Cine este Roxana Ghiță de la Survivor România. Războinica a fost olimpică la matematică

Roxana Georgiana Ghiță este pregătită să lupte în competiția din Republica Dominicană, în noul sezon „Survivor România” 2021.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Cine este Roxana Georgiana Ghiță de la „Survivor România” 2021. Concurenta din echipa Războinicilor a renunțat la Facultatea de Arte pentru a se dedica sportului.

Cine este Roxana Georgiana Ghiță de la „Survivor România” 2021

Roxana Georgiana Ghiță face parte din echipa Războinicilor de la „Survivor România” 2021, alături de Marilena Cuciurean, Giorgiana-Elena Lupu, Maria Hîngu, Lucian Barbu, Mellina, Andreea Moșneagu, Alin Sălăjean, Albert Oprea, Sorin Pușcașu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara.

Citeste si: Cine este Andrei Dascălu, noul concurent de la Survivor România 2021. Războinicul este campion la box în Anglia

Roxana Georgiana Ghiță are 22 de ani și este o mare pasionată de sport. Concurenta de la „Survivor România” 2021 face parte din echipa Războinicilor. De-a-lungul timpului, Roxana a practicat rugby, tenis, înot, baschet, schi și kickboxing. Tototdată, Roxana a fost olimpică și la matematică. Concurenta din echipa Războinicilor a urmat Facultatea de Arte Plastice timp de doi ani, iar mai apoi a renunbțat ca să se dedice sportului.

Acum, Roxana Georgiana Ghiță face cursuri de Performanța Sportului și Coaching, în Anglia.

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

Citeste si: Cine este Daria Batschi, al cincilea Golden Buzz de la Românii au Talent, sezonul 11. Andi Moisescu a apăsat butonul auriu

"Îmi doresc foarte tare să îmi dovedesc mie, dar și celor din jurul meu, că sunt o persoană puternică și că sensibilitatea, emotivitatea nu sunt slăbiciuni. Dincolo de partea sportivă, consider că experiență <Survivor România> va fi o <detoxifiere> a corpului și a spiritului și o meditație incredibilă", a declarat Roxana Ghiță. 

Cine sunt membrii celor două echipe de la „Survivor România” 2021

Echipa Faimoșilor este formată din Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu ,Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemeș, Culiță Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda și Simona Hapciuc.

Citeste si: „SURVIVOR ROMÂNIA” 2021, sezonul 2. Alexandra Stan, Amna și Roxana Nemeș, primele trei concurente din echipa Faimoșilor

Echipa Războinicilor este formată din Marilena Cuciurean, Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghiță, Maria Hîngu, Mellina, Andreea Moșneagu, Alin Sălăjean, Albert Oprea, Sorin Pușcașu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara.

Citeste si: Cine este politicianul român care a acceptat provocarea Survivor România 2021! Consilierul județean s-a alăturat Faimoșilor

Telespectatorii vor putea urmări reality show-ul filmat în Republica Dominicană, patru zile din șapte. Mai exact, emisiunea Survivor România 2021, sezonul 2, va fi difuzată de joi până duminică, de la ora 20:00 la Kanal D.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Survivor România 2021. Cine este Lucian Barbu din echipa Războinicilor. Traumele care l-au marcat în copilărie

Cine este Sorin Pușcașu de la Survivor România 2021. Fostul fotbalist este pregătit de luptă: „Mă simt norocos că pot participa”

Cine este Mellina de la Survivor România. Cântăreața a luptat mult să intre în competiție

Tudor Chirilă, revoltat în urma a ceea ce s-a întâmplat la Spitalul Foișor: „Suntem mințiți cu bună știință”

Se pregătesc deja pentru următoarea pandemie! Se spune că este doar o chestiune de timp

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

Kremlinul face anunțul așteptat de toată lumea. E vorba de războiul din Ucraina

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies