Cine este Robert Sfăt, fiul și călăul lui Brigitte Pastramă?

Robert Sfăt, băiatul cel mare al lui Brigitte Pastramă, și-a agresat fizic mama, conform primelor informații. Evenimentul vine în contradicție cu aparențele.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

Cine este Robert Sfăt, fiul și călăul lui Brigitte Pastramă?
Cine este Robert Sfăt, fiul și călăul lui Brigitte Pastramă?

Cine este Robert Sfăt, fiul și călăul lui Brigitte Pastramă?

Robert Sfăt, devenit major de puțin timp, și-a trăit viața până acum într-un mod natural, neprofitând, ca alți copii de bani gata, de celebritatea mamei sale sau a fostului tată vitreg Ilie Năstase. 


In articol:

Iar relația dintre robert Sfăt și Florin Pastramă părea să fie una fără fisuri, imaginile obținute de paparazzi devoalând legătura dintre Florin Pastramă și Robert Sfăt ca fiind o relație asemănătoare uneia dintre un tată și fiul său.  Mai mult, Florin Pastramă a mers cu Robert Sfăt la bancă, în momentul în care acesta a împlinit 18 ani, ca să îi facă un card. Totul pare acum să fie de domeniul trecutului, mai ales că au și apărut primele imagini cu Briggite Pastramă după bătaia încasată de la robert Sfăt

Robert Sfăt vrea să devină DJ

Robert este atras de muzică și a urmat cursurile liceului cu predare în limba germană. Cu timpul, Robert Sfăt a renunțat la limba germană și s-a axat doar pe muzică, fiul lui Brigitte visâns să ajungă un renumit DJ. Comportamentul violent al lui robert Sfăt pare să își găsească originea în trecutul adolescentului. Octavian Sfăt, tatăl lui Robert, s-a stins din viață în anul 2002, când băiatul nu împlinise nici măcar 3 ani.

Sara, mezina familiei, provine din povestea de iubire a lui Brigitte cu Ovidiu Torj, iar fiul cel mare este rezultatul mariajului cu omul de afaceri Octavian Sfăt.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Robert a mostenit frumusetea mamei sale si inclinatia ei catre haine extravagant de scumpe. Adolescentul a studiat la Colegiul German Goethe, cocheteaza cu muzica si doreste sa se faca DJ. Brigitte Nastase il incurajeaza cat poate de mult si pare dispusa sa-l sprijine financiar in cariera. Astfel, daca tot provine dintr-o familie cu potential finaciar, Robert Sfat nu rateaza niciun concert si nicio ocazie de a merge in cluburi pentru a mixa muzica.

Cine este Robert Sfăt, fiul și călăul lui Brigitte Pastramă?
Cine este Robert Sfăt, fiul și călăul lui Brigitte Pastramă?

Relația dintre Robert Sfăt și Brigitte Pastramă părea să fie una destul de strânsă. Cei doi păreau să se consulte în momentul în care aveau de luat o decizie care avea să le influențeze viitorul. Astfel se face că, în momentul în care Robert Sfăt s-a tatuat, mama acestuia s-a lăudat pe contul de socializare cu desenul ales de adolescent. Mai mult mesajul scris de mama lui robert Sfăt a fost elocvent. „Aşa mamă, aşa fiu”, a scris Brigitte Sfăt.
„Foarte tare. Este real tatuajul?”, a scris cineva. „100%”, i-a răspuns imediat Robert Sfăt.

 

 

Galerie foto 
Citește și:

Legile pe care ar trebui să le știe orice votant. Iată sub ce parametrii legali se desfășoară și se organizează alegerile

Cutremur, din nou! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit

Secretar de stat în Ministerul Economiei, implicat într-un accident rutier în Argeș. Imagini de la locul fața locului VIDEO

COVID-19. Numărul cazurilor noi de coronavirus, extrem de ridicat pentru o zi de weekend.  33 de oameni au murit în ultimele 24 de ore

Situație critică în Marea Britanie. Guvernul britanic ia în considerare o nouă izolare totală. „Trebuie să acționăm”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies