Rikito Watanabe de la Chefi la cuțite

Vedete

Cine este Rikito Watanabe de la Chefi la cuțite 2021, semifinalistul sezonului 9 din echipa lui chef Sorin Bontea

Rikito Watanabe face parte din echipa lui Sorin Bontea, în sezonul 9 Chefi la cuțite!

Rikito Watanabe, în vârstă de 27 de ani, a intrat în echipa lui Sorin Bontea, în sezonul 9 Chefi la cuțite. Concurentul i-a impresionat pe jurați din audiții și a primit șansa de a se lupta pentru Marele Premiu și titlul de cel mai bun bucătar din România.

Cine este Rikito Watanabe de la Chefi la cuțite, sezonul 9

Rikito Watanabe locuiește în România de opt ani și se ocupă de un restaurant asiatic la malul Mării Negre.

El colaborează cu un fost concurent de la Chefi la cuțite, Shoji Toshihisa, care l-a încurajat să se înscrie în competiție.

Citeste si: Schimbare după schimbare pentru Gabriela Cristea! Dacă în urmă cu 9 luni părăsea postul de prezentatoare TV, se pare că recent a renunțat și la afacerea sa și s-a reorientat- kfetele.ro

Citeste si: Cine este Cristina Mălai de la Chefi la cuțite 2021. Concurenta este în echipa lui Sorin Bontea. „Viața în bucătărie este nebunie curată!”

Tânărul a mărturisit că a învățat să gătească mâncare asiatică și italienească de la Toshi, care a lucrat în Japonia. „De la el am învățat mâncare italienesc și franceză”, i-a spus acesta Ginei Pistol în audițiile Chefi la cuțite. În prezent, cei doi lucrează împreună într-un restaurant din Constanța.

Rikito Watanabe, manager restaurant

Citeste si: Facturile la energie ar putea fi plafonate la 1 leu/kWh, pentru anumiți români- kanald.ro

Rikito Watanabe i-a cucerit pe cei trei chefi prin sinceritatea debordantă. El le-a povestit că pe lângă gastronomia românească, îi plac foarte mult și româncele. Acestea însă l-au dezamăgit de mai multe ori, a recunoscut concurentul.

Rikito Watanabe a ajuns în echipa lui Sorin Bontea la Chefi la cuțite 2021

Tânărul s-a prezentat în audiții cu o rețetă tipică bucătăriei chinezești, pe care a denumit-o „pui salivă”. Preparatul se numește în limba engleză „mouth watering chicken”, iar traducerea în română este „pui care îți lasă gura apă”. 

Citeste si: Cine este Dorin Voiasciuc de la Chefi la cuțite 2021. Concurentul din echipa lui Sorin Bontea este determinat să câștige sezonul 9. „Nu am prieteni în bucătărie!”

Deși preparatul este picant, concurentul l-a adaptat pentru gustul celor trei chefi, care preferă să nu mănânce iute. Astfel, puiul gătit de Rikito Watanabe are un gust sofisticat, cu nuanțe de usturoi, ghimbir și umami. Este sărat, din sosul de soia, acru, din oțetul de orez chinezesc, dulce, are note de nuci, din arahide și susan, și iute, din ardeiul Sichuan.

Citeste si: Schimbare după schimbare pentru Gabriela Cristea! Dacă în urmă cu 9 luni părăsea postul de prezentatoare TV, se pare că recent a renunțat și la afacerea sa și s-a reorientat- kfetele.ro

Citeste si: Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice- revistagalenus.ro

Citeste si: Momentul când Adrian Minune și Loredana Groza se săruta pasional. Au curs comentariile după video-ul viral: „La nunta asta și-au făcut toți de cap. Nevasta lui oare ce a zis?”- radioimpuls.ro

Rikito Watanabe și Paul Vasile din echipa lui Sorin Bontea

Combinația a fost pe gustul juraților, care l-au trimis în bootcamp pe Rikito Watanabe cu trei cuțite. În cea de-a doua etapă a concursului, japonezul l-a convins pe Sorin Bontea că merită un loc în echipe. El a primit tunica verde și șansa de a se confrunta cu cei mai buni bucătari din România.