Cine este Maria Rădeanu, semifinalista de la Românii au Talent 2021. Concurenta: "Simt că m-am născut pentru scenă"

Cine este Maria Rădeanu, semifinalista de la Românii au Talent 2021. Concurenta l-a impresionat pe juratul Florin Călinescu în preselecţiile emisiunii.

Maria Rădeanu, semifinalista de la Românii au Talent 2021
Maria Rădeanu, semifinalista de la Românii au Talent 2021[Sursa foto: Captură TV]
Autor: Loredana Dobre

In articol:

Cine este Maria Rădeanu, semifinalista de la Românii au Talent 2021. La preselecţii, Florin Călinescu s-a ridicat în picioare în semn de admirație pentru concurenta Maria Rădeanu.

În a doua semifinală live de la Românii au Talent 2021 vor performa următorii concurenţi: Dean Bowman, Dorinel şi Costel Cutiuţă, Maria Rădeanu, Magitot, Simion R Ştefan, Cosmin Adrian şi Louise, Elena Gatcin, Raisa Chiribuţă. Art of Robots, Ruslana Krutas, Remi Martin şi Filip Cioc. 

Cine este Maria Rădeanu, semifinalista de la Românii au Talent 2021

Maria Rădeanu, în vârstă de 20 de ani, este din Iași, însă locuiește în Capitală, unde studiază canto clasic la Universitatea Națională de Muzică București. Tânăra a ales să participe la Românii au Talent 2021 pentru a-și îndeplini visul. „Prin talentul meu să transmit lumii minunăția pe care muzica o poate transmite”.

Citeste si: Concurenţi semifinala Românii au Talent 2021! Cine sunt cei 24 de concurenţi care vor participa în galele live din sezonul 11

Maria Rădeanu, semifinalista de la Românii au Talent 2021
Maria Rădeanu, semifinalista de la Românii au Talent 2021[Sursa foto: Captură TV]

Frumoasa artistă susține că este muncitoare, însă oricât ar munci de mult, simte că nu este îndeajuns.

Astfel, Maria Rădeanu nu contenește din studiu și vrea să devină din ce în ce mai bună.

Citeste si: Nu mai puneti leustean la ciorba! Este cea mai frecventa greseala! Medicii trag un semnal de alarma- bzi.ro

„Sunt o persoană destul de emotivă, nu mă consider o persoană muncitoare, pentru că mereu mi se pare că nu muncesc destul și ar trebui să învăț mai multe, cu toate că multe momente din viața mea mi-au dat de înțeles că muncesc îndeajuns.

Niciodată nu sunt mulțumită de ceea ce fac și atunci trag de mine să fac mai mult” , a spus Maria în preselecţii.

Cine sunt Acro Mystic Duo, semifinaliştii de la Românii au Talent 2021. Acrobaţii vor performa în galele live din sezonul 11

Maria Rădeanu, semifinalista de la Românii au Talent 2021
Maria Rădeanu, semifinalista de la Românii au Talent 2021[Sursa foto: Captură TV]

Florin Călinescu: "Decizia mea e să vină în semifinale"

Florin Călinescu nu a ezitat atunci când a trebuit să aleagă concurenţii pe care vrea să îi vadă în semifinalele de la Românii au Talent 2021.

Juratul a spus ferm: "Hai să nu mai pierdem timpul, decizia mea este să vină în semifinale!".

Citeste si: Costin Pity s-a retras de la Românii au Talent 2021! Acrobatul a făcut aceeaşi figură şi la iUmor

Florin Călinescu a fost profund impresionat de talentul tinerei și s-a ridicat în picioare în semn de apreciere. El a spus în preselecţii că ar cumpăra toate biletele la concertele tinerei. „Aș lua toate biletele, noi o frecăm dacă luăm bilete la concertele cuiva, dacă ai cânta la Sala Palatului, le-aș cumpăra pe toate și aș sta singur să te ascult”, a spus juratul în preselecţii.

Juriul  Românii au Talent 2021
Juriul Românii au Talent 2021[Sursa foto: Instagram]

Cine sunt finaliştii aleşi în prima semifinală Românii au Talent 2021

Din cei peste 300 de concurenţi, doar 24 de concurenţi au ajuns în cele două semifinalele live de Românii au Talent 2021. ZECE dintre aceştia au trecut direct în semifinale, fiindcă au primit Golden Buzz din partea unui jurat sau prezentator, iar ceilalţi 14 semifinalişti au fost aleşi riguros de către juraţii şi prezentatorii emisiunii.

În prima semifinală live de la Românii au Talent 2021 au performat următorii concurenţi: Dragoş Pădeanu, Bianca Purice, Sara Şmighelschi, Acro Mystic Duo, Duo Turkeev, Rianna Rusu, Andrii și Bogdan Kalashnyk, Narcisa Ungureanu, Ana Maria Mărgean, Daria Batschi Beleca, GIM şi Rareş Trufea.

Însă, doar CINCI dintre aceştia au câştigat un loc în marea finală a emisiunii şi vor avea şansa de a pune mâna pe marele trofeu în valoare de 120. 000 de euro. 

Cei CINCI FINALIŞTI votaţi în prima semifinală live de la Românii au Talent 2021 sunt: Duo Turkeev, Daria Batschi Beleca, Ana Maria Mărgean, GIM şi Rareş Trufea.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Costin Pity s-a retras de la Românii au Talent 2021! Acrobatul a făcut aceeaşi figură şi la iUmor

Concurenţi semifinala Românii au Talent 2021! Cine sunt cei 24 de CONCURENŢI care vor participa în galele live din sezonul 11 FOTO

Semifinalişti Românii au Talent 2021. Juraţii au ales doar 14 CONCURENŢI din cei peste 300, care au participat la preselecţii FOTO

Horoscop Zilnic Marți 3 August 2021: Berbecii trebuie să fie cu băgare de seamă în privinţa deciziilor pe care le au de luat

Toni Iuruc a rămas mască! Ce a putut să facă Simona Halep? Toată lumea a văzut

BOMBA ANULUI! O gimnastă celebră este noua iubită a lui Reghecamf. Relația este oficială și asumată

Laura Dincă a dezvăluit tot. De ce s-a despărțit de Cristian Boureanu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies