonul 4, poate fi urmărită în fiecare duminică, de la ora 20:00 și în fiecare luni, marți și miercuri, de la ora 20:30.

Cine este Estera Buble, sora Lidiei Buble

Estera Buble este sora mai mare a cântăreței Lidia Buble. Estera are 30 de ani, iar Lidia are 27 de ani. În afară de cele două surori, familia Buble mai are încă nouă copii.

Citeste si: Asia Express 2021 Program TV. Vezi când începe Asia Express, sezonul 4

Estera si Lidia Buble
Estera si Lidia Buble[Sursa foto: Instagram]

Spre deosebire de Lidia, Estera Buble este căsătorită și are doi copii, Isaac și Isaiah. Frumoasa soră mai mare a Lidiei este de profesie make-up artist.

Estera Buble și sora ei, Lidia Buble, participă împreună la Asia Express 2021 și vor putea fi văzute din această toamnă pe micile ecrane.

Lidia și Estera Buble, primele declaraţii după participarea la Asia Express 2021

Lidia Buble a plecat în aventura de la Asia Express 2021  alături de una din surorile ei, mai exact, Estera Buble. Vedeta a mărturisit prin ce umilințe a trecut la Asia Express 2021, dar și cât de greu i-a fost să comunice cu locuitorii.

Citeste si: Horia Moculescu este conectat la un aparat de oxigen. Detalii de ultimă oră despre starea de sănătate a compozitorului- bzi.ro

”N-ai cum să știi ce se întâmplă cu adevărat în Asia Express dacă nu ești aici. Ești în momentul ăla acolo și e stresul și ești agitat și ești nedormit, nemâncat, toate pe tine, e totul altfel. Nu vedem autostopul ca fiind un impediment pentru noi pentru că în general reușim să ne facem foarte repede plăcute.

Foarte greu reușim să ne înțelegem cu ei, știi cum ne înțelegem, ca turcii.

Ni s-a întâmplat să mergem la multe porți și să fim ușuite și pe lângă faptul că eram respinse, se uita la noi cu dispreț, așa.

Prima zi nu o să o uităm niciodată, aia a fost cea mai grea, toată lumea râdea de noi, nu înțelegeau de ce două fete atât de bine îmbrăcate și de drăguțe se plâng că nu au bani, că nu au ce mânca, că nu au unde să doarmă, ne spuneau să intrăm în grajd să dormim.

Efectiv aveam să dormim într-un grajd, într-o școală părăsită. Am dormit și la un cămin de homeless, următoarea zi am dormit la o familie foarte drăguță și numeroasă și acolo ne-am simțit ca acasă. M-am obișnuit cu cerșitul. Prima dată am cerșit de la un băiat, avea o plasă cu vreo 20 de franzele. M-am târguit cu el vreo cinci minute, dar în final mi-a dat. Sunt zile în care nici nu cheltuim acel euro. Mă opresc pe stradă și le cer oamenilor sau le spun șoferilor să ne ia de mâncare”, a spus Lidia Buble în Jurnal de Asia.

Citeste si: Asia Express 2021. Emi și Cuza, primele declaraţii după participarea la emisiune: ”Ne-a prins jandarmeria, a fost un haos”

Estera si Lidia Buble
Estera si Lidia Buble[Sursa foto: Instagram]

Estera, sora Lidiei Buble, a mărturisit că i-a fost greu să alerge cu 40 kg de bagaj în spate, dar și să se lovească de situația în care să fie nevoită să ceară de mâncare.

”Ce se vede la televizor în 10 minute, poate dura în realitate 7-8 ore de alergat, se stres, de uitat pe hărți. Nu am făcut niciodată autostopul. De când am început să facem autostopul am observat că oamenii sunt foarte speriați de corona.

În prima zi ne-am trezit cu bagajele în mijlocul străzii, am alergat cu vreo 40 kg de bagaj în spate, după care să stai să îți cauți cazare patru ore, aia a fost...

Nu prea îmi place să cer ajutor, mai ales la mâncare, să cer de mâncare, dar oamenii chiar sunt buni și ne dau, ne cumpără”, a mărturisit Estera Buble.

Estera si Lidia Buble
Estera si Lidia Buble[Sursa foto: Instagram]

Cine sunt vedetele care participă la Asia Express 2021

Nouă cupluri de vedete participă la Asia Express 2021: Connect-R și Shift, Lidia Buble și sora ei, Estera, Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria, Mihai și Elwira Petre, Alexandra Ungureanu și mama ei, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cuza și Emi de la Noaptea Târziu şi Lorelei și Zarug.

Vezi AICI lista cu toţi concurenţii de la Asia Express 2021!

Asia Express 2021 se va difuza din toamna, iar concurenţii vor fi nevoiţi să trăiască cu 1 euro pe zi, să-şi caute cazare şi transport şi să ajungă primii la destinaţie.

Unul dintre cele nouă cupluri de vedete va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 30.000 de euro, dar şi cu o experienţă de neuitat.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies