Cine este Sara Şmighelschi, semifinalista de la Românii au Talent 2021. Concurenta: "Unii oameni înţeleg greşit roast-ul"

Cine este Sara Şmighelschi, semifinalista de la Românii au Talent 2021. Juraţii s-au pus de acord pentru ca Sara să participe în galele live.

Sara Smighelschi, semifinalista de la Românii au Talent 2021
Sara Smighelschi, semifinalista de la Românii au Talent 2021[Sursa foto: Captură TV]
Autor: Elena Popescu

In articol:

Cine este Sara Şmighelschi, semifinalista de la Românii au Talent 2021. Juraţii au decis ca tânăra concurentă să performeze în semifinala din sezonul 11 al emisiunii.

Cine este Sara Şmighelschi, semifinalista de la Românii au Talent 2021

Sara Şmighelschi a venit la preselecţiile de la Românii au Talent 2021 cu un număr de stand-up comedy, care a stârnit răsetele tuturor juraţilor. Concurenta a stârnit ropote de aplauze cu textul său foarte bine scris.

Citeste si: Cine este Narcisa din Bucovina, semifinalista de la Românii au Talent 2021. Alexandra Dinu: "Mi se pare excepţională"

Sara Smighelschi, semifinalista de la Românii au Talent 2021
Sara Smighelschi, semifinalista de la Românii au Talent 2021[Sursa foto: Captură TV]

Sara locuieşte cu familia în apropiere de municipiul Piatra Neamţ, la Vaduri, comuna Alexandru cel Bun, fiind elevă la şcoala din localitate.

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

Sara este pasionată de dans, muzică, pictură şi teatru şi că a studiat canto, iar la Românii au Talent 2021 a dovedit că are înclinaţii spre stand-up comedy.

Pe la 6 ani, Sara a început să joace în piese de teatru, imitând băieţii. Despre roast spune că printr-o glumă poţi spune adevărul în faţă, iar acest gen de umor trebuie apreciat ca atare.

Juraţii au decis ca Sara Smighelschi să performeze în semifinala de la Românii au Talent 2021.

Citeste si: Concurenţi semifinala Românii au Talent 2021! Cine sunt cei 24 de concurenţi care vor participa în galele live din sezonul 11

Sara Smighelschi, semifinalista de la Românii au Talent 2021
Sara Smighelschi, semifinalista de la Românii au Talent 2021[Sursa foto: Captură TV]

Cine sunt concurenţii din semifinala Românii au Talent 2021

Din cei peste 300 de concurenţi, doar 24 de concurenţi au ajuns în cele două semifinalele live de Românii au Talent 2021. 10 dintre aceştia au trecut direct în semifinale, fiindcă au primit Golden Buzz din partea unui jurat sau prezentator, iar ceilalţi 14 semifinalişti au fost aleşi riguros de către juraţii şi prezentatorii emisiunii.

Cei ZECE concurenţi care au fost trimişi direct în SEMIFINALĂ fiindcă au primit GOLDEN BUZZ sunt: Filip Cioc, Rareş Trufea, Remi Martin, Gim, Daria Batschi, Ana-Maria Mărgean, Ruslana Krutas, Art of Robots, Raisa Chiribuţă şi Elena Gatcin. 

Cei 14 care au fost aleşi de către juriu şi prezentatori pentru a merge mai departe în SEMIFINALĂ sunt: Acro Mystic Duo, Maria Rădeanu, Narcisa din Bucovina, Sara Smighelschi, Duo Turkeev, Dean Bowman, Dragoş Pădeanu, Bianca Purice, Dorinel şi Costel Cutiuţă, Cosmin Adrian şi iubita sa, Louise, Simion R. Ştefan, Magitot, Andrii și Bogdan Kalashnyk şi Rianna Rusu. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Semifinalişti Românii au Talent 2021. Juraţii au ales doar 14 CONCURENŢI din cei peste 300, care au participat la preselecţii FOTO

Cine este Maria Rădeanu, semifinalista de la Românii au Talent 2021. Concurenta: "Simt că m-am născut pentru scenă"

Cine este Narcisa Ungureanu, finalista de la Românii au Talent 2021, sezonul 11. Concurenta a primit wild card din partea juraţilor

Horoscop Zilnic Sâmbătă 31 Iulie 2021: Racii sunt încurajați să analizeze punctul la care au ajuns în acest moment în viață și să vadă dacă sunt mulțumiți cu ceea ce au

Se limitează VITEZA de circulație! La 30 de km/oră în România!

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Simona Halep a făcut marele anunț. Devine mamă și renunță la carieră?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies