Cine este și ce afaceri conduce fiul lui Dumitru Dragomir, Bogdan

Bogdan Dumitru este foarte discret și preferă să-și trăiască viața departe de ochii presei.

Autor: Anastasia Rebeca

In articol:

Fiul lui Mitică Dragomir, Bogdan, este o prezenţă discretă și foarte rar îl vedem în lumina reflectoarelor. A avut parte de o educație aleasă, și deși provine dintr-o familie unde nu se pune problema de bani, aceasta duce o viață modestă.

Cine este și ce afaceri conduce Bogdan Dragomir

Dumitru Dragomir este căsătorit de mai bine de 55 de ani cu Vica, femeia care i l-a dăruit pe Bogdan. Fiul fostului sef al Ligii Profesioniste de Fotbal este retras, muncitor și foarte rar apare în lumina reflectoarelor. Acesta se ocupă de afacerile familiei, iar de-a lungul timpului a demonstrat că nu este un copil de bani gata, ci un bărbat cu capul pe umeri.

Cine este și ce afaceri conduce fiul lui Dumitru Dragomir, Bogdan

Dumitru Dragomir, împreună cu familia

Citeste si: Mitică Dragomir, următorul invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminică, de la ora 22:30, la Kanal D “Sunt curat ca lacrima și drept ca lumânarea!”

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

În trecut, Bogdan Dragomir a jucat fotbal, pentru o scurtă perioadă de timp, dar a lucrat și în presă, domeniu la care a renunțat pentru a-și îndrepta atenția către dezvoltarea

imobiliară, o afacere de familie. Acesta deține mai multe proprietăți în București, printre care și una dintre cele mai impunătoare case din Bucureşti, aflată într-o zonă rezidenţială.

Bogdan Dragomir este un bărbat familist, iar din 2003 este căsătorit cu Delia, cu care are doi băieți: Bogdan Călin, în vârstă de 17 ani, şi Robert Alexandru, care are 11 ani. 

Fiul cel mare a lui Bogdan a ales o carieră în fotbal, iar anul acesta a debutat la Rapid București, echipă ce a promovat în Liga 1.

Cel de-a doilea nepot al lui Dumitru Dragomir activează la Academia de Fotbal a lui Nana Falemi, și este comparat cu Harry Kane, atacantul de la Tottenham.

Cine este și ce afaceri conduce fiul lui Dumitru Dragomir, Bogdan

Bogdan Jr, nepotul lui Dumitru Dragomir

[Sursa foto: Captură YouTube]

Ce avere are Dumitru Dragomir. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal primește de la stat trei pensii

„E genul de atacant, dar îl folosesc pe mai mute posturi. Protejează foarte bine mingea, are picioare puternice.

Nu fuge de contacte fizice, ba chiar le caută. Are stilul de joc al lui Harry Kane. Se antrenează cu grupele 2010 și 2009”,  a spus Nana Falemi despre Robert Alexandru.

Dumitru Dragomir a mai avut un băiat, Manuel, pe care l-a pierdut în urmă cu aproape 35 de ani. Acesta a murit în somn, și nici până în momentul de față nu se știe adevărata cauză a decesului.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies