Cine este Olguța Dana Totolici, soția lui Dan Barna, unul dintre vicepremierii României

Cine este Olguța Dana Totolici, soția lui Dan Barna, președintele USR.

Olguța Dana Totolici, soția lui Dan Barna
Autor: Elena Popescu

In articol:

Cine este Olguța Dana Totolici, soția lui Dan Barna, unul dintre vicepremierii României. Vezi ce funcție deține soția președintelui USR, dar și ce salariu câștigă anual.

Cine este Olguța Dana Totolici, soția lui Dan Barna

Olguţa Dana Totolici este soţia preşedintelui USR Dan Barna. Aceasta lucrează în cadrul companiei OMV Petrom de 11 ani și 7 luni, ocupând funcția de Head Of Department Data Protection de nouă luni. Anterior, Olguța Totolici ocupa funcția de Head of Reward & Respect Labour Litigation Department, potrivit profilului de LinkedIn al Olguţei Totolici.

Citeste si: Dan Barna vine marți, la “40 de întrebări cu Denise Rifai” “I-ați păcălit pe cei care v-au votat?”, una dintre întrebările la care politicianul va trebui să răspundă

Olguța Dana Totolici, soția lui Dan Barna
Olguța Dana Totolici, soția lui Dan Barna[Sursa foto: Instagram]

Soția lui Dan Barna, Olguța Dana Totolici, are un salariu anual de 348, 854 de lei, potrivit declarației de avere a președintelui USR, afișată pe site-ul Guvernului României.

Citeste si: Cum arată declarația de avere a lui Dan Barna. Președintele USR va fi invitatul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Olguța Dana Totolici, soția lui Dan Barna
Olguța Dana Totolici, soția lui Dan Barna[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

Declarația de avere a lui Dan Barna

Potrivit declarației de avere depuse de Dan Barna pe site-ul Guvernului României, președintele USR și soția sa, Olguţa Dana Totolici, dețin un teren şi trei imobile. Terenul este moştenit în 2014, având o suprafață de 1.252 metri pătraţi. Vezi  aici declarația completă de avere  a lui Dan Barna.

Citeste si: Dan Barna dezvăluie la ”40 de întrebări cu Denise Rifai” de ce soția nu-i poartă numele! Ce spune politicianul despre Olguța Totolici

Dan Barna şi soţia sa, Olguţa Dana Totolici, sunt proprietariii a trei imobile, unul cumpărat în anul 2007 de 97,09 metri pătraţi în București, al doilea în 2012 de 32,67 metri pătraţi şi cel de-al treilea în 2014 de 77 de metri pătraţi, ultimele două fiind în Sibiu. Anual, din închirierea imobilelor, Dan Barna obține un venit de 27, 621 lei.

Dan Barna câștigă anual de la Camera Deputaților o indemnizație de parlamentar în valoare de 131,209 lei, iar de la Guvernul României are o indemnizație de viceprim-ministru în valoare de 3,720 de lei.

Olguța Dana Totolici, soția lui Dan Barna
Olguța Dana Totolici, soția lui Dan Barna[Sursa foto: Instagram]

Președintele USR, invitatul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Marți, 2 martie, Dan Barna a fost prezent la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată de la 23:30, la Kanal D! Politicianul a dat curs maratonului întrebărilor jurnalistei  Denise Rifai, pentru a oferi detalii despre aspecte încă necunoscute despre cariera în politică, dar și viața personală.  

Politicianul a explicat în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” de ce soția sa nu-i poartă numele de familie.

”E un lucru lipsit de importanță. La momentul când ne-am căsătorit a spus că dorește să-și păstreze numele. Am spus că nu e nicio problemă. Nu e nimic în neregulă aici. Chiar nu e o poveste în spate, a fost o dorință, care nu m-a deranjat în niciun fel. E în regulă”, a spus Dan Barna.

Olguța Dana Totolici, soția lui Dan Barna
Olguța Dana Totolici, soția lui Dan Barna[Sursa foto: Instagram]

Actualul vicepremier a lămurit și un moment controversat, când s-a spus că soția sa a intervenit în comitetul politic al USR și a răspuns la întrebarea pusă de Denise Rifai: ”Vă conduce soția din umbră?”

”Categoric nu. Dar soția mea este un om grozav. Este un om care a muncit mult de la începutul vieții profesionale și poziția pe care o deține în prezent este un rezultat firesc al unei munci, al unei forțe de a învăța pe care o admir foarte mult. Dincolo de asta, știrea cu intervenția soției mele în comitetul politic executiv este falsă, este o minciună. Colegii mei care au ”rostogolit-o” au fost invitați la secretariatul general și au ascultat înregistrarea. Și ce să vezi, nu s-a confirmat! Era o minciună! S-a lămurit, oamenii și-au cerut scuze după ce au ascultat (...)  Soția mea nu e implicată deloc în viața partidului pentru că unul singur în politică dintr-o familie e mai mult decât suficient”, a afirmat Dan Barna în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cum arată declarația de avere a lui Dan Barna. Președintele USR va fi invitatul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Dan Barna vine marți, la “40 de întrebări cu Denise Rifai” “I-ați păcălit pe cei care v-au votat?”, una dintre întrebările la care politicianul va trebui să răspundă

Vicepremierul Dan Barna, primele declarații după tragedia de la Matei Balș: ”Pare că reușim să învățăm de la o tragedie la alta”

Horoscop saptamanal 12-18 Aprilie 2021: Pentru Berbec, această săptămână va fi una mai mult decât perfectă

Lovitură TOTALĂ pentru cei care s-au vaccinat cu Pfizer! Informația care dă peste cap tot ce se știa până acum

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

SUA reînvie terorismul islamic ca să-i facă viața grea lui Putin. Urmează o nouă "Primăvară Arabă"?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies