Concurenţi semifinala Românii au Talent 2021! Cine sunt cei 24 de CONCURENŢI care vor participa în galele live din sezonul 11 FOTO

Concurenţi semifinala Românii au Talent 2021! Doar 24 de concurenţi îşi vor demonstra talentul in semifinalele live.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Concurenţi semifinala Românii au Talent 2021! Vezi cine sunt cei 24 de concurenţi care au o şansă la marele premiu de la Românii au Talent, sezonul 11.

În cele două semifinale live de la Românii au Talent, sezonul 11, vor participa câte 12 concurenţi. În total, 24 de concurenţi vor performa în Semifinala Românii au Talent 2021. Zece dintre semifinalişti au primit Golden Buzz de-a-lungul celor 27 de ediţii de preselecţii.

Concurenţi semifinala Românii au Talent 2021!

Preselecţiile de la Românii au Talent, sezonul 11 s-au încheiat. Peste 300 de concurenţi au venit la Românii au Talent 2021 ca să arate întregii ţări cât de talentaţi sunt în cele 27 de ediţii de preselecţii.

Citeste si: Semifinalişti Românii au Talent 2021. Juraţii au ales doar 14 concurenţi din cei peste 300, care au participat la preselecţii

Din cei peste 300 de concurenţi, doar 24 de concurenţi au ajuns în cele două semifinalele live de Românii au Talent 2021. 10 dintre aceştia au trecut direct în semifinale, fiindcă au primit Golden Buzz din partea unui jurat sau prezentator, iar ceilalţi 14 semifinalişti au fost aleşi riguros de către juraţii şi prezentatorii emisiunii.

1. Acro Mystic Duo, semifinalişti Românii au Talent 2021

Acro Mystic Duo este o echipă formată din Bogdan și Ioana, care se cunosc de aproximativ 20 ani, dar lucrează împreună de 18 ani.

Acro Mystic Duo, semifinalişti Românii au Talent 2021
Acro Mystic Duo, semifinalişti Românii au Talent 2021[Sursa foto: Captură TV]

Ioana a făcut parte din lotul de gimnastică Steaua, iar Bogdan a practicat arte marțiale de la 6 ani, i-a plăcut mult sportul, a făcut și parkour. Acum au show-ul lor se poate vedea şi pe vasele de croazieră.

Citeste si: Semifinalişti Românii au Talent 2021. Cine sunt cei 10 concurenţi care au primit Golden Buzz în sezonul 11

Cei doi au călătorit în întrega lume cu show-ul lor, fiind extrem de apreciat, mai ales că ei şi-au ales coregrafia, regia şi costumele.

2. Filip Cioc, semifinalist Românii au Talent 2021 

Filip Cioc a fost primul concurent care a luat Golden Buzz la Românii au Talent 2021. Florin Călinescu a fost cel care a apăsat butonul auriu pentru puştiul din Galaţi, care i-a impresionat pe juraţi cu vocea sa.

Filip Cioc, semifinalist Românii au Talent 2021 
Filip Cioc, semifinalist Românii au Talent 2021 [Sursa foto: Captură TV]

"Văd cu ochiul drept destul de mult ca să mă descurc. Iar cu ochiul stâng nu la fel de mult. Muzica îmi alină supărarea", a spus Filip Cioc în preselecţii.

3. Maria Rădeanu, semifinalistă Românii au Talent 2021 

Maria Rădeanu, în vârstă de 20 de ani, este din Iași, însă locuiește în Capitală, unde studiază canto clasic la Universitatea Națională de Muzică București. Tânăra a ales să participe la Românii au talent pentru a-și îndeplini visul.

Maria Rădeanu, semifinalistă Românii au Talent 2021 
Maria Rădeanu, semifinalistă Românii au Talent 2021 [Sursa foto: Captură TV]

Frumoasa artistă susține că este muncitoare, însă oricât ar munci de mult, simte că nu este îndeajuns. Astfel, Maria Rădeanu nu contenește din studiu și vrea să devină din ce în ce mai bună.

4. Rareş Trufea, semifinalist Românii au Talent 2021 

Smiley și Pavel Bartoș au apăsat butonul auriu, după ce Rareș Ionel Trufea a cântat pe scena de la Românii au Talent 2021.

Rareş Trufea, semifinalist Românii au Talent 2021 
Rareş Trufea, semifinalist Românii au Talent 2021 [Sursa foto: Captură TV]

Rareș Ionel Trufea, un tânăr din Vaslui, care studiază la un liceu de arte, a venit la Românii au Talent cu gândul de a lua trei de ”DA” pentru a trece în etapa următoare. Însă, se pare că soarta a avut alt plan pentru el. Talentatul muzician a primit Golden Buzz-ul, care l-a propulsat direct în semifinala Românii au Talent, sezonul 11.

”Rareș a cântat superb! Mai aveam puțin și eu voiam să apăs acest buton. M-a impresionat interpretarea lui matură. Este exact cum îmi doresc eu să aud cântăreții din ziua de astăzi”, a spus Andra în preselecţii.

5. Remi Martin, semifinalist Românii au Talent 2021 

Remi Martin este un acrobat stabilit în Germania, care are și origini franceze. Tânărul acrobat a făcut un număr spectaculos la Românii au Talent, sezonul 11, care l-a propulsat direct în semifinala competiției.

Remi Martin, semifinalist Românii au Talent 2021 
Remi Martin, semifinalist Românii au Talent 2021 [Sursa foto: Captură TV]

Smiley și Pavel Bartoș au apăsat butonul auriu, după ce acrobatul i-a impresionat extrem de mult.

”Pentru mine bucuria este că am duc numărul direct în semifinală și că îl mai vedem o dată”, a mărturisit Smiley.

”Omul a fost incredibil, făcea totul cu atâta ușurință cu o expresivitate incredibilă”, a spus Pavel Bartoș.

6. Narcisa din Bucovina, semifinalistă Românii au Talent 2021 

”Narcisa din Bucovina”, pe numele său Narcisa Ungureanu, are 10 ani și este din Bucovina. Micuța artistă i-a încântat pe jurații de la Românii au Talent cu talentul său muzical. 

Narcisa din Bucovina, semifinalistă Românii au Talent 2021 
Narcisa din Bucovina, semifinalistă Românii au Talent 2021 [Sursa foto: Captură TV]

Narcisa Ungureanu are o poveste de viață incredibilă și a mărturisit că dacă va câștiga premiul cel mare, îl va ajuta pe tatăl său să își plătească tratamentul, fiindcă este grav bolnav.

”Eu mă numesc Narcisa Ungureanu, am 10 ani și sunt din Suceava. Mama când era mică a vrut să cânte, dar nu a putut fiindcă erau cam săraci și părinții ei nu au lăsat-o să cânte, așa că eu i-am urmat visul.

Am foarte multe piese, am piese despre frații mei, am hore. Am foarte multe trofee, cânt pe la nunți pe la botezuri și cu banii pe care îi câștig la evenimente private îi dau lui tata pentru terapie.

Muzica e viața mea și vreau să fac asta toată viața. O să știe toată lumea de Narcisa din Bucovina”, a spus micuța artistă în preselecţii.

7. Sara Smighelschi, semifinalistă Românii au Talent 2021 

Sara este din Piatra Neamț. De la 6 ani, a început să facă teatru: juca în piese și imita băieții. Tatăl ei e polițist, iar mama, casnică. Are o soră mai mare, în vârstă de 16 ani.

Citeste si: Florin Călinescu, afirmaţii şocante la Românii au Talent, sezonul 11. Incredibil ce a putut să spună despre Loredana, Andra şi Dan Bittman

Sara Smighelschi, semifinalistă Românii au Talent 2021 
Sara Smighelschi, semifinalistă Românii au Talent 2021 [Sursa foto: Captură TV]

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Fetița este pasionată de roast şi spune că, printr-o glumă, poți să spui adevărul în față. La început, îi era teamă să zică ceva de rău, dar după aceea și-a dat seama că e doar un text și oamenii trebuie să aprecieze umorul.

8. Duo Turkeev, semifinalişti Românii au Talent 2021

Cei doi soți care formează grupul Duo Turkeev, s-au cunoscut în Canada. Dmytro lucra atunci la Cirque du Soleil cu o altă parteneră, care s-a accidentat.

Duo Turkeev, semifinalişti Românii au Talent 2021
Duo Turkeev, semifinalişti Românii au Talent 2021[Sursa foto: Captură TV]

Cei de la circ au vrut totuși să păstreze în program numărul lor așa că a fost nevoit să-și găsească repede o înlocuitoare. Au organizat un casting și i-au trimis 5 video-uri finale din care el să-și aleagă viitoarea parteneră. A ales-o pe Julia, actuala lui parteneră de scenă și de viață.

9. Gim, semifinalist Românii au Talent 2021 

Ghintan Ion Mihai sau Gim, este cel de-al patrulea Golden Buzz de la Românii au Talent, sezonul 11. Gim are o poveste de viață impresionantă. Tânărul rapper a crescut la casa de copii, iar de la o vârstă fragedă a fugit și s-a descurcat pe cont propriu.

Gim, semifinalist Românii au Talent 2021 
Gim, semifinalist Românii au Talent 2021 [Sursa foto: Captură TV]

Gim a venit la Românii au Talent cu o piesă de rapp, compoziție proprie, care l-a convins pe Florin Călinescu să îi ofere locul în semifinală, după ce a apăsat butonul auriu.

Gim are 20 de ani și vine din Timișoara. Ca să îți câștige existența, băiatul muncește în construcții.

10. Dean Bowman, semifinalist Românii au Talent 2021 

Dean Bowman s-a născut în New York, dar locuieşte în Reşiţa, acolo unde are o şcoală de muzică şi îi învaţă pe copii să cânte gospel.

Dean Bowman, semifinalist Românii au Talent 2021 
Dean Bowman, semifinalist Românii au Talent 2021 [Sursa foto: Captură TV]

"Mă numesc Dean Bowman, sunt stabilit în Reşiţa, Caraş-Severin. Învăţ copiii muzică gospel voluntar. Sunt foarte fericit să mă aflu aici, să reprezint România şi comunitatea mea, din Reşiţa. Cred că e prima dată când particip la o astfel de emisune. Cânt de 50 de ani, dar nu cred că am cântat live, la televizor, până acum. Cel puţin nu îmi aduc aminte", a spus Dean în preselecţii.

Venirea lui Dean Bowman  în România, nu este întâmplătoare. Concurentul de la Românii au Talent, sezonul 11, a cunoscut aici o femeie, care urmează să îi devină soţie.

11. Dragoş Pădeanu, semifinalist Românii au Talent 2021 

Dragoș Pădeanu, 23 ani, a venit din Brașov pe scena de la Românii au Talent. Tânărul și-a făcut apariția îmbrăcat într-o pereche de colanți și un tricou viu colorat, iar jurații se așteptau la un număr total diferit, față de ceea ce avea să urmeze.

Citeste si: Dragoș Pădeanu, apariție de senzație la Românii au Talent, sezonul 11. Tânărul i-a impresionat pe jurați cu vocea sa

Dragoş Pădeanu, semifinalist Românii au Talent 2021 
Dragoş Pădeanu, semifinalist Românii au Talent 2021 [Sursa foto: Captură TV]

”Numele meu este Dragoș. Când o să mă fac mai mare o să vreau să mă fac cântăreț. În momentul de față cânt într-un cor de biserică și vreau să zic că mă împlinește foarte mult. Acum cântăm strict la slujbele de duminică și când mai suntem chemați la alte biserici, mergem și cântăm acolo și cântăm foarte mult când sunt sărbători”, a spus Dragoș în preselecţii.

Mare le-a fost uimirea juraților atunci când Dragoș a început să cânte melodia ”Lie, ciocârlie”, niciunul nu se aștepta la o așa supriză plăcută.

12. Daria Batschi, semifinalistă Românii au Talent 2021 

Daria Batschi are 15 ani și este elevă la un liceu de artă din București. Concurenta a venit la Românii au Talent, sezonul 11, cu un număr spectaculos de artă și anume, cântatul la harpă. Eleva studiază la harpă încă din clasa a 5 a. Cel mai mare vis al Dariei este să ajungă solistă la harpă, dar și profesor.

Daria Batschi, semifinalistă Românii au Talent 2021 
Daria Batschi, semifinalistă Românii au Talent 2021 [Sursa foto: Captură TV]

Andi Moisescu a apăsat butonul auriu și a trimis-o pe Daria Batschi, direct în semifinală. Nimeni nu se aștepta la un asemenea moment, însă Andi a simțit că trebuie să o facă. 

13. Bianca Purice, semifinalistă Românii au Talent 2021 

Bianca are 9 ani şi este din București și face contorsionism de doi ani și jumătate. Micuţa a fost şi la Românii au Talent, sezonul 10, dar de data aceasta este semifinalistă.

Bianca Purice, semifinalistă Românii au Talent 2021 
Bianca Purice, semifinalistă Românii au Talent 2021 [Sursa foto: Captură TV]

Bianca Purice a participat la diverse concursuri naționale și internaționale, acolo unde a luat de fiecare dată locul I. Pe langă pasiunea pentru contorsionism, Biancăi îi place mult să picteze.

14. Dorinel şi Costel Cutiuţă, semifinalişti Românii au Talent 2021

Costel (Cutiuță) locuieşte în Navodari, dar născut în Brăila, într-o familie de muzicieni. Tatăl și bunicii erau recunoscuți în zonă, așa că instinctul lui Costel a fost să se apuce și el de muzică.

Dorinel şi Costel Cutiuţă, semifinalişti Românii au Talent 2021
Dorinel şi Costel Cutiuţă, semifinalişti Românii au Talent 2021[Sursa foto: Captură TV]

De la 9 ani a început să studieze la vioară, iar de la 17 ani s-a apucat de acordeon. A învățat puțin câte puțin de la apropiați, fără studii muzicale. Costel aAre o formație cu care a cântat peste tot în lume. Au fost invitați la concerte, festivaluri, spectacole, alături de muzicieni mari.

Concurentul are doi copii, amândoi studiază muzica la Liceul de Arte Regina Maria. Se mândrește cu ei, mai ales că îi calcă pe urme.

15. Ana-Maria Mărgean, semifinalistă Românii au Talent 2021 

Ana Maria Mărgean a venit la Românii au Talent, sezonul 11, împreună cu păpușa ei. Fata de doar 11 ani, a pregătit un duet muzical cu păpușa.

Citeste si: Cine este Ana-Maria Mărgean, fetița care a luat Golden Buzz la Românii au Talent, sezonul 11. Florin Călinescu: ”Am senzația că văd câștigătorul acestui sezon”

Ana-Maria Mărgean, semifinalistă Românii au Talent 2021 
Ana-Maria Mărgean, semifinalistă Românii au Talent 2021 [Sursa foto: Captură TV]

Ana Maria Mărgean este cel de-al șaselea Golden Buzz de la Românii au Talent, sezonul 11. Andra a apăsat butonul auriu pentru micuța ventriloc.

”Ana, îți doresc să câștigi Românii au Talent și să ajungi la nivel mondial cunoscută pentru că eu nu am văzut așa ceva și sunt bucuros că am prins numărul ăsta din față și am scaun în primul rând la primul tâu spectacol de nivel național”, a spus Smiley în preselecţii.

16. Cosmin Adrian şi iubita sa, Louise, semifinalişti Românii au Talent 2021

Cosmin a participat la Românii au Talent, sezonul 6, împreună cu fratele său. Au ajuns în finală și s-au clasat pe locul doi, trofeul ajungând la Laura Bretan.

Cosmin Adrian şi iubita sa, Louise, semifinalişti Românii au Talent 2021
Cosmin Adrian şi iubita sa, Louise, semifinalişti Românii au Talent 2021[Sursa foto: Captură TV]

Louise s-a născut în Moulins, Franța, însă are origini rusești și poloneze din partea bunicilor. Dansează de la 4 ani, atunci când și-a convins mama să o ducă la balet. A studiat intens baletul și a reușit să intre printre primii la cea mai prestigioasă școală din Lyon. Mama ei lucrează în primărie, iar tatăl este șef de șantier.

Cosmin s-a atașat foarte mult de mama ei, care îl consideră băiatul ei. Louise l-a convins pe Cosmin să participe, după ce el i-a povestit de atâtea ori despre experiența lui la Românii au Talent.

17. Simion R. Ştefan, semifinalist Românii au Talent 2021 

Simion R. Ştefan a terminat Facultatea de Marketing și Afaceri Internaționale în București. S-a apucat și de Psihologie, dar nu a terminat facultatea.

Simion R. Ştefan, semifinalist Românii au Talent 2021 
Simion R. Ştefan, semifinalist Românii au Talent 2021 [Sursa foto: Captură TV]

Simion R. Ştefan face parte din Agenția Europeană de Hipnoză, care se axează pe hipno-terapie. Spune că a lucrat cu oameni care sufereau de depresii minore sau majore, oameni pe care el i-a făcut bine, dar nu vrea să pară că se laudă cu asta.

18. Ruslana Krutas, semifinalistă Românii au Talent 2021 

Ruslana Krutas a venit la Românii au Talent, sezonul 11, cu un număr impresionant de contorsionism, care i-a lăsat cu gura căscată pe cei patru juraţi: Andra, Andi Moisescu, Alexandra Dinu şi Florin Călinescu.

Ruslana Krutas, semifinalistă Românii au Talent 2021 
Ruslana Krutas, semifinalistă Românii au Talent 2021 [Sursa foto: Captură TV]

Tânăra acrobată a primit Golden Buzz pentru prestaţia sa, iar asta a dus-o direct în semifinala Românii au Talent, sezonul 11.

"Mă numesc Ruslana Krutas, am 20 de ani şi vin din Kiev, Ucraina. Călătoresc foarte mult. Am ajuns în 25 de ţări cu spectacolul meu. Acum, sunt pentru prima oară în România şi îmi place ţara asta. Am venit în România pentru a-mi arăta talentul şi sper ca românii să mă aprecieze. Sunt emoţionată de fiecare dată înainte să intru pe scenă, trăiesc foarte multe sentimente", a mărturisit concurenta în preselecţii.

19. Magitot, semifinalist Românii au Talent 2021 

Magitot a revenit la Românii au Talent, sezonul 11, cu un număr spectaculos de magie îmbinată cu momente de stand up comedy.

Magitot, semifinalist Românii au Talent 2021 
Magitot, semifinalist Românii au Talent 2021 [Sursa foto: Captură TV]

Actorul, Marius Drăguș, care îi dă viață lui Magitot, nu este străin de scena de la Românii au Talent. Acesta a mai participat la emisiune în anul 2019 când a și câștigat Premiul de Originalitate, în valoare de 10.000 de euro.

”Eu sunt Magitot și am venit să mă înscriu la Românii au Talent. Am mai fost acum doi ani și am luat premiul de originalitate și mi-a plăcut atât de mult că am vrut să revin”, a spus Magitot în preselecţii.

20. Art of Robots, semifinalişti Românii au Talent 2021

Art of Robots, patru tineri veniţi din Kârgâzstan, pe scena de la Românii au Talent, sezonul 11, au reuşit să îi impresioneze pe juraţi şi să ia al optulea Golden Buzz din acest sezon al emisiunii.

Art of Robots, semifinalişti Românii au Talent 2021
Art of Robots, semifinalişti Românii au Talent 2021[Sursa foto: Captură TV]

Tinerii de la Art of Robots au primit buton auriu pentru dansul robotic pe care l-au executat pe scena de la Românii au Talent, sezonul 11.

"Este cel mai bun număr pe care eu l-am văzut aici. M-au încercat tot felul de emoţii, îmi venea să plâng şi să râd în acelaşi timp. Atât de fericită eram şi de uimită de ceea ce am văzut. O grămadă de sentimente m-au încercat. Sunteţi extrem de talentaţi. Geniali, uluitor numărul vostru", a spus Alexandra Dinu în preselecţii.

21. Andrii și Bogdan Kalashnyk, semifinalişti Românii au Talent 2021

Andrii și Bogdan Kalashnyk, cei doi frați, făceau acrobații precum sărituri și stat în mâini, având de mici o foarte bună elasticitate și forță, încă din copilărie. La 10 și, respectiv, 5 ani, au mers la școala de sporturi acrobatice.

Andrii și Bogdan Kalashnyk, semifinalişti Românii au Talent 2021
Andrii și Bogdan Kalashnyk, semifinalişti Românii au Talent 2021[Sursa foto: Captură TV]

Dacă ar câștiga, cei doi fraţi ar deschide o școală de circ în orașul lor și ar antrena copii sau adulți să performeze în lumea circului.

22. Rianna Rusu, semifinalistă Românii au Talent 2021 

Rianna este elevă și vine din Pașcani, Iași. Tânăra cântă de la vârsta de 9 ani și a participat la multe concursuri, printre care și ”Steaua printre Stele”, unde a lua premiul întâi. Acum doi ani, a început să cânte la chitară.

Rianna Rusu, semifinalistă Românii au Talent 2021 
Rianna Rusu, semifinalistă Românii au Talent 2021 [Sursa foto: Captură TV]

Tatăl ei lucrează în Anglia, iar fata spune că și-ar dori să ajungă acolo, pentru a urma o Facultate de Arte.

23. Raisa Chiribuţă, semifinalistă Românii au Talent 2021 

Raisa Chiribuţă a luat Golden Buzz la Românii au Talent, sezonul 11, imediat după ce şi-a încheiat actul artistic. Alexandra Dinu nu a mai aşteptat ca vreunul din colegii săi juraţi să mai spună ceva.

Raisa Chiribuţă, semifinalistă Românii au Talent 2021 
Raisa Chiribuţă, semifinalistă Românii au Talent 2021 [Sursa foto: Captură TV]

Raisa Chiribuţă are 11 ani şi locuieşte în Craiova. Micuţa concurentă a studiat gimnastică, balet şi dans. Concurenta de la Românii au Talent, sezonul 11, îşi doreşte să facă o carieră din dans.

"Mă numesc Raisa Chiribuţă, am 11 ani şi sunt din Craiova. Talentul meu este să fac balet şi gimnastică. Prima oară am început cu dansurile moderne, doar că m-am lăsat de ele, am început gimnastica şi apoi baletul. Dansul m-a ajutat să trec peste timiditatea pe care o am. Când o să fiu mare, îmi doresc să fiu coregrafă de gimnastică acrobatică. Când eram mai mică îi spuneam mamei mele că eu vreau să câştig Românii au Talent", a spus Raisa în preselecţii.

24. Elena Gatcin, semifinalistă Românii au Talent 2021 

Elena Gatcin are 38 de ani şi vine din Republica Moldova, dar locuieşte în Constanţa. Concurenta a venit la Românii au Talent, sezonul 11, ca să cânte cu vocea şi pianul, însă nici prin cap nu îi trecea că vreun membru al juriului va apăsa Golden Buzz, în semn de apreciere pentru interpretarea sa muzicală.

 Elena Gatcin, semifinalistă Românii au Talent 2021 
Elena Gatcin, semifinalistă Românii au Talent 2021 [Sursa foto: Captură TV]

Elena Gatcin este pianist şi interpret vocal, iar de-a-lungul timpului a câştigat numeroase premii la concursuri de profil.

"Sunt din Republica Moldova, dar sunt de 12 ani în Constanţa, m-am mutat acolo. Mi-a fost greu pentru că nu vorbeam cu vorbesc oamenii aici şi am avut şi câteva incidente, poate glume, poate nu glume pe baza accentului meu şi asta pe mine foarte mult m-a supărat şi chiar am plâns foarte mult din cauza asta pentru că mă simţeam diferită. Vorbeam şi cu mami şi zic, mi-e dor câteodată atât de mult de casă şi mai ales în momente din astea mai grele aş fi vrut să fie mama lângă mine pentru că mama este omul care dintotdeauna m-a susţinut în absolut tot ce fac.

Sunt muzician pianist şi vocalist datorită profesoarei de la grădiniţă care a sfătuit-o pe mama să meargă la un liceu de muzică din Chişinău pentru că eu stau la 40 de km de Chişinău. Doar două persoane ştiu că am venit aici, copilul meu şi mami al meu", a spus Elena Gatcin în preselecţii.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Semifinalişti Românii au Talent 2021. Juraţii au ales doar 14 CONCURENŢI din cei peste 300, care au participat la preselecţii FOTO

Semifinalişti Românii au Talent 2021. Cine sunt cei 10 CONCURENŢI care au primit Golden Buzz în sezonul 11 FOTO

Florin Călinescu, afirmaţii şocante la Românii au Talent, sezonul 11. Incredibil ce a putut să spună despre Loredana, Andra şi Dan Bittman

Horoscop 4 Decembrie 2021: astăzi, ești hotărât: totul sau nimic

Decizia momentului despre CERTIFICATUL VERDE! Anunțul făcut de Rafila astăzi, 3 decembrie

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Doliu uriaș în România: Miliardarul a murit în chinuri. „Îngerul” copiilor nevoiași a lăsat un gol imens în sufletul tuturor FOTO

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies