Cum arată declarația de avere a lui Dan Barna. Președintele USR va fi invitatul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Cum arată declarația de avere a lui Dan Barna. Vezi care este venitul anual al președintelui USR.

Dan Barna, președintele USR
Autor: Elena Popescu

In articol:

Cum arată declarația de avere a lui Dan Barna. Vezi câte terenuri și imobile deține președintele USR, dar și care este venitul său anual.

Cum arată declarația de avere a lui Dan Barna

Ilie Dan Barna este un politician român, membru al Camerei Deputaților din 2016 și președinte al Uniunii Salvați România, al treilea cel mai mare partid din Parlamentul României. Vezi aici declarația completă de avere a lui Dan Barna.

Potrivit declarației de avere depuse de Dan Barna pe site-ul Guvernului României, președintele USR și soția sa, Olguţa Dana Totolici, dețin un teren şi trei imobile. Terenul este moştenit în 2014, având o suprafață de 1.252 metri pătraţi.

Citeste si: Dan Barna vine marți, la “40 de întrebări cu Denise Rifai” “I-ați păcălit pe cei care v-au votat?”, una dintre întrebările la care politicianul va trebui să răspundă

Dan Barna, președintele USR
Dan Barna, președintele USR[Sursa foto: Instagram]

Dan Barna şi soţia sa, Olguţa Dana Totolici, sunt proprietariii a trei imobile, unul cumpărat în anul 2007 de 97,09 metri pătraţi în București, al doilea în 2012 de 32,67 metri pătraţi şi cel de-al treilea în 2014 de 77 de metri pătraţi, ultimele două fiind în Sibiu.

Anual, din închirierea imobilelor, Dan Barna obține un venit de 27, 621 lei.

Citeste si: Carmen Harra: două lucruri mari în care să investești în 2021- bzi.ro

Totodată, în declaraţia de avere a lui Dan Barna sunt precizate 13 active financiare, de tip cont curent, echivalente, depozite bancare, fonduri de investiţii, inclusiv pensii private, depuse la nouă bănci.

Dan Barna, depistat pozitiv cu coronavirus. Care este starea de sănătate a liderului USR

Dan Barna, președintele USR
Dan Barna, președintele USR[Sursa foto: Instagram]

Dan Barna a efectuat un singur credit, în anul 2012, de 202.000 de lei, conform sursei citate.

Dan Barna câștigă anual de la Camera Deputaților o indemnizație de parlamentar în valoare de 131,209 lei, iar de la Guvernul României are o indemnizație de viceprim-ministru în valoare de 3,720 de lei.

Citeste si: Cine este Olguța Dana Totolici, soția lui Dan Barna, unul dintre vicepremierii României

Soția lui Dan Barna, Olguța Dana Totolici, are un salariu anual de 348, 854 de lei.

Dan Barna, președintele USR
Dan Barna, președintele USR[Sursa foto: Instagram]

Președintele USR, invitatul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Marți, 2 martie, Dan Barna a fost prezent la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată de la 23:30, la Kanal D! Politicianul a dat curs maratonului întrebărilor jurnalistei Denise Rifai, pentru a oferi detalii despre aspecte încă necunoscute despre cariera în politică, dar și viața personală.  

Dan Barna, care este vicepremier și președinte al Uniunii Salvați România (USR), a răspuns la întrebările puse de jurnalista Denise Rifai, unele dintre acestea fiind legate de relația cu Nicușor Dan, fostul președinte al USR, cel pe care actualul vicepremier l-a înlocuit la conducerea partidului.

”Vreau să resping ideea că aș fi în conflict cu Nicușor Dan. Nu l-am auzit niciodată pe Nicușor Dan că i-aș fi furat partidul. Asta a fost o speculație a susținătorilor săi sau a presei. El personal nu mi-a spus niciodată lucrul ăsta pentru că știe foarte bine că a fost decizia lui să demisioneze. A plecat mai departe, iar partidul și-a continuat viața, și-a ales un nou președinte, s-a întâmplat să fiu eu și lucrurile au mers mai departe”, a afirmat Dan Barna.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Dan Barna vine marți, la “40 de întrebări cu Denise Rifai” “I-ați păcălit pe cei care v-au votat?”, una dintre întrebările la care politicianul va trebui să răspundă

Vicepremierul Dan Barna, primele declarații după tragedia de la Matei Balș: ”Pare că reușim să învățăm de la o tragedie la alta”

Dan Barna, depistat pozitiv cu coronavirus. Care este starea de sănătate a liderului USR

Horoscop 13 Aprilie 2021: astăzi, Uranus îi ghidează pe nativii din semnul Vărsătorului către progres

AUR face anunțul zilei. Se cere demisia. Lovitură uriașă pentru Raed Arafat

BOMBA BOMBELOR! Cine este femeia celebra cu care Laurentiu Reghecamf a inselat-o pe Anamaria Prodan timp de 8 ani

Alertă NUCLEARĂ! Peste 240 de BOMBE ATOMICE, gata de LANSARE

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies