Cine este Remi Martin, finalistul de la Românii au Talent 2021, sezonul 11. Andra: „Remi mi se pare o poezie de om!”

Cine este Remi Martin, semifinalistul de la Românii au Talent 2021. Smiley și Pavel Bartoș au apăsat butonul auriu pentru francez.

Remi Martin, semifinalistul de la Românii au Talent 2021
Remi Martin, semifinalistul de la Românii au Talent 2021[Sursa foto: Captură TV]
Autor: Elena Popescu

In articol:

Cine este Remi Martin, semifinalistul de la Românii au Talent 2021.

Francezul a primit al treilea Golden Buzz din sezonul 11. Smiley și Pavel Bartoș au apăsat butonul auriu, după ce acrobatul i-a impresionat extrem de mult în preselecţii.

În a doua semifinală live de la Românii au Talent 2021 vor performa următorii concurenţi: Dean Bowman, Dorinel şi Costel Cutiuţă, Maria Rădeanu, Magitot, Simion R Ştefan, Cosmin Adrian şi Louise, Elena Gatcin, Raisa Chiribuţă. Art of Robots, Ruslana Krutas, Remi Martin şi Filip Cioc. 

Cine este Remi Martin, al treilea Golden Buzz de la Românii au Talent, sezonul 11

Remi Martin este un acrobat stabilit în Germania, care are și origini franceze. Tânărul acrobat a făcut un număr spectaculos în preselecţiile de la Românii au Talent 2021, care l-a propulsat direct în semifinala competiției.

”Mă numesc Remi Martin. Am 35 de ani și sunt pe jumătate francez, jumătate german.

După ce am terminat școala, am vrut să devin actor, dar am ajuns artist de circ. M-am uitat la foarte multe spectacole Cirque du Soleil, la televizor. Am fost mereu atras de lumea circului. Cred că este o lume minunată, unde sunt posibile multe lucruri.”, a mărturisit Remi la preselecţii.

Citeste si: Concurenţi semifinala Românii au Talent 2021! Cine sunt cei 24 de concurenţi care vor participa în galele live din sezonul 11

Remi Martin, semifinalistul de la Românii au Talent 2021
Remi Martin, semifinalistul de la Românii au Talent 2021[Sursa foto: Captură TV]

Remi a povestit în fața camerelor de luat vederi că a avut șansa de a face un spectacol pentru regina Elisabeta, iar asta l-a copleșit, fiindcă se întâmplă o dată în viață.

Am avut șansa să fiu în spectacol în fața reginei Elisabeta și evident a fost un moment foarte important, să fiu invitat de regină. Este un moment special în viața fiecăruia, se întâmplă o singură dată în viață.

Cel mai mare vis al meu este să fac spectacole și mai mari, care să îmbine teatrul cu circul, în muzica vieții. Fac acrobații la bara chinezească, care este o bară verticală de 6 metri, la care fac acrobații de forță și dinamică”, a mai spus acrobatul în prezentarea sa.

Citeste si: Semifinalişti Românii au Talent 2021. Cine sunt cei 10 concurenţi care au primit Golden Buzz în sezonul 11

Citeste si: Noua lege a asociațiilor de proprietari. Mii de români sunt afectați! Urmează controale în blocuri?- bzi.ro

Smiley și Pavel Bartoș au apăsat butonul auriu
Smiley și Pavel Bartoș au apăsat butonul auriu[Sursa foto: Captură TV]

Smiley și Pavel Bartoș au apăsat butonul auriu

Smiley și Pavel Bartoș s-au pus de acord și au apăsat butonul auriu, care l-a trimis pe Remi direct în semifinală. Toți membrii de la masa juriului au fost impresionați de calitățiile tânărului acrobat.

Citeste si: Cine este MAGITOT, finalistul de la Românii au Talent 2021, sezonul 11. Concurentul: „Când eram mic voiam să fiu căruţaş!”

”Efectele de scenă excepționale, propunerea scenografică excepțională, dar nu au fost nici pe departe față de măiestria ta atletică. Baloanele au zis, băi e prea bun. Nu am văzut povestea cu baloanele, am văzut cât de bun ești tu. Eu prima dată am crezut că ești susținut de vreo pârghie când am văzut că stai paralel cu solul, incredibil”, a spus Florin Călinnescu.

Citeste si: Semifinalişti Românii au Talent 2021. Juraţii au ales doar 14 concurenţi din cei peste 300, care au participat la preselecţii

Remi Martin, semifinalistul de la Românii au Talent 2021
Remi Martin, semifinalistul de la Românii au Talent 2021[Sursa foto: Captură TV]

”Pentru mine bucuria este că am duc numărul direct în semifinală și că îl mai vedem o dată”, a mărturisit Smiley.

”Omul a fost incredibil, făcea totul cu atâta ușurință cu o expresivitate incredibilă”, a spus şi Pavel Bartoș.

Andra este convinsă că Remi Martin este un fenomen, iar nivelul lui profesional este unul foarte înalt.

Remi mi se pare o poezie de om, de suflet. Am văzut numărul cu emoții. L-am privit pe Remi ca pe un om la care nu aș putea vreodată să ajung pentru că e atât de sus, încât noi putem doar să fim cu picioarele pe pământ și să visăm la înălțimea la care el a ajuns. Remi este un fenomen”, a spus Andra.

Remi Martin, semifinalistul de la Românii au Talent 2021
Remi Martin, semifinalistul de la Românii au Talent 2021[Sursa foto: Captură TV]

Remi Martin a obținut un Golden Buzz și la ”Francezii au Talent”

Remi Martin a participat în 2018 la „Francezii au Talent”, unde, de asemenea a obținut butonul auriu, care l-a trimis direct în semifinala competiției. Acrobatul i-a uimit pe jurații francezi cu mișcările sale incredibile, desprinse dintr-un univers paralel, unde nu există gravitație.

Românii au Talent 2021
Românii au Talent 2021[Sursa foto: Captură TV]

Cine sunt finaliştii aleşi în prima semifinală Românii au Talent 2021

Din cei peste 300 de concurenţi, doar 24 de concurenţi au ajuns în cele două semifinalele live de Românii au Talent 2021. ZECE dintre aceştia au trecut direct în semifinale, fiindcă au primit Golden Buzz din partea unui jurat sau prezentator, iar ceilalţi 14 semifinalişti au fost aleşi riguros de către juraţii şi prezentatorii emisiunii.

În prima semifinală live de la Românii au Talent 2021 au performat următorii concurenţi: Dragoş Pădeanu, Bianca Purice, Sara Şmighelschi, Acro Mystic Duo, Duo Turkeev, Rianna Rusu, Andrii și Bogdan Kalashnyk, Narcisa Ungureanu, Ana Maria Mărgean, Daria Batschi Beleca, GIM şi Rareş Trufea.

Însă, doar CINCI dintre aceştia au câştigat un loc în marea finală a emisiunii şi vor avea şansa de a pune mâna pe marele trofeu în valoare de 120. 000 de euro. 

Cei CINCI FINALIŞTI votaţi în prima semifinală live de la Românii au Talent 2021 sunt: Duo Turkeev, Daria Batschi Beleca, Ana Maria Mărgean, GIM şi Rareş Trufea.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Semifinalişti Românii au Talent 2021. Juraţii au ales doar 14 CONCURENŢI din cei peste 300, care au participat la preselecţii FOTO

Semifinalişti Românii au Talent 2021. Cine sunt cei 10 CONCURENŢI care au primit Golden Buzz în sezonul 11 FOTO

Concurenţi semifinala Românii au Talent 2021! Cine sunt cei 24 de CONCURENŢI care vor participa în galele live din sezonul 11 FOTO

Prima brioșă pe care ai ales-o va dezvălui defectele pe care le ai

Informația momentului din Parlamentul României! A fost DEMIS de URGENȚĂ

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Bomba anului! Viorica și Ioniță de la Clejani, despărțiți. Viorica a găsit mesaje de la amantă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies